0 oy
496 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (50 puan) tarafından
öyle bi kaynanam varki dedigi dedik olsun   ben evimde işimde temiz insanım yemegimi guzel yaparım ama yine  de begenmez beni hep kızı yada baskaları onları dinler  böyle kaynaba geçen bebegime alısverise gittik gel dedik gelmedi   bi de surat asıyo bugünde yine eksikleri alalım diye gittik arabadan inmedi bacagım agrıyo dedi burnumuzdan getirdi sürekli böyle  kendi kizı ve gelinleriyle gezeer kahkali sohbetler eder bizleyken susar hiç bi halt yapmaz bu kaynana napmak istiyo anlamadım

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Koy kazana altına 3 5 odun at kız :) 
(402 puan) tarafından
Benimkinde al yanina mümkünse :))))
tarafından
Sen istedikten sonra alırız tabii :)
(402 puan) tarafından
Verdim gitti canım hahahahaha
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Al karşına konuş bence
(27 puan) tarafından
Ayy cidden aynı ya bir de kendisinin sevmediği yemeklerin yapılmasını hiç istemez ama onun haricinde herkes sevdiği için mecbur yapılıyor
(50 puan) tarafından
benim yaptiklarmi yemez kendi yaptigini siler süpürür bide begenmedigini döker öylede söylüyo
(97 puan) tarafından
Allahtan benimde kaynanam melek gibi vallaha ana kızdan oteyiz ilk evlendigim aylar çok sıkinti olmuştu ama şuan ana kıziz valla ben mutlu oluyum diye ellerinden geleni yaparlar kaynanamla kayınbabam çok kez oldu ama daha 2 gün önce benm haberim yokken işten çıkınca evime gitmiş bn kaynanamlardaydim babam evime gitmiş bulasigimi yıkamış bezleri ykıyıp asmis çok mutlu olmuştum tvimz küçük diye tv almışlar aman nazar değmesin valla etrafımızdaki herkezin gözü bizm üzerimizde çok korkuyom bozulck aramız diye
(27 puan) tarafından
Benimkini de beğenmez kendi kızının yaptığını da beğenmez kendi yapınca da bize beğendirmeye çalışır çok güzel olmuş değil diye sorar biz de mecbur beğendik deriz
(27 puan) tarafından
Biz de ilk başlarda öyleydik çok iyiydik ama son 2 3 aydır falan ne çok iyiyiz ne de çok kötüyüz galiba kızım olunca onlardan biraz uzaklaştım
0 oy
tarafından
E sende de var,ne diye götürüyorsun her yere,alışverişe ne karışıyor hey Allah'ım ya
(50 puan) tarafından
2bebegim masrafi kayınbabam ben karsilicam dedi esimde beraber gidelim sonra gezer biseyler ısmarlarım suzede dedi  jayınbabam geldu ama kaynanam kızıni aradi cicugunun eksigi varsa gidek dedi oda  gitmeyince kaynanam gelmedi bugunde gittik inat arabadan inmedi
tarafından
Arabadan inmynce parayı sizmi odednz yani
tarafından
Parayı onlar ödeyecek diye de bu eziyeti çekmem. Durumum ne ise onu alırım.. neden surat çekeyim.alacak olan zaten parasını veririm siz gidin ne istiyorsanız alin der .
tarafından
Bnde onu diyorum Zatn parayi odeycek diye ne minnet edip po.psnu kaldiyisnz diyorum
(50 puan) tarafından
onlar ödücek die deil jayınbabam okadar iyi insanki  parayi vermesw bile sorun deil kaynanam aksi insan  baskalarıda bizle gelseydi kosa kosa gelirdi
0 oy
tarafından

Bir bilsem napmaya çalıştıklarını :)

Biz nasıl bir kaynana olacaz acaba:angel:

0 oy
tarafından
Seni sevmiyor cnm kusura bakma direk söyledim ama bunu anla mesafe köy. Genelde kötü olan sevilir mesafe koy
(50 puan) tarafından
bunu bende biliyorum davranısları belli ediyo ben ona gel bana bak demedim hamilede olsam evime  herseye yetisiom  kendi geldi evimde oturuyo  mesafeliyim sohbet muhabbet asla kurmam
tarafından
Ama alışverişe götürmeniz filan onun burnunu kaldrimis. Bn asla gel demezdim. Hatta alışverişi o varken yapmam erteledim
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Bebeğiniz için alışverişe giderken kayınvalidenizi neden götürüyorsunuz ? Böyle her yerde söylenen veya sızlanan suratı asık, insanın yaşam enerjisini sömüren insanlardan oldum olası hoşlanmam.
(50 puan) tarafından
benimde hoşlandîgım insan tipi deil ama masrafı kayınbabam ödedi okadar iyiki  kayınbabam adama diyemem sen gelme giderken kaynanamda olur yanında die düsünüoz ama kadın  huzursuzluk cıkariyo
0 oy
(5,216 puan) tarafından
Sana öyle yapıyosa seninde yapacağın iş basit çağırma gelmesin gitme az görüşün kafaya taktığına değmez bu ergen hareketleri
(5,216 puan) tarafından
4ay önceden mi oha sizde kalsaymış ömürlük allahm ya eşinle konuşunca ne diyo bu duruma
(50 puan) tarafından
eşim bıkmış artık böyle yaptıgından bian önce zamn gecsin istio  dogum yapincahemn ayaga kalkmak ilk işim  ilk bebegimde sezeryan oldum yatmadım dedim sen evine git ben rahatım bunda 40cıksın giderim dio
(5,216 puan) tarafından
Kışı çıkaracak demekki bacı görmezden gel biyere giderkende hastasın yat dinlen de peşine kuyruk etme onu
(50 puan) tarafından
görmezden gelincek gibi deil oglum sürekli yere bisey döker ben temizlerim bana sen nie örtü kullanmion dio bugünde cevizi almış ayagıyla halıda kırıyo  nasil görmezden geleyim gülerek yüzüne baktım anladı
(5,216 puan) tarafından
Ay evimde neyi nasıl kullancamı ben bilirim se boz bak nasıl tırıd tırıs gider geldiği yere. Benimkide orayı sildinmi burayı yıkadın mı der arada kırmamak için evet derim en son anne sen kafanı yorma ben kensi evimi nasıl nezaman temizliycem ben bilirim senn söylemene gerek yok dedim ohh nasıl aldı boyunun ölçüsünü daha demedi yani bazen son çare bozmak gerek
0 oy
(10,496 puan) tarafından
Çağırma bacım başın ağrımaz en azından
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bacım annemin bir lafı var onu deyim sen enla.

ELİN İYİSİ OLMAZ, EŞŞEĞİN DAYISI OLMAZ. 
0 oy
(694 puan) tarafından
Sen tepeni açarsan oda çıkar. Kayinwalden begense ne olur begenmese ne olur aliswersne esinle güzel güzel gideblrsn cagrma canin sklmasn
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Her gittiğin yere taşımak zorundamisiniz
0 oy
(13,621 puan) tarafından
Sizde suç madem böyle yapıyor götürmeyin canım 
0 oy
(539 puan) tarafından
Aşkım bencil aynısı bende de var sadace kendi dediklerini doğru biliyor.ben hic tınlamıyorum yüz vermiyorum söylenip gidiyor allah yardımcın olsun 
(50 puan) tarafından
beni begenmeyenleri ben hiç begenmem  görmezden geliom
0 oy
(430 puan) tarafından
Kız bende gel beraber gidek derim gelmez bile gelipde npcam der aval aval bakar şı güzel miş al kızım demez bile 19 aylık oldu oğlum daha ayagına çorap bile almadı dkızz aldıgında yada almadığın da değilim de yalandan bari olsa gel sur güzel kötü de demi seninkide assın suratını çıkmasın boşver bide onla mı ugraşacan bnde benmkide daha  birşey demiyom zaten ne yaparsa yapsın

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 489 göst.
25 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde sarenn (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 500 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 629 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Evrim.34 (565 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,844 göst.