Hafta da 1 kere bazen iki hafta da bi kere kesin maskelerimi yapar cildimi tozdan kirden arindirdim beyaz kil maskesi gri kil maskesi altın maskesi yapardim bide hriyonik asit maske almıştım tam onu deniycektim baktım yüzümde biraz sivilcelenme oldu dedim dur bi doktora gidiyim cildiyeciye gittim o da maskeyi falan kullanma demedi ama maskeler aslında yuze daha çok zarar veriyormuş onun için eğer maske sonrası cilt te sivilce falan cikarsa yüz maskesyi istemiyormus doktora dedimki bana güzel yüzumdeki lekeler için yağlık için birşeyler istedim doktorda sağ olsun antibiyotik verdi jel verdi lekeler için krem verdi reçeteli ilaçlar miş ezaneye gittik 400 TL falan tuttu verdikleri eşim diyoki napican bu kadar şeyi yeniden mi genclesicen diyo he dedim yeniden genclesicem bu kadar tutacağını bende bilmiyodum ama biraz konuştu falan aldı tabi ben çok mutluyum çünkü yüzümdeki izler gecicek diye aklima geldi öğle anlattım
Hergun mi haftada bir değil ayda bir değil yılda bir değil Ben hiç yapmıyorum galiba
Sabahları yıkayabiliyosam şükür namazları kılıyorım
Yüzümü yikadigima şükür ediyorum
No no no bebeyle meşgulüm anca yüzümü yıkıyorum bu aralar bunada şükür
Yaklaşık 3 hafta önce bıyıklarını almıştım sayiliyo mu
Cildimeeeee bakmıyorum ya bakasim var ama yapasim yok
1,493,198 soru
24,397,940 cevap
349,905 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın