0 oy
292 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İkizlerim alerjik bebekler her şeye alerjileri var neredeyse baharat domates bakliyat süt yumurta Dalin bebek sampuani toza o kadar çok zorlanıyorum ki kahvaltı ne vericegimi şaşırdım 

Sabahları bebek bisküvisini suyla karıştırıp veriyorum kaşar peynir ve beyaz peynir veriyorum 

Peynirde süt var evet ama peynir alerji yapmıyor bire bir süt içtiği zaman oluyor

Sabah kalvalti da ne verebilirim başka öneriniz var mı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
youtubeda konuşan anne diye bir sayfa var orda kahvaltı tarifleri vardı süt ve yumurta alerjisi olan bebekler için. 
-Reklam-
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Bebek bisküvisi nde de süt var . Doktor kesinlikle beni uyardı verme diye . Benim oğlum da öyleydi şu an sadece süt ürünleri yumurta alerjisi var. Şu an 17 aylık . Tam bir buçuk yaşına girince yine alerji testine gidecez . Arada deniyorum ama hala alerjiis var bitmemiş. Kahvaltı da salatalık domates zeytin veriyorum . Patates kızartması yapıyorum. Tost yapıyorum. Pek bişey yemiyor zaten . Öğlen biseyler yedirip uyutuyorum artık 
0 oy
(2,040 puan) tarafından
Süte alerjisi olup peynir yemesi ilginç geldi benim iki kızımda da vardı süt alerjisi biz bir tane çubuk kraker bile yiyemedik aylarca kaldı ki peynir onları yiyebiliyorsa yine şanslısın canım kahvaltı önerisi olarak kuymak yapabilirsin arada genelde sever bebekler yağ mısır unu peynir ve sudan oluyor 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 733 göst.
0 oy
4 cevap 172 göst.
5 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 198 göst.
5 Şubat 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde CanOglum (862 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde denizimsi (7,645 puan) tarafından soruldu

407,346 soru

12,227,368 cevap

36,834 kullanıcı

...