0 oy
841 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

yuksek tansiyonu olupta emzirirken ilaç kullanan varmı ?

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahhh  bende de çok düşük kuzum yaa doktora sormadın mı hiç 
tarafından
Ben önermiyorum ilaç dedi beynim patlicak sanki abla ☹️
tarafından
Offf yaa canım benim çok geçmiş olsun zor vallahi
-Reklam-
0 oy
(4,979 puan) tarafından
Hipertansiyon hastasının canim cok gecmis olsun hemen kardiyolojiye yada dahiliyeue sira al tansiyonlarini bir hafta olc sabah aksam ondan sonra doktora git ilac baslarlar 

Emzirirkende gebeykende kullanilan tansiyon ilaclari var tansiyon cok onemli mudehale edilmedigi taktirde pihti atma olasiligi yuksek
(4,979 puan) tarafından
Tekrar git tabi tansiyonun yuksek 140 90 yukarisi tansiyon hastasının demektir hemen tekrar kardiyoloji yada dahiliyeye git canim
tarafından
Hipertansiyon tanısını koydu gebeyken
Birde 1. evre göz hasarı (retinopati) ydi heralde ismi aklıma gelmedi var dediler gozede gitmem lazım☹️
(4,979 puan) tarafından
Kuzucuk sira al git hemen cok gevmis olsun
(4,979 puan) tarafından
Hatta simdi acile git dusursunler rahatla
tarafından
Limonlu su ve limon yedim bakim düşmezse gidicem teşekkür ederim ❤️
0 oy
(313 puan) tarafından
Evet ben kullandm 2 ay geçiciymis canim tansiyon geçince biraktik ilacı adalat crono diye bi ilac kullandim hem de emzirdim merak etme kullanılabilen ilaçlar var cok cok geçmiş olsun umarim geçicidir dogumdan sonra mi oldu
tarafından
Hamileyken alfamet kullanıyordum
Bir ara durdu yine başladı
(313 puan) tarafından
Anladimm canim cok geçmiş olsun tedavi ile geçer mutlaka baska doktora gorunun dahiliye kardiyoliji gibi ilac kullanmaniz şart
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Nasıl önermiyormuş beyin kanaması geçirip ölmeni mi bekliyor alfamet kullanıyorum gebelikten beri daha önce de vardı benim tansiyonum en zararsız bu bence sen tekrar bir doktora çık
tarafından
Gebelikte 4 tane alfamet aliyordum doğum yaptım ilk başlar yükselmedi pek ama 1 haftadır beynim patlicak sanki gözlerime vuruyor
(13,316 puan) tarafından
Git kuzum bir süt için canından mı olacaksın
0 oy
tarafından
Oha Esma oha bi hastaneye gitseneee 
tarafından
Bacı hastaneye gidip napcam
tarafından
Gideceksin Esma dellendirme beni beyin kanaması geçirmeyi mi bekliyorsunuz evde sen
tarafından
Olimde kurtulim işte bu hayattan
tarafından
Sa.lak seni özele gel
tarafından
Geldim asko geldim
0 oy
(158 puan) tarafından
Paylaşımınızi yeni gördüm emziriyorum ve benim tansiyonum sürekli çıkıyor tansiyon hastasıyım alfabet içmeye devam et dedi doktorum günde iki tane iciyorum
tarafından
Banada 3 tane iç dedi artk heralde ömür boyu ilaç kullancam tansiyonunuz kaça kadar yükseliyor
(158 puan) tarafından
19 13 gördüm en son .tansiyon takibi verdi ilaç sayımı artırmak için doktor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
12 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
13 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bkt_ (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
2 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 132 göst.
9 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu

408,280 soru

12,264,511 cevap

37,423 kullanıcı

Kategoriler

...