0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından
Kızlar evim yeni ama rutubet olmuş bu gün bir gördüm midem bulandı dolap arkası olduğu için görmemişim ve bebeğim için yeni hava nemlendirici aldık rutubet için de kaya tuzu aldım daha gelmedi ama ikisini nasıl çalıştırmam gerek bilgisi olan var mı

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kaya tuzunu hic sondirmuycen surekli yanik kalicak hava makinasida yarim saat arayla acican ama rutubet gitmez canim o duvarlarla alakali icine cekmis coktan duvar yağmuru
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla rutubete ne yaparsan yap olmuyor yine rutubet yine rutubet oluyor 
0 oy
tarafından
Kemal Sunal in eşinin bi röportajı vardı izlemiştim,onların da evi rutubetliymis bi misafir geleceği zaman o gün patates kizartirlarmis rutubet kokusunu alsın diye. Yine o evde yaşamaya razıyım ama Kemal'in olması şartıyla diyordu. Çok etkilenmiştim. 

Sen rutubet kokusu diyince aklıma bu geldi bi dene istersen canım.
0 oy
(4,176 puan) tarafından
Taşinmakk ..,
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Ona çözüm yok gibi yaa
0 oy
(24 puan) tarafından
Boyacılarda falan rutubet gidericiler var canım bir sor istersen benim eşim bu işi yapıyor rutubete çözüm var yani
0 oy
tarafından
Geçmez canım ya annemlerin evide öyle eve alçı boya yapıldı geçen sene bakım yaptırdılar yine aynı rutubet duvarla alakalı malesef biz ona çözüm bulamadık evin 2 sene borcu kaldı borcu bitince satmayı düşünüyorlar bakalım bilmiyorum naparlar 
0 oy
tarafından
Hava makinesi koyuyolardı aşkm internette fördüm bi bak istersen

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,495,786 soru

24,435,585 cevap

352,844 kullanıcı

...