Kızkar merhaba 28 haftalık hamileyim sizce alış veriş e ne zaman başlamalıyım daha hiç bişey almadım bide neler almam lazım hiç bişey bilmiyorum ilk bebeğim olacak ne gibi hazırlıklar yapmalıyım
Meraba zibin al alt üst takımlar çorap al şapka bebek için çanta al alırken biraz.büyük al bazen yetmiyor alırken 0 3 ay lik alma hemen büyüyor 3 6 aylık gibi al pamuklu olmasına dikta et battaniye al.lazım oluyor banyo küvetini kovasına felen al bebegin kıyafetlerini yıkama için dalının toz deterjanı var onlarla bebegin kıyafeti yıka etkileri varsa kes bez al yeni dogan al sonradn numarasına göre alirsin
Ateş olcer ağız bezi tırnak makası ıslak mendil ana kucağı yada pusat gibi bişey al aklimdakiler bunlar
Zıbınlar, 2li takimlar, tulumlar, yelekler, penye battaniye, kalin battaniye, bebek bornozu, küveti, kovasi masrapası, emzik, pisik kremleri, bebek sampuani, bebek deterjan, emzirme önlüğü, ana kucagi, beşik.. daha detayli bebek alisveris listesi yazarsan google da çikar.
Teşekkür ederim kızlar burda yazdıklarınızdan liste çıkarcam
Bence artk yavastan almalisin cinsiyetinzde netse alacaklarini bi magazadan alacaksan zatn sn gorevliye ilk alisversm ne gerekliyse vern dedin mi onlar fazlasiyla sana verir ama tavsiyem cok fazla alma cok cabk buyuyeck bebisn cunku hastane cikisini muhakkak al kis bebegiyse kislik kaln pamuklu tarzdan al battaniye ve kundak ince kaln olarak bi kac cesit al
Bende 17+4 hamileyim artık yavaş yavaş başlamak istiyorum bianda almak zor olur diye puset aldım sadece :) maddi açıdan zorlanmamak için alicam ınsallh
Bende 23 haftalık oldum ve herşeyi nerdeyse hazır bile biraz sabırsız olduğum için herşeyini aldım :)
1,491,825 soru
24,377,259 cevap
348,414 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın