Bazı hocalar, bazı insanlar o kadar saçmalıyor ki duyup inanmamak imkansızlaşıyor senin gibi. Yeni hamile kaldığım zaman bir kaç ker e uykumda korktum diye annem muska yazdırmak istedi caminin hocası babamın arkadaşı hanım kız evdeyse kendiyle görüşüyüm demiş hoca geldi Kuranı açtırdı bana saçım açıktı bi de hangi niyetle tuttugun önemli kızım besmele çek aç yeter dedi. İçinde ki ayetleri okutarak anlattı bana. Muska dinen zaten yok. Şeytan varlıkların en kötüsü, yapabileceği tek kötülükte insana vesvese vermek. Cinler alemi hiçbir şekilde insanlardan üstün değil ve kimseye durduk yere bulaşmazlar büyü gibi birşey olmadıkça yaşadıkları yerde çöplük ve yıkık yerlerdir.sen cin diye sayıklasanda sana bulasamazlar 3 harflı, varlık gibi kelimelerde günah değil günah olsa allah cin suresini kurana koymazdı diye anlattı. Yani senin evinde sen büyü yapmadıkça cinin ne işi var ve sürekli okuyacaksın dedi hoca ayetel kursi, nas felak bu kadar herkesten duyma rastgele, mantım dısı seylere itibar etme. İçin rahatsa yap istediğini