0 oy
234 göst.
Diğer kategorisinde (2,481 puan) tarafından
Çok erken bir çok kelimeyi kullanmaya başladı bu yüzden erken konuşmasını bekledik, fakat hemen hemen her şeyi söylüyor ama  cümle kuramıyor bazı isimlerin, kelimelerin başını söylüyor sadece mesela beren’e be diyor bazen de bişeyler diyor hiçanlaşılmıyor bebekliğinden beri sürekli şarkılar söylüyorum herşeyi anlamasa da anlatıyorum vs. 

Sormak istediğim aslında şu dün annem gilin komşusu ile karşılaştım onun çocuğu’da 2 buçuk yaşında oda bu şekilde imiş çocuk cerrahiye götürmüş dil bağı varmış kesmişler ondan sonra tam konuşmaya başladı diyor mesela artık geleceğim, gideceğim vs. güzel konuşuyor muş bu konu hakkında bilgisi olanlar bilgilendirirse çok sevinirim sizce götüreyim mi 1 kişiden duydum diye hemen götürmek istemedim 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bence yaşı daha o kadar büyük değil benim çevremde gördüğüm erkek çocukları hep 3/3.5 yaşından sonra konuşmaya başladı ama sen içimde kalmasın diyorsan bir baktır
-Reklam-
0 oy
(4,896 puan) tarafından
Dil  bağı vardı kızımın. Doğduğunda söylemişlerdi. 7 aylık kesildi. Çocuğunun yaşı küçük daha konuşur .
0 oy
(932 puan) tarafından
Dil bagi sanılanın aksine sık karsilasilan durum canım ama başka sebepleri de olabilir,  kendi kizimdan örnek.vereyim 24 aylıkken cümle nerdeyse kullanmıyordu, evde yapılabilecek herşeyi yaptık eşimle işimiz gereği asina olduğumuz bir alan ama asıl sorunu ben biliyordum hep evdeydik.ve tam korona bebeği idi, kreş e verdik ve o değişimi sana anlatamam , öneririm o yüzden oyun grupları da olabilir
(2,481 puan) tarafından
Durumum yok kuzum oğlumda bezli devlet almaz yoksa bende çok istiyordum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 221 göst.
17 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 304 göst.
19 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Mislimisli003 (3,895 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 187 göst.
0 oy
6 cevap 257 göst.
18 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,478 soru

23,621,394 cevap

306,829 kullanıcı