0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bir kaç gün önce oğlumu sütten kesicem dayanamıyorum göğüs açısına demiştim sizler bana destek oldunuz sağolun kesmedim bir de bir tavsiyem var 48, günlük oğlum bunu doğdu doğalı çekiyorum doktorların verdiği her kremi kullandım zeytinyağı kantoron yagi tahin yağı hepsini denedim malesef geçmemişti çare bulamadığım için bırakmayı düşünmüştüm. Fakat bir abla bir tavsiyede bulundu bal mumu eritip bir kaç gündür göğüs uclarima tam yara olan yere çatlak olan yere yakıştırıyorum tamamen geçti diyemem ama dayanilabilir bir hale geldi. Aklınızda bulunsun göğüs yarasına en iyi gelen şey bal mumuymus. Çok sukur Rabbime oğlumu kesmek zorunda kalmadım inşallah da geçiyor gibi. Hepinize de ayrı ayrı teşekkür ederim. <3 

8 Cevaplar

0 oy
(1,310 puan) tarafından

Ayy canim cok sevindimmmm hadi gozun aydinnn

tarafından
Sağol canım Allah'a binlerce kez şükürler olsin
-Reklam-
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Bol bol sütlerin olsun inşallah canım güzel guzel emzir oğlunu.. 
tarafından
Sağol canım Allah razı olsun hepinizden :)
0 oy
(732 puan) tarafından
Ya benim şuan doğumdan çok korktuğum şey göğüs unu yarası bende krem almayı düşünüyorum 8 zinci aydan kullanın diye Bi talimat var napsam almasam mı
(732 puan) tarafından
Geçtiğine sevindim cnm ewt okumuştum pek Bi bilgim yoktu diye yorum yapamamıştım. Bal bumu nerde satılıyor aktarlardan felan mı
tarafından
Aktarlarda da olabilir arı işi yapanlarda var genelde benm abim yapıyor ben ondan aldım
(732 puan) tarafından
Hm peki nasıl sürüyoruz eritiyoruz demi tam bilgi alim yaparım diye
tarafından
Sen zamanı gelince bana mesaj at tam anlatayım canım
(732 puan) tarafından
Daha iki ayım var
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Ay çok sevindim valla emzirmek dünyanın en güzel şeyi sütten kesseydin çok pişman olcaktın keşke dayansaydım diycektin yakın zamanda tamamen geçecek acısı sen pes etme bal mumunada devam et :) 
tarafından
Aynen devam ediyorum buna bile şükrediyorum bu kadar acısı bile olsun sorun değil öncekine hiç dayanamoyordum
0 oy
(2,334 puan) tarafından
Çok sevindim canım bol bol sütün olur inşallah ☺️
tarafından
İnşallah canım inşallah :)
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Gözün aydın canım ne olursa olsun pes etmemek en iyisi değil mi? Çok sevindim senin adına. 
tarafından
Aynen öyle ama buradakinleron desteği çok oldu sağolsun
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Cok sevindim canm gercekten sabah sabah aldigim en guzel haberdi❣ gözün aydın 
tarafından
Sağol canım :) daha iyi haberler alırsın inşallah :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 323 göst.
18 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 275 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 504 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (1,986 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 869 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 2prensesannesiii (161 puan) tarafından soruldu

407,200 soru

12,222,014 cevap

36,817 kullanıcı

...