0 oy
849 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Gittiğim her poliklinikte drun sekreteri doktordan bile daha ukala ya sorulara ters ters cevaplar çok bilmiş havalar hele dr o an odada yoksa. Bugün biriyle tartıştım, Dr nerede dedim randevu saatimde oradaydım hastaya çıktı dedi ne zaman gelir dedim çok sert bir şekilde ben nereden bilebirim oturup bekleyeceksiniz dedi bende niye sesini yükseltiyosun sen hastalar için buradasın dedim biraz sesler yükseldi ama sinir oldum ya ne sanıyolar kendilerini???

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende şehir hastnesinde bir sekeretee ile tartıştim geçen senede içerde bekliyordum doktor gitti . Oturuyordum sandalyede baktım dışarı çık dedi . Bende dedim ki bekliyorum işte doktoru daha içeri girmişim dedim . Oda dedi bende bekliyorum çık dışarda bekle dedi . Hasbi Allah dedim ki gel beraber gidelim beraber dışarda bekleyelim dışarda oturulacak yer yok gelin hadi bekliyorum buyrun dedim . Bağırdı çağırdı koppek gibi çık dışarı yoksa güvenlik çağırırım dedi . Demem o ki kimse kusura bakmasın ama bazıları kendilerini bir boook sanıyor . Ne yani orda oturunca bir yerlerin mi kalkıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öyle durum da çıkar hastane yönetimine sikayet ederim sonuç da para veriyorum oraya 
0 oy
tarafından
Babamla bekarken devletin aciline gittik iğne vurulacaktım sekreter eeeehh hadi hadi GEÇ GEÇ diye sesini yükseltti.

17 yaşındayım o zaman babam ben evladıma bu yaşına kadar emir kipi ile konuşmadım hadsiz i t mi kovalıyorsun sen diye bas bas bağırmıştı. İki gün sonra o sekreter babamın elemanının kızı çıktı o ayrı mesele 

O gün bu gündür devlet hastanesine adımımı atmadım. 
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Başlar ayak ayaklar baş olmuş diyoruz bu duruma canım eziklik psikolojisi
0 oy
tarafından
Temizlikçilerden öyle sanki hastane onların gibi davranıyolar
0 oy
(93 puan) tarafından
Bencede kendilerini nimetten sayiyorlar Bende hamileyken muayeneye gittim kucagimdada oğlum vardi biz bunu tutamayiz niye getirdin dedi sana gerek yok ben tutarim dedim pislik karı sanki virüs getirdim ben bide sağlıkçı olucaklar valla iyi davranan nadir Allah onlardan razı olsun digerlerinede Allah hidayet versin 
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Asistanlar kendini profesör zannediyor çünkü, doktorlar yıllarca okuyor onlar kadar egolu olmuyorlar, doktorun yanında gördükleri şeylerle kendilerini doktordan daha doktor ilan ediyorlar istisnasız gördüklerimin hepsi öyleydi
0 oy
tarafından
Vasıfsız olanlar her zaman daha çok Gürler boş teneke misali :)))

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 796 göst.
+1 oy
2 cevap 130 göst.
0 oy
11 cevap 552 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,101 puan) tarafından soruldu

412,675 soru

12,424,306 cevap

45,394 kullanıcı

Kategoriler