Artık çok sıkıldım ya emziriyorum bebeğim 2 aylık
Ama yiyeme sorunu çok sıktı
Portakal yiyemezsin
Limon yiyemezsin
Salatalık yiyemezsin
Nohut vb. yiyemezsin
Nescafe içemezsin
Türk kahvesi içemezsin
Çiğ köfte yiyemezsin
Limonlu çay içemezsin
Yeşil mercimek yiyemezsin
Kırmızı mercimek yiyemezsin
Karnıbahar brokoli yiyemezsin
Mercimek köftesi çorbası yiyemezsin
Ne yiyecek bu anneler ya sürekli şehriye çorbası tavuk patates pilav Allah olmayanlara versin şükür ama bol kimyonlu limon sıkarak mercimek çorbası içmek istiyorum portakal sıkıp içmek istiyorum vs üsttekilerin hepsinden yiyip içmek istiyorum
Ama yiyemezsin gaz yapar içemezsin uykusuzluk yapar
Bebegim zaten kolik ama bende çok kısıtlı yiyip içiyorum daraldim iyice
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Her şeyi yiyorum valla
Ben geçenlerde internetten maden suyuna baktım gaz yaparmi yazıyordu ki gaz yapmaz sütü çoğaltır.Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzm. Dr. Murat Aydın'ın cevabı emziren anne maden suyu içebilir, annenin çok kısıtlama yapmasına gerek yok, ne yaparsa yapsın bebekte gaz sıkıntısı olacaktır. Ve bu yazılıydı. Gerçekten de doğru ben sadece çikolata ve üzüm yaprağını yemiyorum o gün yediğim de gazı çok aşırı oluyor normalden bide bu bunu yeme o onu yeme der biri mercimek ye der biri yeme der o kişiden kişiye değişiyor ye bak zaten gazı olmazsa yersin baktın gazı fazla oldu bir daha yemezsin sen kendini de düşün ye kuvvetli ol ki sütun olsun meyveleri ye limon bize çok iyi geldi bulgur yeşil mercimek vs. Korkma kendi doktorun kendin ol yoksa millete uyarmak ac kalırız sadece şu içeriz
1,500,336 soru
24,503,507 cevap
358,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın