0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Unutamadiginiz bir anınız var mı benim şu var belki 2 belki 3 yaşındaydım annem diyor yaşımı bu arada misafirlikteydik annemle tuvalete götürdü annem yeni alisiyomusum ayağa dikilip bacaklarımı açmıştım ve kocaman solucan gibi bişey çıktı sonra pat diye bı kese gibi bişey düştü içi resmen kurt doluydu annem aldı hemen beni apar topar ben bukadirini hatırlıyorum sonra hemen Dr gitmişler ben çok kum toprak yermisim gerçi hala yiyesim geliyo o yüzden kurt olmuş karnımda doğurmuş eğer kese dusmeseydi iki. Güne hiç organ birakmazlardi demiş doktor hayal meyal hatırlıyorum.o anı çok korkunçtu ama düşerken canımın yandığını yada ağrım olduğunu hatırlamıyorum

24 Cevaplar

0 oy
tarafından

Valla 3 yaşımı hatırlıyorum anama dedim inanmadı işte anlattım bir bir geçmişi bu böyleydi bu söyledi kadın şoka girdi :D

(1,041 puan) tarafından
Arada benimde gelir gözüme banada derler sen nerden bilcen diye
-Reklam-
0 oy
(12,815 puan) tarafından
4 yaşımı hatırlıyorum oda kardeşimin doğumunu bekliyorduk annem evde doğum yapmıştı diğer odada hapishane mahkumu gibi Bi uçtan Bi uca gidiyorduk 
(1,041 puan) tarafından
AA benimde annem 4 yaşı.dayken doğurdu bende hatırlıyorum ne kadar değişik ben annem benim diye ağlamıştı.
(12,815 puan) tarafından
;) kıyamam valla bi tek onu hatırlıyom bende o yaşıma dair bide hep kardeşimin beşiğini sallıyorduk eski demir beşik
(1,041 puan) tarafından
Keşke hep hatırlasak bakalım neler yaşadık kim bilir ben bide çorabımi delermisim sonra baba utan dermişim kim ogrettiyse
0 oy
(694 puan) tarafından
Annemgln dugun wideosunu izlerken ben neden yokum die aglamistim yasim cok kucuktu (:
(1,041 puan) tarafından
Hepimiz yaptık sanırım bunu gerçi bizimkilerin videosu yok
0 oy
(1,929 puan) tarafından
3 yas ama daha net 4 yasimi hatirlarim
(1,041 puan) tarafından
Ben aklımda kalan ani varsa hatirliyorum oda bir iki
(1,929 puan) tarafından
Oyle olur zaten genelde
0 oy
(10,495 puan) tarafından
Ben babaanneme bardakla aut verdigimi ondan da bişey istediğimi hatırlıyorum babaannem yaşlı yatalakti. Babam onun en küçük oğluydu 40 yaşından sonra doğurmuş babamdan büyük yeğenleri vardı babamın hep ölmeden Şakir'in çocuğunun elinden bir bardak su içsem diye dua edermiş ben az büyüyüp ayaklanip dilleninve benden süt istermiş annem hazırlar ben götürürdüm onun yastığının altında hep kuru üzüm gofret bişey olurdu bize vermesi için koyardı babam amcamlar falan sütü verip elimi uzatiyodum bişey ver bişey ver hep o aklımda 2 2,5yaşlarindaymisim herhalde 
(1,041 puan) tarafından
Ay çok duygulandım ya ne kadar guzel
0 oy
(1,726 puan) tarafından
4,5 5 yaslarındaydım babannem vefat etmişti ev ana baba gunuydu halalarım babannemin basında dövunerek aglıyolardı bi ar gizlice bende girip uyandırmaya calısmıstım uyanmadı diye aglamıstım ayakalrını baglamıslardı niye bagladınız diye soru sorup durmustum ve hala o gunu unutamıyorum 
(1,041 puan) tarafından
Kıyamam başınız sağolsun ne kadar masumluk su küçüklük
0 oy
(2,323 puan) tarafından
Bende 5. 6 yaşımı hatırlıyorum. Mahmut bey de oturuyorduk sokaklar kısa ve çıkmaz sokaktı akşama kadar halı serer sokakta evcilik oynardık. Sokağın başı ormanlık alandı kocaman ağaçlara ev sahibimizin kızları salıncak yapar bizi bağlar sallardı uçurtmalar kadar yüksekteyiz derdik... 

Çok güzel günlerdi keşke o günlere dönebilsem ve hep orda kalsam hiç büyümesem...... 
(1,041 puan) tarafından
Kötülük yoktu ozamanlae ne kadar güzeldi şimdiki çocuklar sadece sanal alemde
0 oy
tarafından
Ben de 3 yada 4 yaştı tam Bilmiyorum da 3 buçuk tur en fazla. Kardeşim yeni yürüyordu kucak açtım gel gel yaptım o da koşarak geldi bende hızlıca kenara kaçtım yavrum yere yapıştı alnı kanadı annem ekmek ıslatıp koydu alnına. Şimdi düşünüyorum da çok tehlikeliymiş yaptığım
tarafından
Bak şimdi annemin doğum yaptığını hatırladım kardeşimin beşikte minnacık olduğunu filan aramızda 3 yaş var
(1,041 puan) tarafından
Ay Allah korumuş ama nerden bilcen o yaşta dimi bende hatırlıyorum ya benim bı kucugumde kardeşimi yataktan attı daha bir gunlukken
0 oy
(801 puan) tarafından
3 yaşında hatırlıyorum deprem 2003 depremi olmuştu teyzem dayım kuzenlerim hepsini kaybetik toprağa gomerken çok.kotu çığlık atmistim asla unutmam o anı okadar çok kişi olmustu ki mezarlık doluydu aynı anda onlarca kişiyi gömdüler
(325 puan) tarafından
Başın sağ olsun canim nerede oldu bu deprem evler mi yıkılmış acaba o kadar mi kötüydü bu deprem
(1,041 puan) tarafından
Ah yavrum benim.kiyamam başınız sağolsun canim benim çok aci
(801 puan) tarafından
Bingöl'de canim evet çok kötüydü okullar yıkıldı evler yıkıldı hep altında kaldilar
(801 puan) tarafından
Saol canim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Oyy cok fenaymiş canım içim bi tuhaf oldu. Bende 4 yaşlarında flndim. Su sanıp bi çay bardagi çamasır suyu içmiştim. Bayılmışım gözümü hastanede actim midemi fln yıkamişlar serum takmışlardi :) 
(1,041 puan) tarafından
Ya Allah korumuş kuzum ah ah bı anlık dikkatsizlik bak
tarafından
Allah korumuş gelmis geçmiş olsun
0 oy
(220 puan) tarafından
İlk okula yazildigimi  ve müdür koltuğuna gidip oturup ayağımı sağlamıştım ahaha
(1,041 puan) tarafından
Hahah vay be
0 oy
(8,113 puan) tarafından
Annemin babaannesinin dizine otururdum. Canım ninem mekanı cennet olsun. Rabbim rahmet eylesin
(1,041 puan) tarafından
Amin inşallah Allah rahmet eylesin canim
0 oy
tarafından
Benimde ablam çiş e tutuyordu hatırlıyorum
(1,041 puan) tarafından
:-):,-)
0 oy
(1,784 puan) tarafından
3 yaşımı hatırlıyorum kaybolmustum İstanbul Bağcılar da oturuyoruz ordan karabayira kadar tek başıma yürüdüm bı bakkal gördüm okadar açım ki girip bisküvi falan isticektm öyle kapıdan baktım iki adam vardı korktum açıkçası gözüm tutmadı diyebilirim bana bişey yaparlar diye o yaşta onu akıl edip o Baykal'la girmedim aç aç yürüdüm yuruyebildigim kadar sonra altıma isedim :D coraplarim ıslandı diye coraplarimi çıkardım elime aldım bitane sokağa girdim sokaktaki çocuklar falan geldi yanıma yabancı olduğum için beni bı eve götürdüler bitane kadına kadın üstümü degistirdi battaniye falan örttü üstüme ekmek arası zeytin verdi yemem için yedim sonra beni bitane şişko kadına emanet etti kadın da bana Halley verdi yemem için yemedim beni karakola götürdü ailem gelip alsın diye o halleyi ailem gelene kadar yemedim uykum da çok vardı gözüm kapaniyodu ama uyumadım sonra babam nenem falan geldiler gece yarısı aldılar beni eve götürdüler tabi çokta sevindiler nasıl kosuyolar bana doğru eve gelince de kuzenimden bi tokat yedim gerisini hatırlamıyorum :D
(1,784 puan) tarafından
Amin :)
tarafından
Allah korumuş valla..bende öyle kayboldum ama bu kadar ayrıntısını hatırlamıyorum naptın nereye kadar gittim bilmiyordum. Bulduklarında eve geldiğimde annem bahçede agliyodu orayı hatırlıyorum
(1,784 puan) tarafından
Ben annemi görmedim hatırlamıyorum işte ama o gün naptiysam hangi yolda yuruduysem bire bir hatırlıyorum demekki travma olarak kalmış bende çocuklar korkularını unutamıyo kolay kolay
tarafından
Aynen. Sen kaybolduğunun bilincindeymissin. Ben annem mağazada biseyler baksrken kendi başıma çıkıp gitmişim evimizin çevresi olduğundan kendimi kaybolmuş hissetmedim sanırım eve geldiğimde niye agladiki o kadar diye düşündüğümü de hatırlıyorum. Sanki gezip gelmişim gibi :D
(1,784 puan) tarafından
Ben sabah çıkıp gece geldim eve bilmiyorum o yaşıma rağmen akıl edip o bakalla girmemisim iyiki de girmemisim belki şuan hayatta bile olmayabilirdim
0 oy
tarafından
3 yaşındaydım kardeşim doğmuştu bendr kıskançlıktan hastalığa düştüm bizim orda igneci memik vardi doktor gibi bir şey dedemle halam beni giydirid hatta mavi leylekli bir montum vardi giydirdiler gittik adamın yerime bana iğne yaptı kar yağıyordu sanırım.bendr anneme anlatınca cok sasirmisti:D
(1,041 puan) tarafından
Hahah ah kıyamam sana ya
0 oy
(430 puan) tarafından
Her yaşımı hatırlıyorum öyle hafızaya sahibim canım ama matematik de sıfırım  5 6 yaşlarındaydım kuzenlerimle beraber köyde öğretmenin arabasını çamura boyamıştık ve kuzenlerime arabanın üstüne işeyin demiştim öğretmen bizden bıkmıştı dedene hep şikayete geliyodu ama dedem hiç kızmazdı bana dedem hala beni çok seviyo 
(430 puan) tarafından
He valla adım erkek fatmaya çıkmıştı kızz ama çokda saf biriyimdir haa ama görenler cin gibi der suya götürürde susuz getirir derler bana
(1,041 puan) tarafından
Ya hep öyle olmak istemisimdir bende hep ezik taraftim herşeye ağlarım gucsuzum :-)
(430 puan) tarafından
Kız bende ağlarım herşeye ama dışarıya karşı kendimi korurum açık gözlüymüş gibi davranırım hep
(430 puan) tarafından
Nere gitsem bi kapı yapmışımdor kendime tatlı dilimle
(1,041 puan) tarafından
Maşallah inşallah hepte öyle ol en güzel kuzum
0 oy
(850 puan) tarafından
7 yaşını hatırlıyorum birinci sınıftayken bizim sınıftan bi çocuk sınıfta kalmıştı çocukla hepimiz dalga geçmiştik tembel teneke çöp teneke diye hshsjsjsjs
(1,041 puan) tarafından
Hah ay ya
0 oy
(135,777 puan) tarafından
7 yasdan oncesi fifiii
(1,041 puan) tarafından
Hiç mi hatirlamiyosun sevdos
(135,777 puan) tarafından
valla tik yok ☺
(1,041 puan) tarafından
Hiç mi aklımda kalan ani yok kız demekki maceralı olmamış:-)
0 oy
(979 puan) tarafından

Valla nedense bi ben hatirlamyrum.. lise zamanlarını anca hatirliyorum  :)

(1,041 puan) tarafından
Hadi ya oda üzücü
(979 puan) tarafından
Aynen .. bi kaç şey htrliorum ama yaş olarak bilemiyorum
0 oy
tarafından
Aaa çok ilginç ilk defa böyle bi olay duydum. Bende küçüklüğümü hatırlıyorum ama o olaylar kaç yaşındayken olmuştu anneme sormam lazım. Yaşımı hatırlamıyorum 
(1,041 puan) tarafından
Az çok biseyler kaliyo insanda benimde bu en en unutamadım şey  çok kucukmusum çünkü daha tuvalet eğitimindeymisim 2 falanmisin
tarafından
Doğrudur travma gibi bişey olduğundan aklinizda kalmış demekki
(1,041 puan) tarafından
Galiba canim

İlgili sorular

0 oy
73 cevap 1,106 göst.
0 oy
71 cevap 1,572 göst.
0 oy
80 cevap 1,793 göst.
18 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu