0 oy
477 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biri 4 yas biri 6 aylık iki oglum var ilki 8. Aydan beri ayrı odada yatıyor korkarsa falan gelir yanımıza gece masalını okur uyuyunca çıkarım odasından bu hep böyle oldu küçük oglum doğunca mecburen sık emdiği için yanımda kalmak zorunda kaldı hâlâ da yanımda beşikte yatıyor. Gece olunca büyük oglum dışlanmış gibi hissediyorum çok üzülüyorum üçümüz burda o odasinda yatıyor

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla ben iki çocuğum okula gidene kadar ayirmiycam doya doya seveyim onları büyük olunca zaten yanımda kalmayacaklar
tarafından
Valla kaynanam gilden geliyorduk çocuk bende eşim anahtarı unuttu hadi gel gidelim alalım dedi ben aha bu mezarın önünde bekliyorum gel dedim ne yaptı gitmedim bu arada köy bizim burası yanlış anlaşılmasın işte eşim gelene kadar bekledim meftalarla konuştum bile bizde gelecez oraya hee diyodum hahaha tövbe
tarafından
Ayyy masallah sana valla bende odlegim asla.giremem kendi başına falan
tarafından
Yok kız ne korkacam ölüden canlıdan korkarım ben canlı insan tehlikelidir
tarafından
Ayyy yeminle helal olsun
tarafından
Bir keresinde büyük kaynım korkudan bahsetti öyle işte bana dediki egerki tek başına mezarlığın önünden geç sana 200 tl verecem dedim geçerim inanmadı para çıkardı valla giderim diyorum esim de abi gecmekle kalmıyor konuşuyor bu dedi anlattı olayı adam şok sonuç parayı geri cebine kattı:D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ya büyüğünü de al yanına yada küçüğü de alıştır yaa kiyamam ben öyle
tarafından
Büyüğü alsam bi daha ayırma olayına girecem zor olacak küçüğü ayırmak daha iyi de birbirlerini uyandırırlar mi acaba diyorum
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Hiç büyük oğlunuzun düzenini bozmayın. Sonrasında hiç ayrılmak istemez. Hayırlısıyla bir kaç aya küçüğü de ayirirsiniz tamamdir  :)
tarafından
Öyle daha mantıklı değil mi :)
0 oy
(244 puan) tarafından
Eğer küçüğü ayıracaksan şimdi ayırma çünkü büyük kıskançlık yapıp bi zarar verebilir nede olsa ikside çocuk ama böylede düşünme bence çünkü büyüğü  belkide yerine alışmıştır şimdi siz hep birlikte yatsanız belkide o istemez hem abi o artık 
tarafından
Bazen gel beraber yatalim diyorum kendi diyor ben yatagimda yatmak istiyorum diye ama insanin aklina hersey geliyor küçük dogmadan hic böyle düşünmezdim ne güzel odası var yatıyor derdim
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Yanii o da kendini kötü hisseder küçüğüde ya o odaya geçir yada büyüğü al büyüğü almak doğru olmaz sanırm küçükte ayır oda için çk küçük bilemedim ama düşüncelerinde haklısın kendini kötü hisseder bebek geldi bni attı gibi düşünür
tarafından
Aynen bende böyle düşünür mü diye üzülüyorum ama bazen gel sarılıp yatalm diyorum yatağımda yatmak istiyorum diyor
(7,791 puan) tarafından
İçerlemiş olabilir gönlü kırık olabilir gerek yk bn ztn hep burdaydım diyor olabilir sn küçüğüde alıştır canım
tarafından
Of ya valla sacma bi düşünce biliyorum ama.ikinciyi yapmak bile ilkine haksizlik gibi düşünüyorum bazen o kadar üzülüyorum ki :(
(7,791 puan) tarafından
Snn yine yaşları iyi bnmde iki çocuğum vr biri 2,5 yaşında biri 2,5 aylık acelemi ettm diyorum daha büyüğü de bebek asla ayırmadm hep bir sevdm ama arada küçükle ilgilwnirken oğlum böyle öksüz kalmış gibi bakıyo içim cız ediyo gidip öpüyorum
0 oy
tarafından
Normal bu duygular canim annelik iç güdüsü.  Ama sen bebekle ilgileniyorsun babadi onunla uyusun. Ve kardeşinin ufak olduğunu ilerde kardeşi ile uyayacaginj onunla paylaş. 

.

.

5 yasinda kizim kardeşi olacak ben şimdiden anlatıyorum. Kizim kardeşin olunca böyle olacak ama buyudumu seninle olacak diye . Şimdi bebek alış verişi yapjnca bilr ona alınca ablaya almıyorum diye endişe yapitorim hemen onunda mutlu olacağı şeyleri alıyorum. 

Anneyiz işte içimiz hep bir buruk oluyor
tarafından
Öyle ya esit olamamaktan çok korkuyorum aslında ikisini de çok seviyorum ama birini kırmaktan korkuyorum ne duygusal şey annelik :(
0 oy
(4,197 puan) tarafından
Kuzum öyle düşünme çok doğru yapıyorsun zamanı gelince bunu da ayıracaksın büyük oğlun ne güzel alışmış yanına alırsan senin işin daha da zor olur :)
tarafından
Çağırıyorum bazen gelmek istemiyor zaten yanımıza yine de ben üzülüyorum küçüğü de çok çok seviyorum ama esit olamamaktan korkuyorum
(4,197 puan) tarafından
Küçük olanı da ayırsan eşit olmuş olmucaksın ki canım şu an onun sana ihtiyacı var elhamdülillah diğerine Allah uzun ömür versin iyi kötü büyütmüşsün kendi ihtiyaçlarını giderecek hale gelmiş bununda gelmesi için yine sana ihtiyacı var. Ayırsan odasını bu seferde ona haksızlık etmiş olacaksın böyle şeyler düşünme maşallah ne güzel bi annesin ince düşünüyorsun Allah evlatlarını bağışlasın :)
tarafından
Amin canım hepimizin evladını insallah valla annelik ne farklı seymis herşeyi düşünüyorsun :)) sonunda ikisini de odaya yatırıp ben onlarn yanına gidecem galiba
0 oy
(220 puan) tarafından
Benim ikisi de yanimda yatak odasinda yatmiyoruz oturma odasında 4 minderim var  açıyorum hepimiz öyle uyuruz oğlum kizim ben eşim ilerde ayircam biraz buyusunler
0 oy
tarafından
Yani bu bebeğinizde 8 aylık ayırmayı düşünüyorsan bence çokta takıntı yapma cnm biraz alışsın ayrı yatmaya
0 oy
(551 puan) tarafından

Canım benim üzülme. Arada büyük oğlunu öv yaptığı abilık icin  ya da sürekli ona sende bebekken boyleydin büyüyünce oda sen gibi olacak gibi şeyler anlat yani farkına varmasını sağla. Biseyvcik olmaz size gelince de aynısı sizin için de geçerli oda bebekken sizinleydi bu bir süreç :)

0 oy
(988 puan) tarafından
4 yas ve 7 aylık ıkı kızım var yatak odasında 4 kısı yatıyoruz Suriyeli mülteci kampı gibiyiz:)) buyugu kıskanır dıslanıyo sanar onuda al yanına
0 oy
tarafından

Bende öyle hissediyordum zamanla o düşünce kalkıyor kafadan 

0 oy
tarafından
Oğlumun odası soğuk diye bizimle yatiyom.isitma problemini çözemedim 4 yaşında birazda işine geliyo sanırsam .bu sene ayircam ins.. hazırlamaya başladım...kızımda 10 aylık ikisini bir koyucam odaya..tek onu koyarsam dediğin gibi dışlanmış hisseder diye. Tek ayırmak istemiyorum..
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Ah biz anneler bnde ayni dusunceye cok kapildm buyugum uzulmesin diye yaninda kucugumu sevemedim simdi ikisi ayni odada hala biri yanimiza gelse yatsa digeri gorrse cok uzulur derim ama sorarsan simdide kucugumu sevgisizmi koydm diye uzulurm hep ya annelik bu olsa gerek ikisini ayni sevip kiyamamak vicdan yapmk 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 155 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 462 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Linaaa_ (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 365 göst.
0 oy
2 cevap 147 göst.
23 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Nesrinsonmez (58 puan) tarafından soruldu