Arkadaşlar belki hatırlarsınız benim doğumuma az vardı ama hastane çantamı maddi yetersizlikler den dolayı zar zor hazırlamistim eşim çalışıyor çok şükür ama evlendik kimse yardımcı olmadı esyalarimizi hep borç aldık bide kiradayiz bı çocuğumuz da var o yüzden bı kaç ay sıkıntı yaşadık depend almak istedim ama çok pahalı diye alamadım diğer şeyleri ufak tefek aldım hazırladım bı post açmıştım ikinci el elinde kullanılmamış olan varsa bana satabilirmi uygun fiyata diye ama Allah razı olsun bı ablamız bende fazla var kullanılmamış dedi ve erkek bebek elbiseleriyle birlikte gonderdi gerçekten çok ağladım kargo elime ulaşınca gerçekten iyi insanlar hala varmış dedim benim en yakinimdaki insanlar bile bana yardım etmezken beni tanımayan bı ablamız yardım etti gerçekten çok teşekkür ederim ona burdan bu yazıyı okuyorsa gerçekten çok güzel bir kalbi var hayat hep güzellikler sunsun ona isallah gerçekten insan düşmeyi görsün kim dost kim düşman tanıyor bu borçlarım da elbet birgün biter düzlüğe çıkarım ama kimin ne yaptığını asla unutmam abim bizimle konuşmuyor borcumuz olduğunu duyduğundan beri belki bişey isteriz diye çok şükür kimseye minnet etmem küçük çocuğum olmasa işe girer hepsinide ben öderdim gerçekten siz siz olun çocuklarınıza destek olun şimdiki aileler çok farklı benim eşimin ailesi de kendi ailemde birgün sormazlar biseye ihtiyacınız varmi diye bazen yedi kat yabancı bile aileden düşünceli oluyor gercekten