11+0 hafatlik hamileyim.. Artik hamileydim demek daha dogru sanirim. Dun muayeneye gittigimde doktorum bebegin gelismedigini ve kalbinin durdugunu soylediYarin sabah 10 da kurtaj icin cagirdi... 11 haftakik hamileligim yarin son bulacak. Hamileyken kullandigim bu uygulamayi kurtajda sonra da kullanmak bana iyi gelmiyecegi icin silme karari aldim. Sorularima cevap verenler oldu benim sorularina cevap verdiklerim oldu hepiniz hakkinkizi helal edin. Benden yana varsa helal olsun...
Kim bilir belki bi gun tekrar hamile kalirsam yine bu platformda görüşürz
Allah yardımcın olsun canım üzülme cennete meleğin seni bekliyor olacak inşallah en kısa sürede aramıza geri dönersin
Allah yardımcın olsun canım. Hayırlısıyla yine olur inşallah. Allah diğer çocuğuna sağlık sıhhat versin. Kendine çok iyi bak sende hakkını helal et
Yaa canim benim kuzum inan nasil üzüldüm. O kadar mutlu olmustum ki duzeldi diye inan yıkıldım suan Rabbim en hayırlı zamanda tekrar mutlu eder insallah seni. Hakkim varsa gani gani helal olsun. Sen de helal et güzel haberlerin icin dört gozle seni bekliyor olucam burda...
Canımm yiyecek ekmeği rızkı yokmuş bu dünya da. Rabbim bir daha nasip eder inşallah kendini üzmemeye çalış olur mu.
1,488,364 soru
24,329,181 cevap
345,603 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın