+1 oy
1,319 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi geceler hanımlar sorum yukarıda benım cevabım annesi 

49 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Annesini bi kenara atip ta karisini öne alan adam yarin karisini bi  kenara atip baskasini öne alir.( istisnalar haric annesi coook kotu syler yapar onlari saymiyorum) 

ana başta taç imiş.ha ezdirmez ikimizide ama.kimse önde degildir.o anasi.ben karısı.kulvarlar ayni degil ki birimiz önde digerimiz ardinda olsun.
-Reklam-
0 oy
(8,586 puan) tarafından
Aradaki dengeyi koruyor. Ikimizin yeride apayrı
0 oy
tarafından
Bennnnnnnnnn tabi ne konuda???
tarafından
Mesele kayınvalide kötü bir kadınsa zina yapıyorsa gelininin telefonunu karıştırdıysa eşin de 3 şahidin var mı diye tutturursa bende desem Allah ben ve annem şahit..
tarafından
Beni seçer tabiki de
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Bir kiyaslama yapılmaz bence annesi onu doğurup büyütmüş biz eşleri sonrada hayatalrina gitmişiz tabiki bizi de anneerjnide seviceklee ama ben nasıl ki annemi ona değişmem o da aynı şekilde değişmez ama herkesin yeri ayrıdır canım benim sevgim Ayri annesine olan sevgisi ayrı  yeri geldiğinde beni savunuru yeri geldiğinde annesini savunur kim hakliysa :-)
0 oy
(613 puan) tarafından
Kayınvalidem zerre sıcaklık göstermediği için adam da soğudu.. O yüzden benim. Hem iyi hem iç burucu bi durum. 
0 oy
(198 puan) tarafından
Tabisi ben ve kızım ailesi yani ..:)
0 oy
(199 puan) tarafından

Sacma deyip sizi uzmek istemem ama kucukken cocuklara sorulan soeu aklima geldi annenimi seversin babanimi sorusu gibi cevabi siz bulun:))

Sevgiyle baktiginiz surece seversiniz, sevgisizlik varsa karsida aramamak lazim sorunun cevabi icimizde...
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Öncelikli ben ve çocuklarım. Eşim annesiyle benim aramdaki dengeyi çok güzel kurdu o yüzden hiç sorgulamadım bu durumu
0 oy
(702 puan) tarafından
Ben diyorum siz cevap yazın arkadaşlar. Her gün annesini iki defa arar onla en az yarım saat konuşur. Beni arar üç dakka maksimum. Annesi bişey yapilcak desin anında yapar . Ben evde bir iş derim yıllar geçer. Annesine saygı duyması sevmesi çok güzel bir şey kiskanmiyorum. Ama bende değil aklı annede hep . 
tarafından
Kalaymıs annesiyle o zaman nıye evlenmiş senle :(
(702 puan) tarafından
Bazen bende öyle diyorum ama olsun onun yerini kimse tutamaz ama bende onun evladının annesiyim bana da bir o kadar değer verse daha memnun olurum .

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 384 göst.
28 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 617 göst.
3 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 617 göst.
+1 oy
6 cevap 154 göst.
5 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (644 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,445,921 soru

23,754,152 cevap

315,020 kullanıcı

...