0 oy
315 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (352 puan) tarafından
Bebeğim 23 aylik oldu...2 yaşında sütten  kesecem insallah.. 1 aydan az bir zaman var..Artık  normal kiloma dönmek istiyorum..Hatta hamile kalmadan da vermek isteğim fazla kilom vardı.. Yani eski çıtı piti halimi özledim.Dogumdan sonra hiç diyet yapmadım.Spor yapmadım.Pandemide yedim içtim oturdum tam tabiriyle..Hersey yedim,hiç kismadim..Ekmek,pilav,tatlı,abur cubur,Allah ne verdiyse, ne bulduysam:) Bu arada tatlı çok severim..Hep dikkat etsem zaten veririm kafasıyla bugüne geldim..Dun ani bir kararla ekmeği,tatlıyı,paketli gıdayı hayatımdan çıkardım.Aksam 6 dan sonra yemiyorum hicbirsey. Sadece su,bitki cayi vb.Yemek yediğim zaman da öyle çok yemiyorum..Aralarda kuru yemiş gibi şeyler atıyorum ağzıma...Bu şekilde bismillah dedim...Artık zamanı geldi.Bakinca vücudumu beğenmek istiyorum.Hantal olmayan,saglikli bir vücut istiyorum..Şu an 70 kiloyum.Hedef 55 insallah..Hatta 52-53 de olabilir.. Bu yaza fit olmam lazim:)Var mi tavsiyeniz..

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tam gaz devam helal sanaaa
(352 puan) tarafından
Dalga gelmişsiniz gibi  bir hissiyat oluştu ama :)) Zaten  bir beklentiyle yazmadım ki... Hem muhabbet olsun diye..Hem paylaşmak için.. Hem de belki tesvik ya da tavsiye alabilirim diye..:)
(352 puan) tarafından
Teşekkürler.
-Reklam-
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Olursun kiz ne guzel iraden var  durmak yok yola devam asko:D
(352 puan) tarafından
Teşekkürler..İnşallah:)
0 oy
tarafından

Bende başlayalı bir hafta oldu 1kg gitti online diyetisyen ile. 75 kiloyum inşallah 60 olsam yeter İNŞALLAH Ramazan'a kadar zayıflariz:angel::)

(352 puan) tarafından
Insallah...Olur diye düşünüyorum ama:))
(337 puan) tarafından
Online diyetisyen le nasıl oluyor canım fiyatları ne kadar
tarafından
WhatsApp Grubu var canım birbirimize motive ediyoruz ayrıca grupta diyetisyen de var yani boş konuşma falan yok soru soruyoruz cevaplıyor yani çok ilgili. 21 günlük ücreti 165₺ emziren annelere uygun diyet ve grupta Emziren anneler var sanırım yılbaşından sonra zamlanacak ne kadar olur bilmiyorum.
0 oy
(1,780 puan) tarafından
Yaparsın sen bu gidişle 50 bile olursun. Baksana daha şimdiden kilolar gitmeye başladı. Tam gaz devam. Başka gazlayacak şey gelmiyor aklıma 
(352 puan) tarafından
İnşallah dediğiniz gibi olur :))
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Bacım bırak bu işleri gel ekmek arası çikolata yiyek:D 
(352 puan) tarafından
Artık yemiyorum :))) Normalde atlardım:D
0 oy
tarafından
Kimin annesi 

Kimin eşi 

Yaw bu azim bu çalışkanlık nerede görülmüş 

Haydi ALLAH Allah Allah
(352 puan) tarafından
:))))
0 oy
(1,239 puan) tarafından
Canım benim103 kilodan76 ya düştüm1 seneden fazladır dikkat ediyorum sabah ac karnına tarcınlı kahve ic zaten hic bişey yiyemezsin 3 litre su ic bide seher akgül var İnstegramda yada yotubede izle motive olursun kürlerini yapmasanda iyi gaz geliyo insana
(352 puan) tarafından
Cok teşekkür ederim tavsiyeleriniz icin...Hemen bakacağım..
0 oy
(2,199 puan) tarafından

Sen yaparsın senin inanılmaz gücün ve sevginde var bunu yazarken bende gözlememden ısırıyorum :D

(352 puan) tarafından
:)))Afiyet olsun..
0 oy
tarafından
Durmak yok yola devam bacım sen yaparsın senin inanılmaz bir gücün ve Azmin var 
(352 puan) tarafından
Sagolun :))
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Kolay gelsin canm bende doğum kilolarını verdim 1 gün sonra 5 bitirecek bebegim ınşaallah 89 la doğuma girmiştim şuan 72 buçuk oldum hamile kaldığımda da bu kilodaydim aralıklı oruca basladim bende bakalim 60 lara düşmek istiyorum sağlıklı birsekilde bakalim
(352 puan) tarafından
Insallah...Mutlu sonuçları görmemiz dileğiyle..
0 oy
(1,496 puan) tarafından

Ayyyy ne güzel yaaa bende 1 sene içinde 40 kilodan 60 kiloya çıktım. Evlenmeden önce çalışıyodum pire gibi ama şimdi eve tıkıldım. Bide düşük yaptım. İlaçlar falan :'( şimdi tekrar hamilelik düşünüyorum. Yoksa 1 hafta yapmıştım patates diyeti ve 2 kilo vermiştim:( darısı bana da gelir inşallah böyle bir azim. 

(352 puan) tarafından
Insallah..Teşekkür ederim..
0 oy
(54 puan) tarafından
Canım sabah uyanır uyanmaz bir bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı zeytinyağı koy iç sonra kahvaltı yap. Ekmek bi Dilim kahvaltı da ye ama tam buğday ekmeği olsun. Bende bir buçuk aydır diyetisyene gidiyorum kendi kendime hiç vermemiştim meğersem insülin direncim varmış. Allah yardımcımız olsun. 
(352 puan) tarafından
Sagolun, teşekkürler...

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 633 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruya123 (510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 321 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (803 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,640 göst.
7 Şubat 2020 Diğer kategorisinde Seher M&M (6,387 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,832 soru

23,597,824 cevap

305,854 kullanıcı

...