0 oy
496 göst.
Diğer kategorisinde (807 puan) tarafından

hanimlar koyde yasiyorum bir yildir kaynana denen beladan ayrildim cok sukur tam gecen yil araligin 10 unda ayrilmistim cok iyi hatirliyom :) suan esim disarda calisiyor eve pek gelemiyo iki tane inegim bir tane de buzagimiz var her sabah onlarin otunu yemini veriyorum altini temizliyorum aksamlari suya goturup yine saman falan veriyorum sut lazim olunca sagip sutumu yogurdumu kek pastami  kizimin sabah ka

hvaltisinda sutunu misafirim gelince bile inegi yoksa sut verip gonderiyorum  hep o  iki inegimle yapiyorum bence en guzel yani da bu esim eve gelse bile kiyamiyorum sabah ahira kaldirmiyorum hic disarda agir islerde calistigi icin seviyorum yani hayvanciligi siz ne dusunuyorsunuz yaparmiydiniz 

27 Cevaplar

0 oy
(14,937 puan) tarafından
Olsa yapardım hem bana da uğraş olurdu. Kızımla beraber yapardık hatta severim öyle şeyi 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende köyde yaşıyorum canım ama tavuklarım tek var ☺ eşim de istiyor bir tane inek alalım diye ama bakalım bebeğim azcık büyüsün bakalım 
(807 puan) tarafından
bebegin iki bucuk olsun oyle al yoksa yapamazsn cnm
0 oy
(214 puan) tarafından
Hayalimi yasiyon ama kaynanamgil köyde diye gidemiyoruz değişik insanlar orayı terk etseler bugün gider bu işe başlarız 
(807 puan) tarafından
canim ya
0 oy
(14,160 puan) tarafından
Biz bu sene Ardahan a gittik eşimin dayısı ve yengesinin baya ineği var onlar bakıyor ama ben yapamam mesela. Şimdi kaza tavuğa ördeğe zor bakıyorum her an birşey yaparlar diye tetikteyim hep :D 
(807 puan) tarafından
:)) kiz ne yapicaklar
(14,160 puan) tarafından
Bizim kazlar deli :D
0 oy
(712 puan) tarafından

Hic köyde yaşamayan ben:'( hatta ne annemin bir koyu var nede babamin bir köyü  var yakından süt nasil sagilir gormedim:ermm:

Birkere tarladan salata diye kabak koparmastim:D

(807 puan) tarafından
ahahah:) kiz
0 oy
(916 puan) tarafından
Ne güzel anlatmışsın doğa hayatı mis gibi bu kaç tane tavuk da al bence yumurta da verir mis okurken hoşuma gitti benim olsa bende alışır yaparım heralde şanslisin şehir hayatı artık zor 
(807 puan) tarafından
dort tane de tavugum var canim
(916 puan) tarafından
Ay çok güzel valla
0 oy
(10,888 puan) tarafından
Ben severim koy hayatını ama beceremem heralde  

Eşime diyorum Bi çığlık gibi Bi yer alalım Bi kaç adam tut gayvankara baksın bizde her şeyin doğasını yiyelim diye ama hiç oralı olmuyo
(807 puan) tarafından
guldurdun kiz :))
(10,888 puan) tarafından
Çığlık gibi kısminamı güldün hahah bende yeni fark ettim çiftlik demek istemistim
(807 puan) tarafından
yok cnm ona gulmedim kocam orali olmuyo dedin ya ona guldum

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 778 göst.
0 oy
14 cevap 453 göst.
29 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 88 göst.
31 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (875 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 160 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Havin06 (2,823 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,977 soru

23,673,066 cevap

309,693 kullanıcı

...