0 oy
188 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (485 puan) tarafından
Kızlar , adetimin 4.gunu ve bugün aşırı kanamam oldu affedersiniz kocaman bı parca düştü normalde parça illaki düşüyor bayanlarda ama bu sferki farklı geldi peceteye kendimi sildigimde gördüm öncesinde bacaklarım uyuştu aşırı ağrı girdi sonra bu şekilde oldu,pceteye silindiktem sonra başka pecetyle üstüne bastırdım ve bı kısmı dağıldı kanın bı kısmı dagilmadi çok sertti bende acaba bebek mi olusamadi dedim ikilemde kaldım çünkü bu ay ovulasyon yakaladım hamilelik umudum vardı ama olmadı 

7 Cevaplar

0 oy
(14,855 puan) tarafından
Doktora git kuzum resmini felan çekip göster
(485 puan) tarafından
Adet gördüm diye önemsemedim canım , anlamadım valla ne olduğunu
(14,855 puan) tarafından
Görünmekte fayda var
(485 puan) tarafından
Haklısın canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düşüğün ağrısı çok olur 4. Günü birde düşükten 4 gün sürse kanamaniz dayanamazsın bence bende düşük yaptım ağrısı çok kötü ama başka bişey olabilir bir arkadasimin başına daha geldiydi siz doktora görünün 
(485 puan) tarafından
Normal adet gibiydi bugüne kadar bugün ağrıyla beraber öyle olunca anlamadım valla canim
tarafından
Kadın doğum aciline gidin isterseniz
(485 puan) tarafından
Bı anlık biseydi ne ağrı ne bişey var anlamadım ki bişey yarın komtrolum var zaten canim
0 oy
(2,570 puan) tarafından
Pıhtı olsa dağılır di ama dagilmamis en iyisi doktora görünmek
(485 puan) tarafından
Bı kısmı dağıldı bı kısmı dagilmadi affedersin ip gibi uzundu anlamadım valla ilk defa olunca
tarafından
Bebeği oluşturan pıhtı dagilmiyor canım doktor alırken gözümle gördüm yuvarlak birsey ip gibi uzun düşük olamaz ama içiniz rahatlasın gidin doktora
(485 puan) tarafından
Yarın kontrolum var zaten canim ozmngorunurum ,ozmnip gibiydi benimki normla kanama
0 oy
(450 puan) tarafından
Canım o parçayı atma önemli bir şeyse patolojiye gönderir kadın doğum. Hatta neden hamile kalmadığını araştırmak isterse baya faydası olur. Ama düşük gibi değil de sanki yumurta ya da kistmiş gibi geldi bana. Regl rahim içini temizliyor ya her ay onları da dışarı atmış olabilir. Sen yine bir sor doktoruna. 
(485 puan) tarafından
Anlamadım ki ne olduğunu canım peceteye silip attım ,yarın kontrolum var bakalım ne diyecek doktor
(450 puan) tarafından
Keşke atmasaydın belki görmek isterdi
0 oy
(134,480 puan) tarafından
sen onun fotosunu al dr goster bide gebelik suphen varmiysi
0 oy
(1,691 puan) tarafından
kimyasal gebelik olabilir canim bugun musait oldugunda kan verirsen beta dusmez hemen anlair dusuk oluo olmadi
0 oy
(717 puan) tarafından
2 ay once dusuk yaptm asiri derece de kanama ile uyandim oluk oluk kan akiyor bacaklarmfan aglamaya basladm esim gordu sok oldu ama muazzam bi sanci var dogum sancisi gibi ve ben hamile oldugumi bilmiyprfum birden sanci sklasto ve buyuk bir parca dustu resmini cektm acile gittim bakti dedi hamileymissin ama dusmus yani dmem  o ki asiri kanama ve asiri kanama oluyor
(485 puan) tarafından
Öyle bişey yoktu bende canım ozmn düşük değil yani

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 186 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi annee (530 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 583 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 376 göst.
12 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 146 göst.
22 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,772 puan) tarafından soruldu

410,483 soru

12,346,941 cevap

40,202 kullanıcı

Kategoriler

...