0 oy
347 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (57 puan) tarafından
Biz 34 haftalık olduk . Vajina kemiği agrısı dışında gayet iyiyiz . Siz de durumlar nasıl güzel annelerimiz

25 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
21.aya doğru gidiyoruz ♥️♥️ sağ salim kucağına alırsın inşallah
(57 puan) tarafından
Allah razı olsun , Cem’i cümlesininki mutlulukla , merhametle büyüsün inşallah ‍♀️
(14,164 puan) tarafından
Amin, bütün yavrularımız inşallah ♥️
-Reklam-
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Hamis değilim ☺️sağlıkla al kucagina
(57 puan) tarafından
Yaaa , çok incesiniz . Sağolun . Allah yaz olsun
0 oy
(3,240 puan) tarafından
28 buçuk olduk daha karnım çıkmadı benim nedendir bilmem :) herşey yolunda şükür 
(57 puan) tarafından
Ne güzel pek sevindim , dertsiz sorunsuz geçsin inşallah soracaklarınız olursa ben de yardımcı olmak size
(3,240 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım;))
0 oy
(3,951 puan) tarafından
24 olduk bizde ara ara halsizlesiyorum kemik agrisi bende de var onun dışında iyiyim cok şükür 
(57 puan) tarafından
Geçecek inşallah degil mi sırt bel agrılarınız oluyor mu
(3,951 puan) tarafından
Dogumdan sonra geçiyor bebek baski yaptihi icin kemik agrisi oluyor.  Belim ve sirtim agrimiyor ama bazen kaburga kemiklerim cok ağrıyor
(57 puan) tarafından
Benim de sola yatmaktan biraz derdimiz var . Ama hamdolsun hamdüsenalar olsun. İlk sağlıklı gebeliğim benim …. İlki sona ermedi , acı bir tecrübemiz oldu ..
(3,951 puan) tarafından
Rabbim saglik versin bebegine sag salim.kavusursunuz insallah
0 oy
tarafından
38+4 olduk bakalım Bekliyoruz hayırlısı ile gelsin bebiş ler 
(57 puan) tarafından
Siz en kıdemlimiz olmuşsunuz hay maşallah  erkek mi geliyor yoksa kız bereket mi geliyor inşallah
tarafından
Kız geliyor  kuzum hayırlısıyla Bi doğursaydım çok korkuyorum walla
0 oy
tarafından

30 haftaligim ve bende de çatı ağrısı dışında bi sıkıntı yok şükür :P

(57 puan) tarafından
Maşallah maşallah, normal mi sezaryen mi nasıl düşünüyorsunuz inşallah
tarafından
2 tane normal dogum yaptim insallah buda normal olacak şimdi den basi asagida zaten pozisyonu nirmal doguma uygun dedi doktorum insallah saglikla gelsin
0 oy
(2,768 puan) tarafından
31+1 kramp ağrısı ve karın ağrısı çok faza oluyor 
(57 puan) tarafından
Dediğiniz gibi o vakitler ben de yaşadım . Ama geçiyor inşallah. Magnezyum ilacı kullanıyor musunuz sormak istedim
(2,768 puan) tarafından
Ferro diye bir vitamin ilaci içiyorum başka birşey kullanmıyorum
0 oy
tarafından
Bugün 33 haftalık olduk 31 den beri suyum az hastanede  1 hafta yattım çıktım haftada 2 defa kontrole gidecem 35 i görsem şükredecem hepimiz inşallah sağ salim kucağımıza alırız
(57 puan) tarafından
Amin canı gönülden kalben amin diyorum . Biz de 35 te düşeceğiz nasipse yollara . Bilmediğim için soruyorum annemiz affediniz . Amniyon sıvısı az olunca hangi tedaviyi öneriyorlar . Havuç üstünü duymuştum ben ❤️
tarafından
Herhangi bi tedavisi yok canım ciğer geliştirici iğne vurundum tansiyonum hep ölçüldü sürekli nstye girdim başkada bi tedavisi yok nereye kadar gidersek artık haftaya belli olur doktor 34 te alırız riskin yoksa da 1 2 hafta daha bekleriz ddi
0 oy
tarafından
29+4 bel ağrısı kramplar dışında iyiyz
(57 puan) tarafından
Siz de epey sorunsuz geçiriyorsunuz bu süreci , maşallah  Allah güzellikten ayırmasın sağlık versin
tarafından
Amin cnm cümlemizi
0 oy
(1,045 puan) tarafından
35 olduk bizde benimde aynı bölgede ağrım var niye oluyo bilmiyorum bide nefes darlıgı bel ağrısı :)) hayırlısıyla kucagımıza alalım inşallah sağlıklı sıhatli hepimiz 
(57 puan) tarafından
Evlatcıklarımız asagı asagı inmeye , doğuma hazırlandığı icin oluyormus annemiz .❤️Hele sona yaklaşıyoruz hele
(1,045 puan) tarafından
Kız benimki hep yukarda gibi ya göğsümün altındaymış gibi hissediyorum eğilemiyorum bile
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Doğdu 6 aylık oldu bel ağrıları tam gaz devam :D sağlıkla kucağına al inşallah canım
0 oy
(4,383 puan) tarafından
30 haftalık olduk bel ağrısı ve uzanınca göğsüm sıkışıyor gibi oluyor nefes darlığı oluyor sola yatmaktan solum çürüyecek az kaldı hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım insallah hepimiz 
0 oy
tarafından
27 haftadayim ama karın ağrısı gaz sancıları oluuor onlarda hali ile.huzursuz ediyir böbreklerim de baskı hissi oluyor surekli yani artık zaman çabuk geçsin istiyorum çok bunaldim artık sürekli ağrı olayindan;(((((
0 oy
(135,555 puan) tarafından
27w5 olduk       
0 oy
(1,295 puan) tarafından

11 haftalik daha benimki:Drabbim sa salim kucaklarimiza almayi nasip etsin❤❤

0 oy
(339 puan) tarafından
Bebeğiniz döndü mü acaba 
0 oy
(127 puan) tarafından
38 haftalık olduk canım gelmesini bekliyorum artık 
0 oy
tarafından
33 haftaligiz sükür benimde kasik agrilarim var malesef hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah
0 oy
(924 puan) tarafından
12 haftalık olduk mide bulantısindan 6 kilo verdim :)) karnim hic yok hamile olmadan once daha cok karnim vardi 
0 oy
(924 puan) tarafından

12 haftalık olduk mide bulantısindan 6 kilo verdim :)) karnim hic yok hamile olmadan once daha cok karnim vardi 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 60 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hande123 (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Gulcan58_59 (479 puan) tarafından soruldu

411,415 soru

12,384,596 cevap

43,437 kullanıcı