+2 oy
3,572 göst.
Diğer kategorisinde (4,383 puan) tarafından

İllaki hepimiz anamızın sütünü içtik ama şimdi kendi sütünün tadına bakan var mı desem tuhaf olurdu :D aklıma takıldı hadi itiraf edin kız bu sütün tadı nasıl bir şeymiş deyip kendi sütünüzün taıdna baktığınız oldu mu nasıl bir şeymiş :angel:

70 Cevaplar

0 oy
(2,671 puan) tarafından
Ben sadece içmedim de öyle sagdogim zaman  çok az baktım tadına okadar :-):-)
(4,383 puan) tarafından
Şekerli miydi senin de :)
(2,671 puan) tarafından
Evet sekerkiydi :-)
-Reklam-
0 oy
(20,061 puan) tarafından
Ben çok merak ediyorum ama cesaret edemiyorum. İçim goturmuyo. Çünkü çocukken annem kardeşimi emzirirken merak edip tadına bakmıştım. Ve iğrenç demiştim. Şimdi o yüzden cesaret edemiyorum
(4,383 puan) tarafından
Çocukluk travması :))
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Meme reddi yaşayınca acı mı diye baktım 
(4,383 puan) tarafından
Acı mıydı :)
(1,700 puan) tarafından
Hayır:)
(4,383 puan) tarafından
İyi bari :)
0 oy
tarafından
Yeni doğum yapmıştım,dayanamayıp bir tane sigara içtim sonra kızım kustu bende bakmıştım acaba acımı ondanmı kustu diye çok tatlıydı :DD
(4,383 puan) tarafından
Herkes genel olarak bol şekerli demis zaten :)
0 oy
tarafından
Hiç merak etmedim tatmafimda valla
(4,383 puan) tarafından
Merak eden çokmuş valla :)
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Şekerli bir tadı var bende baktım açıkçası :D 
(4,383 puan) tarafından
Sen de merak edenlerdensin desene :)
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Bi ara meme reddi yaşadığımdan bakmıştım acaba sütüm mu acıdı diye. Ama ılık şekerliydi. Tabi öyle yudum yudum içmedim bi iki damla dilimi degdirdim 
(4,383 puan) tarafından
Genel olarak meme reddi yaşayanlar bakmıs zaten :)
0 oy
(5,062 puan) tarafından
Baktığım zamanlar oldu,sağıp bıraktığım sütün tadının bozulup bozulmadigini kontrol etmek için.
(4,383 puan) tarafından
İyi etmissin canım bi damladan bir şey olmaz :))
0 oy
tarafından
Kız ben baktım bakim sütüm varmı diye sıktım çıkan sütün tadına baktım 
(4,383 puan) tarafından
Hamileyken mi yaptın kız
tarafından
Yok kız kız 2 yaşına geldi emiyor bakayım varmı sütüm dedim yoksa kız  boş mememi emiyor dedim
(4,383 puan) tarafından
Ha anladım iyi etmissin o zaman canım hamileyken de göğsünü sıkan var ya ondan dedim tehlikeli erkem doğuma sebep oluyormus diye biliyorum
0 oy
(677 puan) tarafından
Azcık avcuma döküp bakmistim tatli ve sicacik masllah valla hazir mama gibi o donem bebeğim emmiyordu sütün acı olabilr dedi etrafumdagiler o yuzden bakmistim
(4,383 puan) tarafından
Ayy çok ilginç ya herkes aynı şeyi demiş ılık ve şekerli :)
(677 puan) tarafından
Sen hiç bakamdin mi canm
(4,383 puan) tarafından
Benim minnak karnımda daha doğsun bakarım herkes canımı anne sütü çektirdi ılık ılık bol şekerli diyolar :))) Bi de ben şekerli sütten nefret ederim sütü de çok sevmem :))
(677 puan) tarafından
Ahahah sağlıkla kucağına versin inşallah Rabbim
(4,383 puan) tarafından
Amin canım çok saol ❤️
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ay valla ben itiraf edeyim merak etmstm nasl bisey diye sadece elime damlatp dilimi az bisey sürmüştüm tatlı bildiğin şekerli süt gibiydi :)))))))))
(1,121 puan) tarafından
Aynen cnm ya:)) rabbimin hikmeti çok büyük resmn 2 yasa kadr emiyorlar belki daha fazla çok farklı bisey ya bizde emmişiz :)
(4,383 puan) tarafından
Aynen öyle valla insallah benim minnak da doğunca bol bol emer :) emzirmek kadına verilmiş mucize gibi geliyor bana ilk hamile oldugumu öğrendiğimde rüyamda Bi bebek emziriyodum gözlerim dolu dolu oluyordu çok güzel Bi andı :)
(1,121 puan) tarafından
Yaa öylemi çok güzel bi rüya gormussn aslnda cnm. Bebek emzirmek bolluk berekettir. Inşallah doğunca emer bn oğlumu 2 yasa kdr emzrdm smdi yine hamileym inşallah sütüm olursa bunuda 2 yasa kdr emziricem
(4,383 puan) tarafından
Yaa öyle mi çok sevindim böyle olmasına insallah sende sağlıkla al kucağına canım ❤️
(1,121 puan) tarafından
Sağol cnm Allah razı olsn cumlemz inşllah:)
0 oy
(515 puan) tarafından

Doğum yapınca 8 yaşındaki kızım kardeşini kıskandı anne nasıl acaba tadı dedi gel bak dedim baktı bak gibi aynı mamaya benziyor dedi :D ama ben hiç merak etmedim..

(4,383 puan) tarafından
Mama tadını nasıl hatırlıyor 8 yasında kız :)
(515 puan) tarafından
İlk zaman mama verdim minige onunda tadına bakmıştı :) 8 yaşında da olsa işte kuma geldi kıskandı :)
(4,383 puan) tarafından
Bak sen yaramaza :) olur tabi ama ne güzel iki kız kardeş Bi ömür başka da kimseye ihtiyaçları olmaz insallah ❤️
(515 puan) tarafından
Amin canimmm amin bizde 3 kız kardeşiz bir bacım bir ablam var rabbim razı olsun onlardan kizlarimda bizim gibi birbirlerine düşkün olsunlar insalah ❤️
(4,383 puan) tarafından
İnşallah canım ❤️
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Millet öyle bir yorum yapmış ki sanki anne sütü değilde iğrenç birşey sonuçta bebeklerimiz içiyor niye iğrenç diyorsunuz bende tadına bakmadim ama iğrenç demem yani
(4,383 puan) tarafından
Aynen öyle canım kimisi de bebeğim ne içiyor bilmem laızm demis çok güldüm :))
0 oy
tarafından

Ben baktım oğlum emmiyorfu aceba tadı değişimi diye çok hoş la:D

(4,383 puan) tarafından
Kız anneler kızınca öyle der ya sana sütümü helal etmiyorum falan diye ondan dedim :)) yukarda Bi arkadasın annesi yanlıslıkla onun sütüyle nescafe yapmıs mesela o da annesine bak sütümü helal etmem deyip duruyomus çok güldüm :))
tarafından
Ahahah nasıl yanlışla yapar :))
(4,383 puan) tarafından
Kız normal inek sütünü buzluğa koyuyormus sağdığı sütü de koymus annesi de onu normal süt diye kaynatıp yapmıs bide annesi diyormus ben bebekken kızımı emziremedim ama o beni emzirdi diye :))
tarafından
Demekki fark bile edilmiyo:))
(4,383 puan) tarafından
Yok kız içer içmez tükürmüş kadın bu senin mi sütün diye :))
0 oy
tarafından
Sadece bir damlaya parmağımı sürüp dilime sürdüm tatlıydı 
(4,383 puan) tarafından
Demek ki her kadın merak ediyor bende doğurayım da bakayım insallah :)))
0 oy
tarafından
Baktım valla kızım dört aylıkken meme reddi yaşadı sağlam bir ay sürdü bende sütüme bakmak zorunda kaldım acıdımı tadımı kötü diye kızım emdikten sonra damla halinde kalırdı göğsümde onuda yüzüme sürdüm yanlış anlaşılmasın özellikle sağıp sürmedim :)
(4,383 puan) tarafından
Kız herkesin de bahanesi meme reddi desenize merak ettik Bi damla baktık diye ya :))) iyi etmissin canım bi damla Bi damladır ziyan olmasın :))
tarafından
Yok vallahi canım bahane değil çok zor zamanlardı bir yudum içsin diye nr hallere girmiştim Allah kimseye yaşatmasın 5saat emmediği olmuştu
(4,383 puan) tarafından
Kız biliyorum yorumların geneli öyle ya ondan şaka yaptım canım Rabbim kolaylık versin Bi damla içsin diye neler yapılıyor anne yüreği işte
tarafından
Aynenn kuzum
0 oy
tarafından
Tabikide baktim bildigin sekerli süt tatli :)
(4,383 puan) tarafından
Yaaa herkes aynı demiş :)
0 oy
(932 puan) tarafından
Ben baktım şekerli su gibiydi bir de sütüm gitmişti bir zaman sonra geri geldi ona da baktım suphelenip yok böyle tuz acı,  iyiki bakmışım döktüm hemen 
(4,383 puan) tarafından
Ayy ciddi misin o zaman bakmak gerekiyor sütün tadına desene ya içse çocuk öyle
(932 puan) tarafından
Belki düzenli emince gerekmez ama ara ara dil ucuyla bakmak lazım.bence canım.
(4,383 puan) tarafından
Doğrudur canım
0 oy
tarafından
Ben baktimmmmmmm ama mecbur kaldimm benim kız sürekli kusuuyordu Reflü ilaçları vs fayda etmedi kustugu yüzünden kilo alamıyordu sütun acıdır dediler tadına bak dediler baktım şekerli su :D oda boğaz enfeksiyonu yuzundenmis
(4,383 puan) tarafından
Yaaa :) sütünün suçu yokmus desene :)
0 oy
tarafından

Bilerek bakmadım bebeğimin ağzının kenarını öpünce tatlimsi gelmişti :D

(3,282 puan) tarafından
2021 postu
tarafından
Ayy pardon kizz nerden çıktı karşıma sjsjs
tarafından
Nerden buldun postuuuu
tarafından
Başka postu okurken aşağıdan çıktı bende yeni sandim kizz
(4,383 puan) tarafından
Yaa Allah seni ne yapmasın bacı nerden buldun bu eski postumu :)) minik adam karnımdayken açmışım şimdi iki yaşını geçti o derece eski post :))

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 309 göst.
0 oy
1 cevap 101 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Papatya-ya (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 145 göst.
0 oy
3 cevap 438 göst.
7 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (982 puan) tarafından soruldu

410,874 soru