0 oy
306 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Hamilelikden once cinsiyet ayarlama gibi bir sey varmis bunu bilen varmi varsa yorumda anlatarmi lutfen cunki erkek cocuga iistiyorum 

11 Cevaplar

0 oy
(2,585 puan) tarafından
Çin takvimi var ona bak .

Tabi Allah'ın bildiği istediği olur 
-Reklam-
0 oy
(135,777 puan) tarafından
gay bi sadece ALLAH bilir erkek evlat yerine hayirli evlat iste
0 oy
tarafından
Hiç sanmam doğru olduklarını sadece eğer yumurtlamadan önce ilişki olursa kız yumurtlama aslaaa o olursa erkek olur onunda söyle bir açıklaması var erkek spermler daha hızlı ama dayanıklı değil kız spermler ise yavaş ama çok dayanıklı ondan kaynaklarıniyor 
tarafından
Yok kiz oda yalan  : D tek bir iliskiyle hamile kaldim oda yumurtlama gunume denk geldi ve kizim oldu :)
(28 puan) tarafından
Peki yumurtlamayi nasil hesaplamaliyim rica etsem soylermisiniz 3kizim var erkek olmasi sart oldu esimin aylesi baski yapiyo
tarafından
Ser seccadeni aç ellerini Rabbine isteyeceksen ondan iste ne istiyosan varsa nasibinde olur zaten böyle şeylerin peşine düşme yoksa ağır imtihan olursun
tarafından
Ovulasyon testleri var. Onlari alip yumurtlama gunune kadar takip edebilirsin. Ama sunu unutma ne yaparsan yap Allahin diledigi olur. Sart mart tovbe hasa boyle seyler deme. Sen ondan iste. Allah hayirlisiyla gonlundekini versin insallah :)
(28 puan) tarafından
Pardon anlamiyorum oyle bi soyluyosunizki sanki gunah isliyorum bunda bir sey yok bebek olmadan once planlama bir sey tutub tutmasi ALLAHA kalmis  ben istiyirum diye diyil bu her seyde bi taktir varmis her kes boyle bir seyi deniye bilir bunda hic bir kotu birsey veya gunah yok
tarafından
Canim kimse istemene birsey demiyor ama sart diosunda. O kismi birtek Allah bilir. Benimde iki kizim var bnde isterim bir erkk cocuk ama bu sart dgl. Sadece istek :)
(165 puan) tarafından
Ne biçim bi aileymis böyle biseyin  baskısı mi olur, Allah ne isterse ne verirse o olur, ve işin tıbbi bölümüne girecek olursak, cinsiyeti erkek spremlwri belirler diye biliyorum, gitsin ailesi oğluna baskı yapsin.
(28 puan) tarafından
Malesef kimse ogluna baski yapmiyo hep gelin gunahkar
(28 puan) tarafından
Pardonda lutfen iyi okuyun onlarcin sart oldu diyiyorum 3 kizim var ikisini istemediler 3 ayligken cinsiyetini orendigimde dusurt diye baski isgenceler yaptilar ben ikisinide dogurdum ve suan hic pisman diliyil iyiki dogurmusum diyorum ben hamile diyilim yeniden cocuk istiyorlar ve bu defa erkek olmasa bosayacaglar diye tehtid ediyorlar ben de onceden boyle bir arastirma etmek istedim
(28 puan) tarafından
Cok biktim arkadaslar lutfen yardimci olun anlaya calisin lutfen
(165 puan) tarafından
Canım benim ya nasıl bi aileye düşmüşsün, erkek olmazsa boşamak ne ya, allahin gücüne gider, sen sadece dua et, sadece..
Görürsün bak hersey en hayırlı şekilde oluverir, ahlaksızlar ya bosasin essek gibi nafakani versin, devlet kadınların yanında her daim.
(28 puan) tarafından
Evet onlarin cezasini Allah da vermiyirki ne yapiyim
0 oy
tarafından
Saçma sapan şeyler onlar Allahtan başka kimse bilemez
0 oy
(450 puan) tarafından
İnanma öyle Rabbim nasıl nasip ederse o olur. 
0 oy
tarafından
Pide siparişimi veriyon bacım 
(28 puan) tarafından
Evet siparis veriyom sane ne madem bir bilgin yok fikrinde olmasin arkadisim
(28 puan) tarafından
Evet siparis veriyom sane ne madem bir bilgin yok fikrinde olmasin arkadisim okadar gebe olanlar karki bebekler kiz diye dusturoyorlar ben 3 kiz annesiyim kayinvalidem istememelerine rahmen dogurdum
tarafından
O zaman çin takvimine bakin tesadüf mü bilmem ama bizim ki tuttu
0 oy
(14,902 puan) tarafından
Yoktur ya erkek olsa kız olsa fark etmez sağlıklı olsun diye dua et 
0 oy
(3,463 puan) tarafından
Eşinin ailesi erkek diye baskı yapıyor sende erkek olsun diye arayışlara giriyorsun, yazık. Ya buda kız olursa napcan 5.cocuğuda mi yapcan. Artık bitsin su saçma sapan düşünceler yeter yaaa
0 oy
(6,678 puan) tarafından
O Allah'ın elinde cnm en iyi yol dua 
0 oy
(79 puan) tarafından
Öncelik olarak kulun rabbiyle arasında perde kadar mesafe varmış derimki Rabbinden iste o sana herkesten daha yakın niyetini ona söyle kula söylersen kınar seni altından kalkamazsın  bu arada eğer erkek çocuk verirse rabbim sana bu sefer sen o aileyi bırak git derim siz böyle diyordunuz eğer kız olursa bakın oğlum oldu Allah verdi şimdi göndermenize gerek yok ben kendim gidiyorum de o ailede Allah inancı yok olsaydı bu kelimeyi sana kullanamazdi çünkü o ben diledigime kız çocuğu diledigime erkek çocuğu veririm diyen Allah inancı zayıf insanlarla ugrasilmaz onlarada bir evlat daha layık görmezdim ben açıkçası

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
8 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Ebru2225 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
10 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 128 göst.
23 Ekim 2022 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,585 puan) tarafından soruldu

411,924 soru

12,400,542 cevap