0 oy
652 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Arkadaşlar eşimle aram çok iyidir hiç bir isteğimi geri çevirmez çok anlayisli ilgili bir esim var işide çok yoğun sadece cumartesi günleri kardeşi kuzeni arkadaşlariyla oturuyor eski Mahallesi'nde bana çok normal geliyor ama komşum bunu sürekli bana söylüyor yinemi gitti seni nasıl yanlız bırakıyor nerde onun ailesinde ciddi problemler var ama ben karışmam banane sanki bilerek yapıyor her konuşmada bence normal bir durum sizce sizin esleriniz ne sıklıkla çıkıyor merak ettim

47 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Onu bunu bilmem de komsunla arama mesafe koy,o bildiğin şeytan yani. Şeytan kendi gelmiyor yerine o kadını gönderiyor belli ki. 
tarafından
Ciddimisiniz ya evet sorunca anlık üzülüyorum
tarafından
Valla bak. Hiç aklımda yokken senin huzurunu bozuyor baksana,o sormasa aklına düşürmese sen hiç dert etmeyeceksin belli. Boş yere kendini doldurma sonuçta kuzeniyle beraber
tarafından
Evet canım kapıdan almaya geliyolar eşim sürekli arar çok güveniyorum zaten gözüm kapalı ben haklısın o sormasa sürekli dert etmeyecem biz eşimle 8 yılın üstüne evlendik çok güveniyorum ona
-Reklam-
+1 oy
(1,300 puan) tarafından
Kıskanıyordur hayatı iyi olmayan bir insan hep kıskançtirrr bizzaat yaşadım aranızı bozmaya çalışıyor sakın müsaade etme
tarafından
Kıskanıyor hiç dusunmek istemedim ama artık düşünüyorum evimi gözetliyor resmen
(1,300 puan) tarafından
Bence uzak dur
tarafından
Tamam durucam
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Evlendik 5 ay birlikte kaldık eşimle sadece bir kere gitmişti oda devresi gelmişti ama ben arayınca hemen geldi :))
tarafından
Yaa ne güzel ama ben arasam oda gelir mesajlasiyoruz sürekli arıyor acaba benmi basitlestiriyorum bu durumu bilemedim :))
(3,418 puan) tarafından
Sık sık izin verme yarın önünü alamazsın canm evli barklk adam karşısında kim olursa olsun yani
tarafından
Haftada bir işte canım cumartesi günleri ama gitmediği de oluyor
0 oy
(515 puan) tarafından

Normal ya nolcak sanki sen nerde olduğunu bildikten sonra boşver konuşsun komşun kasmaya gerek yok bence :)

tarafından
Bencede demekki doğru düşünüyormuşum :))
0 oy
(3,951 puan) tarafından
Benimki de arada abisi ve arkadasiyla oturular sohbet ederler şükür problemimiz yok bizimde sıkıntı yapmiyorum hatta biraz once bem biraz gec gelcem dedi
tarafından
Aynı benim eşimde onlarinda kafa dağıtmaya ihtiyacı var her gün yapmıyorki sonuçta :))
(3,951 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
tarafından

Önceleri cok sık gorusurdu  problemde yapardım 

15 senebin sonunda yapıştı birakmiyor bizi :D

Bu aksam eltimlerde toplandık erkekler yoktu sende git arkadaslarinla takıl dedim saat 8 bucukta koşa koşa geldi yine simdide dışarı gonderemiyoruz:P

tarafından
Yaaa yaranilmiyor bize gerçekten :))
tarafından
Hersey zamaninda güzeldi canm cocuklar küçükken ihtiyacım olduğu zamanda yoktu yanımda
tarafından
Okadar haklisinki erkekler işte ayarları yok
0 oy
(4,089 puan) tarafından
Hiç çıkmaz çok arkadaşı var ama hepsiyle tanıştım eşleriyle de buluşacaksak hep beraber buluşuruz biz gideriz onlar gelirler ya da dışarda buluşup otururuz eğer büyük bi sıkıntı varsa arkadaşının yanında olması gerekiyorsa o zaman gider ama onlarda yalnız çıkmıyorlar çıkıyor olsalar dert etmez bırakırdım 
tarafından
Ailecek görüştüğümuz evli arkadaşlarıda var ama mahalledikiler bekar Bencede dert edilcek bir durum yok
(4,089 puan) tarafından
Sonuçta bizde görüşüyoruz arkadaşlarımızla bize eve kimse gelmeyecek sen gitmeyeceksin deseler hoş olmaz bu da aynı şey
tarafından
Evet katılıyorum
0 oy
tarafından
15 günde bir bazen ayda bir ama asla ben çıkma demiyorum hatta arada derim senin arkadşın falan yok mu haftada bi gün gidin okey oynayin falan diye :)) o ne canm evlendik diye birbirimize yapışmadık ya bende istediğim zaman çıkarım oda çıkar hem o çıkınca bende kafa dinliyorum biraz oh yemek derdi yok bitmeyen istekler yok ona da iyi gelir gezer kafa dağıtır. Bi adamı fazla sıkmamak lazm
tarafından
Tam benim gibi düşünüyorsunuz bende yanlizligi çok seviyorum kafamı dinliyorum iyi oluyor Bencede çok sıkmamak lazım
tarafından
Yani bana sacma geliyor tabiki onunda sınırları var belli bi saatte mutlaka gelir gittiği geldiği yerler belli oturup kalktığı insanlar belli hem bize de zaman ayırır ihmal etmez üstelik 35 yaşında koca adam yani izin mi alsn haber verir sadece  :)) Bende aynı şekilde
tarafından
Bencede doğru olan bu bende aynı dusunuyorum
0 oy
(7,435 puan) tarafından
Kendi yaşantısı yüzünden insanalri da cekemiyor belli ki.istedigi zaman istedigi yere gidebilir ben asla karışmam benden daha çok eve bağlı zaten bazen kovsam da gitmez 
tarafından
Benim eşimde öyle haftada bir gün sadece pazar günleride bana ayırır bütün gün haklısınız artık öyle düşünmeye basladim ben insanları kirmayayim diyorum ama
0 oy
(1,242 puan) tarafından

Komşunu ırgalayan durum ne ki . :) Eşimde gider. 9 gibi 1 saat oturur gelir.

tarafından
Bende onu anlamıyorum inan gozetliyor sanki benden çok sıkıntı yapıyor
0 oy
tarafından
Hiç gitmiyor :))))) 
tarafından
Oda güzel :))
0 oy
(551 puan) tarafından
Pazartesi cumartesi olursa hafta içi bir gün daha maça gider çıkınca da oturabildigi kadar oturur evlilik anlaşması gibi bişey bizimki maça karışmam :D

Bana da çok diyen oluyor bu kadar fazla gitmesine izin verme niye gönderiyosun aaa kocan seni bırakıp maça mi gitti falan takmıyorum, mutluyum :)) 

Şimdi yurtdışında olduğu için temelli gelince nasıl olacak bir de ona bakmak lazım giderken tekdi geldiğinde 2 çocuklu olucaz :D
tarafından
Nasıl olacak o anlamadm valla giderken tek gelirken iki çocuk :)) gercekten anlamadm o yüzden soruyorum
(551 puan) tarafından
Nisanliyken gel seni bı yere goturcem diyip bütün halısaha arkadaşlarıyla tanistirmisti surda maç yaparım burda otururum surda çay içerim :D ne diyim ki şimdi ben bu adama imzayı atarken biliyordum nasıl olacağını :D
(551 puan) tarafından
Eşim yurt dışına çıkmadan önce bir cocugumuz vardı 2. Hamileydim doğumuma gelecek bir daha ki sefere canım :))) kötü olan tarafı tekrar gitmesi gerek bebeğimiz 4 5 aylıkken geri dönecek yani inşallah bı aksilik çıkmazsa :)
tarafından
Ay Allah kavuştursun o zaman sağlıkla gelsin bebeğin de babası da :))
(551 puan) tarafından
İnşallah saglikla gelsin ikiside teşekkür ederim :)))
0 oy
(162 puan) tarafından
Haftada 2 3 
tarafından
Anladım çok normal :))
0 oy
tarafından
Onun bunun lafına bakma bacım napsin sürekli dizinin dibinde mi otursun o bi ihtiyaç sonuçta sanki hergun mu gidiyo keşke benimki de gitse biraz benimkide 6 aylık evliyiz hiç gitmiyo arkadaslarina o da kötü 
tarafından
Aynen bencede yanlız kalmayada ihtiyacı oluyor insanın
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ben yemi evliyim 4 aylik ben sıkıntı yapmıyorum sonucda ne zaman gelecegini biliyor olgun erkek olduğu biliyorum ve onuda söyledim banada gez toz der ama ailem yapıyordu onlarda alıştı 
tarafından
Sıkıntı yapilacak bir durum yok bence
(1,541 puan) tarafından
Balayindan geldik eşim arkadaşlarına gitti 2 saat sonra geldi bende ev işini hallettim Nisanliken bunları söyledi bende tamam dedim abartmayacağız inanıyorum olgun adamsın sen dedim
0 oy
(214 puan) tarafından
Yılda bir kez çıkar ya da çıkmaz :))
tarafından
Yilda bir kez mi oda güzel miş :))
(214 puan) tarafından
O bile sinir ediyor beni
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Komşun aranizi bozmaya çalışıyor sanki  ama uinede bilemedim bence aranıza mesafe köy o söylediğinde sende gidebilir de ne var bunda de bence benimde esim gidiyor gitsin ya sürekli çıkmıyor ya ne olucak
tarafından
Artık geçende patladım ya karıya kizami gidiyo abla dedim ama anlamıyor yine aynı kendi mutsuz benimde mutsuz olmamı istiyor galiba
(2,671 puan) tarafından
Ayy sen aklıni bulandırma sonra eşinle tartsuursun aranız bozulur olan size olur takma kadını ben izin veriyrm de ne olmuş de öyle de kadın susar
tarafından
Tamam canım haklısın
0 oy
tarafından
Çıkarsak baraber yoksa çıkmaz canm beraber takılırız genelde 
tarafından
Ne güzel :))
tarafından
Evet :)
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Hemen hemen hergun kahveye gdiyo arkadaslarida orda oluyo ama kisin hergun gtmez haftasonlairda dahil 4 gun garanti ☺ bazen sinirleniyorum ama banada vakit ayiriyo ayirmasa gtmesini istemezdm 
tarafından
Bende aynı dusunuyorum
(2,109 puan) tarafından
Kendinede vakit ayirmalari gerekiyo sonucta ama oncelik bana ve amineye vakit ayiricak sonra arkadaslari
tarafından
Aynen canım Bencede önceliği hep ban verir
0 oy
tarafından
Hiçbir zaman arkadaşları partilere çağırır doğum günlerine çağırır dışarı çağırır ama gitmez onun iki abisi var Tek Arkadaşı Onlar artık arkadaş ortamını sevmez çok takılmak istemez. Içiyorlar rahat insanlar diyor ben onlar gibi değilim O yüzden aralarına girmemin de bir anlamı yok diyor insan eglenemeyeceği insanların içinde neden girsin ki Aynı kafada olmadı insanlarla neden arkadaşlık yapim ki der
tarafından
Yani kafalari uymuyorsa haklı

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 199 göst.
+1 oy
11 cevap 370 göst.
31 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eslo (800 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 385 göst.
4 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,038 puan) tarafından soruldu
+2 oy