0 oy
245 göst.
Diğer kategorisinde (3,161 puan) tarafından

Bebek bakima yazdm da cevap veren yok yatamadim.bilen fikri olan varsa yazsin ltfen

image

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ahh kuzum gecmis olsun coook .Bilemiyorum yorum yapayim da bilenler varsa yazar .uste ciksin postun.❤️

Bu arada hemen gidin hastaneye havale falan gecirmesin .
(3,161 puan) tarafından
Canm dustu smdi cok skur.bende yatamiyorum tekrar cikar da farketmem dye.bide 4 aylik oglum var.muhtemelen enfeksiyn  sansimiza haftasnu.bi igne yapp yolluyolar.saol canm cevabn icn allah razi olsn
-Reklam-
+1 oy
(459 puan) tarafından
Geçmiş olsun herşey olabilir idrar yolu enfeksiyonu olabilir boğazı şişmiş olabilir yani ateş öyle boşuna çıkmaz panik.yapma ılık banyo yaptir ince giyindir calpol dolven dönüşümlü ver ve sabah ilk.is doktora gotur çok.gecmis olsun tekrardan 
(3,161 puan) tarafından
Allah razi olsn canm.yaptm hepsini zaten ates dustu oyle yaziyorum.40i grunce korktm cok bi panik oldm da hemen ilik suyla yikadm ilacini verdm yanima aldm yatiyor smdi melekler gibi :).bogazm agrimiyor diyor ama igneden korktugu icn dyeblr.dun gotrdum geniz akintisi dediler bi igne yaptilar etkisi gecnce tekrarladi
(459 puan) tarafından
Korkma panikleme her annenin başına geliyo çocuklar böyle böyle büyüyecekler sen dikkat et ateşini 15 dk.bir ölç bana doktor bı calpol ver 4 saat sonra dolven ver dedi sabah ilk işin doktora gotur ateş olmasa bile yavruma Rabbim şifa versin ismini şöyle namaz kiliram.birazdan dua edeyim
(3,161 puan) tarafından
Duru canm saol allah razi olsun kuzum
(459 puan) tarafından
Sende de canimm ..
+1 oy
(459 puan) tarafından
Eğer 40 derece ateşi varsa şimdi götür doktora ateş tehliklei Allah korusun 
(3,161 puan) tarafından
Indi suan canm cok skur .bogaz olsa sadece basi yanardi.tum vuct olunca enfeksynmu acaba dedim.bilemiyorum.yarin arayacagm doktoru insallah nbetci doktor falan vardir
(459 puan) tarafından
sen nöbetçi bekleme götür hangi doktor varsa bakar inşallah
(3,161 puan) tarafından
Kuzum bakiyor acildeki bi igne yapip gnderiyor.suan dustu hava aydnlasn bir.smdi tahlil falan yaparlar rezil olur kuzum uykusunuda alamadi.birde esimi beklemem lazm 4 aylik oglum suan gdemem maalesef
+1 oy
(3,102 puan) tarafından
Kuzu ates zaten enfeksiyon dan mikrobik bi hastaliktan olur vucudun savunma mekanizmasi yani ates aslinda veya dis cikarma sebebindende olabilir sen hastaneye gotur bi ayaklarinin altina limon sür hemen dusurur o atesini 
(3,161 puan) tarafından
Suan dustu cok skur kuzum ilik kompres ve dolven verdm
(3,102 puan) tarafından
Kuzum bu pedifen var ates dusurucu oda cok etkili ondanda bulundur evde yoksa dusmeyen ates konusunda baya iyi o hemen dusuruyor ama enfeksiyonsa ates tekrarlar hastaneye gotur genede
(3,161 puan) tarafından
Gturdum canm asist ve antibiyotik verdi
0 oy
(3,161 puan) tarafından

Post uste ciksin :angel:

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 276 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gull23 (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 214 göst.
29 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 129 göst.
14 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.

Kategoriler

1,493,054 soru

24,395,546 cevap

349,723 kullanıcı

...