0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hep diyorum zaten 4 yaşında bi oğlum var artık dayanilmaz bir hal aldı hayatım. Aralıksız yemeden icmeden tuvalete bile gitmeden birlikte oynayalım istiyor ya oynuyorum valla babasida bende oynuyoruz ama bu ev temizlik istiyor yemek istiyor ütü istiyor küçük bebek var bakım istiyor oyunumuz hiç bitmesin istiyor tuvalete gidiyorum cok durdun çik oyun oynayalim diyor herşeyi birlikte yapmaya çalışıyorum bulaşık yerlestirirken yardim et falan diyorum yemek yaparken tezgaha alıyorum ama sürekli de olmuyor ya bir dakika rahat vermiyor bir dakika bazen oturmak istiyorum sessizce bi oyun kursun oynasn istiyorum yok misafirliğe gidiyoruz kimseyle konuşmama izin vermiyor sürekli araya giriyor hicbisey yapmasa bağırıyor konustugumuz anlasilmasn diye ne yapacağım.nasl basa cikacagm.bilmiyorum

11 Cevaplar

0 oy
(136,908 puan) tarafından
bi sure krese versene
tarafından
Yakinda ise başlayacagm martta zaten benimle az zaman geçirecek diye kıyamıyorum da vermeye ama yarım gün verecegim galiba
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kreş tarzı bir yere versen belki orda enerjisini atar
tarafından
Valla nasıl bi enerji anlamıyorum hicbirsey yapmasa koltukllarn tepesinde zıplıyor
0 oy
(4,692 puan) tarafından
O huniden bana da lazım artık geberiyorum valla 
tarafından
Gel veriyim valla
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Kreşe versen canım durumun varsa. Çocuklar da evde oldukları için sıkılıyor. Burda devlet kreşi var 36 ay üstünü alıyor mesela 4 yaşına gelsin gondermeyi düşünüyorum 
tarafından
Elimden geldigi kadar bulduğum her vakitte oynamaya etkinlik yapmaya çalışıyorum canm arkadasi olan komsularimi çağırıyorum eve çocuklarla oynasn diye bitmiyor enerjisi bitmiyor
(14,926 puan) tarafından
Maalesef kuzum al dışarı çıkın hava alsın
tarafından
6 aylık da bebek var ha deyince çıkılmıyor ki ama her hafta sonu gezmeye çıkarırız mutlaka hayvanat bahçesi olur avm lerin oyun alanlari olur mutlaka götürüyorum istediği oyuncaklari almaya çalışıyorum oynuyorum da yok yetmiyor
(14,926 puan) tarafından
Evet yetmiyor muhtemelen devletin ücretsiz kreşleri oluyor onlarla bir görüş bence kuzum ister tam gün ister yarım gün
tarafından
Bakaym bi canm sağol
0 oy
tarafından
Kreş , park vs düşünün. Enerjisini atsın size bu kadar bağımlı olması iyi değil. Okula başlayınca çok zorlanır.
tarafından
Hemde ne bağımlı babasıyla bile konuşmama musade etmiyor kizamiyorumda yeni kardesi oldu üzülmesin diye
tarafından
Ayyy kıskandığı için mi yapıyor dikkat çekmek için. Yoksa hep mi boyleydi
tarafından
Hayır bebekten önce bu kadar değildi ama bende zaten çalışıyordum aksam yanindaydim yine kendisi oynuyordu biraz o zaman
tarafından
Hep sizle evdeyse ve bebekte olunca size daha düşkün olmuştur. Enerjisini ve ilgisini başka şeylere yönlendirin. Durumunuz varsa yarım gün dahi olsa kreşe gönderin bence
tarafından
Ya martta tekrar ise döneceğim o yüzden bizle biraz daha zaman geçirsin diyorum kıyamıyorum da eve oyun ablasi falan denedim.ben varken onunla da oynamıyor galiba vermek zorunda kalacagm yarım gün
0 oy
tarafından
Kreşe vermeni tavsiye edrim canim 
(14,926 puan) tarafından
Yaaa gerçekten mi ? 3 e gelsin de seneye inşAllah bı görüşelim kresle. 4 yaşında devam mı edecek kuzum bırakacak mi 2 kreş 1 anaokulu mu olacak kayranin.
tarafından
Canım ben 2 sene kreşe vermeyo düşünüyorum çünkü gurbetteyiz kimsemiz yok malesef bu yüzden orda herşeyi paylaşmayı ortamı öğrensin istiyorum
(14,926 puan) tarafından
5 yaşında anaokulu olacak ya uzun süre olmaz mı diye düşündüm de. Ya düşün bugün anneme anlattım kreş var felan diye daha küçük nasıl yapacaksın o olmadan işte başından atmaya mi calisiyorsun felan dedi. Kendi annem böyle dediyse elalem duysa ne der diye de düşünmüyor değilim. Sanki kendi çocuğumu istemiyorum gibi düşündüm ☹️
tarafından
Hayır canim eski nesil oyle düşünür annemde öyle diyor ama emin ol onlar için daha iyi çünkü zaman bizim zamanimiz gibi dehil sokağa salıp birakamiyoeuz 4 duvar arası kapalı çocuklar e ne oluyor sıkıntıdan saldıracak yer ariyorkar .. ben bile kaç uasinda kadın apartmanda kapalı olmaktan bıktım bir de onları düşün
(14,926 puan) tarafından
Öyle tabi işte ne deniliyorsa aklımda kalıyor acaba olarak düşünüyorum teşekkür ederim kuzum ❤️
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Yarım gün kreşe ver canım. Başka türlü başa çıkılmaz. O arada sen de işlerini halledersin
tarafından
Öyle yapacam galiba canm
0 oy
(10,879 puan) tarafından
Hanımı bereket kime takacak kiz
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Akran lari yokmu canım etrafta enerji sini atamıyor belliki
tarafından
Var canım çağırıyorum biz gidiyoruz ama yok bana bi bağımlılığı var annesiyim tamam normal ama en basiti sulugunu dolduruyorum hani bebegi emzirirken falan susarsa diye bardaktan içmek istiyorum diyor illa kalk sen ver diyor yani
0 oy
tarafından
Acaba bebeği mi kiskaniyor onunla ilgilenmesin diye mi sürekli oynamak istiyor
tarafından
Yanında sevmiyoruz bile canım sadece mecburi ihtiyaçlarını karşılıyorum oda biraz zor bi bebek mız mız kucak istiyor sürekli ağladıkça alıyorum susturup bırakıyorum ama tabi anneyi paylaşmak onu etkliyordur mutlaka
0 oy
(7,345 puan) tarafından

image

yedekte var bende:) ikimizde takıp gezeriz ne güzel..
tarafından
Yolla gelsin kız :))
(7,345 puan) tarafından
☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 278 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy