Aynen . Zaten erkek tarafı hep böyle oğlu ve gelini üstünde hakimiyet kurma çabasında bizimkiler de öyle . Sanki dünya onların etrafında dönüyor . Sadece onların işleri , hayatı var . Bide onlara uymayinca sanki suçlu mussun gibi davranırlar. Köyde oturuyor normalde Dün bizim ilceye gelmiş görümcem tedavi görüyor çocuk iccin bı tane de evde var onu bakmak için gelmiş . Dün mesela çarşıya gittim benim kaynana da bı huy vardır haber vermeden gelir dünde gelmiş ben yokken en sinir olduğum şey akşam gittik neyse bana tavırlı tavırlı eee ben geldim dün sen nerdeydin . Bende isim vardı çarşıya gittim haber verseydin dedim . İnsan bı haber verir ddimi düşünür ya yatiyordur özel bı işi vardır misafiri vardır . O sandı kki ben yoldan geri doncem gelcem eve. Bide gorumcemin çocuğu bı fırlama sorma gitsin ben hamileyim niye getiriyorsun kim bakcak onu kalkip bakmicak her yeri kurcalıyor . Valla demem o ki canım.cok da muhattap olma . Uğraşma çok . İşlerine gelirse. Sen kendine göre ayarla kimseye göre iş yapamazsin salla gitsin ;)