0 oy
668 göst.
Diğer kategorisinde (1,818 puan) tarafından

Bakın hanımlar burda hiç birimiz küçük değiliz beni yalnış anlamayın ben kimseyi yargılayıp tepki göstermiyorum ama emin olun hiç bişey birbirinizi üzüp kırmaya deymez burda hiç birimiz çocuk değiliz birlikte sohpet edip birbirimize aorular sormak için varız şu iki günlük dünyada hepimiz gelip geçiciyiz demem o ki lütfen birbirinizi kırmayın tartışmak kendinize karşı kin tutmak yerine sakince birbirinizle konuşun (lütfen beni yargılayıp kırmayın sadece içimden gelenleri yazdıdm emin olun böyle tartışma gördüğümde zoruma gidiyor çünkü biz kadınız birimçze bişey olunca bundan mutlu olmak yerine dertlerimize ortk olmamız gerekli ama bu yalnış anlaşılmış sanırım birbirimizin acılarından mutluluk duyar olduk) :ermm:

8 Cevaplar

+3 oy
(7,481 puan) tarafından

En İyi Cevap

Ne guzel yazmissin canim haklisin valla. Ama bu postun altindada kavga cikarsa sasirmam:angel:

(1,818 puan) tarafından
Kız hemen kapatırım valla ben sakinleşelim diye yazdım linç edilirsem kaçarım valla gelmm bida
(7,481 puan) tarafından
Edilmezsin insaAllah canim. :D ❣
(1,818 puan) tarafından
İnşallah inşallah bi ben kaldım tartışmayan
(7,481 puan) tarafından
Bide ben =DDD
-Reklam-
+2 oy
(855 puan) tarafından

Ay burda öyle cocuklar var ki inan zaten bunca tantananin sebebi de onlar oluyor :) aşırı gereksiz. Hayattaki en onemli yer burasiymis gibi davrananlar var gülüyorum hakikaten bazen...

(1,818 puan) tarafından
Malesef öyle cnm :(
(855 puan) tarafından
Valla 2 saat girmesen bi isin olsa girip bi bakayim bi fikir bi oneri bi muhabbet var mi desen ya kavga var, ya da üzücü konularin 30 40 yorum aldigi postlar. Iyi olanlarina cevap vermeye halin kalmiyor valla. Bisey sorsan normal insani bilgi almalik bi soru 5 ten fazla cevap zaten alamiyorsun. Saldim ben o yuzden burayi baya ya...
(1,818 puan) tarafından
Galiba benimde sonum öyle olucak çünkü kimse kimseye tahamül bile edemiyor
+1 oy
(1,964 puan) tarafından
+++++++++ ah herkes böyle dusunce ne dert kalir ne tasa
(1,818 puan) tarafından
Galiba dış dünyadan içinlrnde tutuln seylr burda bir anda patlıyo çünkü kmse kmseye tahamül edemiyo
(1,964 puan) tarafından
Aynen bende oyle düşünüyorum burda pat pat knsyo herkes tamam tanimiyoyrz etmiyrz ama kirarmiyim uzermiyim karsimdaki insan yok vala
(1,818 puan) tarafından
Gerçekten öyle geçiyorum böyle şeyler görünce ne yorum yapasım geliyo ne de başka bişi
(1,964 puan) tarafından
Hic bulasmiyorum canim hatta genelde yorum yapmam da bugun esim calisyo daha gelmedi sıkıntıdan buraya sardim gordgm posta yaziyrm :)
(1,818 puan) tarafından
İyi yaptn canım :)
+1 oy
tarafından
Agzina yuregine saglik inşallah herkes bundan bir ders çıkarır 
(1,818 puan) tarafından
İnşallah cnm ya
+1 oy
(2,631 puan) tarafından
Çok doğru söylemişsin. 
(1,818 puan) tarafından
Bişey yaricagını sanmıyorm ama malesef
(2,631 puan) tarafından
Sen herkesin iyiliğini isteyip yazmışsın,  gerisi onların yüreğine kalmış. Boşver. Iyilik yap denize at demişler doğru söylemişler
(1,818 puan) tarafından
Aynn cnm öyle
+1 oy
(2,133 puan) tarafından
Cok dogru canimm
(1,818 puan) tarafından
Evet canım :)
+1 oy
(545 puan) tarafından
Emeğine yüreğine ellerine sağlık canım çok güzel yazmışın.Ne ara birinin mutsuz, kötü gününe seviner olundu.Allah korkusu olan asla biri mutsuz dertli oldumu sevinmez.
(1,818 puan) tarafından
İnşallah cnm kötü bişey bizim birbirimize arka çıkmamız gerekirken durum iç açıcı değil malesef
(545 puan) tarafından
Aynen canım kadınız anne anne adayiyiz bir birimize destek arka olmamiz lazım ha ayni şehir ha başka şehir fark etmez manevi olarak yan yana olmak varken böyle seyler doğru değil
(1,818 puan) tarafından
Ayen canım sonumun hayr olsn
(545 puan) tarafından
Amin inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırsin
(1,818 puan) tarafından
Amin cnm inşallah
+1 oy
tarafından
Doğru ve çok şükür şimdiye kadar kimse ile aram limoni olmadi :)
(1,818 puan) tarafından
Aynn cnm bnimde şükür

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 113 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,890 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
6 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 114 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylul_ (1,934 puan) tarafından soruldu