0 oy
1,163 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba. Eşim geniş Pantolun giyinmemi istedi bende  aldım ama bazen diğer pantolonlarımı da giyiniyorum ve eşim bayağı kızdı. Bir süre konuşmayalım bile dedi. Daha çok dikkat edeceğim dedim ve Dışarıda giyinmelik geniş ve ev içinde giyinmelik pantolonlarımı ayırdım. Sabahta pantolonlarımı hepsini atmaya kalkıştı bu kezde ben sinirlendim atmazsın diye. Çünkü sonuçta ayırdım ev içinde güyinecekleri mi atmak istemesi kızdırdı beni. Sizce kabul etmeli alttan mı almalıyım yoksa diretmeli miyim? 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Seni nasıl görüp beğendiyse öyle devam etmeli. Kesinlikle karışmasına izin vermem imza atıp evlenince mal mı oluyoruz.
-Reklam-
0 oy
(331 puan) tarafından
İste ben bunu anlamiyorum evlenmeden önce belli degil miydi nasıl giyindigin evlendik benim istedigim olacak zorbaligini sevmiyorum ben zaten abez giyinsem emin olun belli olurdu ama oyle ufak tefek o dar bu şöyle diye karisilmasindan nefret ediyorum sonuçta sen evlenmeden önce neysen simdi de o sun eger sende aykırı bir durum olduğunu dusunse zaten evlenmezdi haksiz miyim zaten çoğu bayan nasıl giyinmesi gerektigini bilir ama yok evlendik ya sanki onlar bizim sahibimiz kralimiz bizde onlarin köleleri yok ben kabul etmiyorum bunu ya bir kere eline verirsen ipleri bidaha asla istedigini giyemezsin benden söylemesi
(331 puan) tarafından
Ondan sonra ne oluyo biliyo musun seni istediği gibi giydiriyo kendi istedigi gibi giyiniyo kadin kendini begenmemeye ve ozguvenini yitirmeye başlıyo baska kadınlar oluyo etrafında onlara özenmeye basliyo ve böyle böyle erkek egemenligi başlıyo seni baskılayarak her istedigini yaptiriyolar
0 oy
tarafından
Ne ile mutluysan onu giyiceksin tabi
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Eşinizin gönlünü yapın zaten razisiniz onun istediği gibi giyinmeye anlatın ona evde giyerim atmayayim yazık deyin ona razı gelsin bari evde kim gorcek biri gelincede değiştirirsiniz 
0 oy
(9,641 puan) tarafından
Benim kide sevmediği şeyler var ben saygı duyarmisin ben böyle seviyorum derim...

Ama aşırı açık dar vs olursa da tamam askim abartma güzelce şöyle dikka ederim derim....atma noktasına gelmesi hoş olmamis sende güzellikle anlat bariz rahatsız edici şeyler giyindigini dusunmuyorum
tarafından
Evet açık ve aşırı dar giyinen biri değilim bekarken de evlendikten sonrada bu böyleydi. Fakat eşim uyarmasına rağmen kendimce dediğini yaptım fakat yeterli olmadı sanırım atma noktasına geldi.
0 oy
tarafından
Eşin giyimine karışabilir bence 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 377 göst.
0 oy
22 cevap 2,656 göst.
0 oy
10 cevap 914 göst.
0 oy
25 cevap 857 göst.