0 oy
331 göst.
Aile kategorisinde (1,451 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image

Kızlar kendi çapında kedi köpek yatağı dikiyorum beğenildi şimdi kendi markamı oluşturmak istiyorum bilginiz bir uygulama wada site varmı kendi logomu yapabileceğim 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Birkac foto atsana kız merak ettim 
(1,451 puan) tarafından
Atıyorum hemen
-Reklam-
0 oy
(10,506 puan) tarafından
İyi cesaret valla başarılar işin rast gitsin
(1,451 puan) tarafından
Sağol canım inşallah dediğin gibi olur
0 oy
tarafından
Bende emzirme örtüsü işine girmeyi planlıyorum beğenilir. Baya anne begendi istiyorlar. Piyasadakilerdwn çok farlı. Her yerini kapatiyo.sadece bebeğine tepeden bakıyorsun hem bebek hem anne rahat ediyo. Ben kullanıyorum. Annelere de öneriyorum. 

Canim sende inşallah başarılı olursun ama ticarete girmek istiyorsan önce logo tasarımı yap sonra patent al derim. Küçük bir ücret ile patent alabiliyorsun
(1,451 puan) tarafından
Sağol canım nasıl bisey bana foto atsana merak ettim inşallah sende başarılı olursun ilk logo yapmak lazım tabi
tarafından
Canim özelden atarım anca. K.bakma emek hırsızları var  melesef. Başıma geliyo artik atmıyorum. Her detayını soran var  terziye yaptırmak isteyen.
(1,451 puan) tarafından
Ok özelden atabilir sin etrafınm da doğum yapacak çok insan var belki almak isteyen olur
(1,303 puan) tarafından
Fiyatı ne canım emzirme örtüsünün
tarafından
Pazartesi sana fiyat yazarım canim. Normalde satış yapmıyorum. Başlamadım yani soran çok ama başlamadım. Pazartesi 5 10 tane yapacağım satisiniza sunarım.  Soranlar fazlalığı için wlimde bulunsun yapacagim
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Benim 2 kedim var ama fakir ruhlular yatak aldım imkanı yok yatmadılar yatsalar alırdım canım:) çok güzel olmuş bu arada 
(1,451 puan) tarafından
Kediler öyle canım ya köpekler daha hızlı alışıyor yatağa
0 oy
(14,696 puan) tarafından
Güzel olmuş kız patili dünya felan mi olsa ismi ☺️ 

Web sitesi kur instegram aç satış üzerine sponsorlu reklam ver bir de 
(1,451 puan) tarafından
Evet güzel olur ben w e b tasarım dersi görmüştüm üni de internet sayfası olayına girebilirim
(14,696 puan) tarafından
Gir tabi insanlar internet web sitesine daha çok güveniyor instegram çok güvenilir gelmiyor. Yine alan var tabi ordan da. Trendyol da felan da açabilirsin
0 oy
(868 puan) tarafından
Logoyu 200 tlye falan yapıyorlar ara bi reklamcı yapsın
(1,451 puan) tarafından
Aynen öyle de olabilir reklamcı ile görüştüm kumaş baskı yapamıyorum dedi o yüzden kendiw uğraşayım diye düşündüm
0 oy
tarafından
Kız ne güzellermiş ya bunlar yap   petsoplara  bırak sayılır bide  trerndyola koy  dolap uygulama uygulaması var instagram onlara köy satılır oralarda
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Bitanem kendi markanı oluşturman için  maddiyatın olması lazım sadece markayla bitmiyor googlrye ayrı para veriyorsun geliyor yerine mağazana bakıyorlar maliyeciler kontrole geliyor muhasebecin falan olması lazım ayrıca patenti alman falan lazım baya zahmetli eşimden biliyorum kendi mağazamız var kendi marka kendi ürünlerimiz var 
(1,451 puan) tarafından
Baya zor bir süreç desene
(1,196 puan) tarafından
Malesef aynen
0 oy
tarafından
Shopierden üyelik alabilirsin. Komisyon ğzerine çalışıyolar. 
(1,451 puan) tarafından
Nasıl yapılıyor canım

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 890 göst.
13 Temmuz 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kumsal1 (3,464 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
0 oy
4 cevap 183 göst.
29 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu

406,330 soru

12,182,868 cevap

36,684 kullanıcı

...