0 oy
452 göst.
Diğer kategorisinde (463 puan) tarafından
Lütfen yazdıkalrım şeylere göre kimin haklı olduğunu söyleyin lütfen. Eşim gecen on bir buçukta kuzeninin yanına gitti takılmaya hep yaptığı şey olmadığı için ses çıkarmadım. Kaynanamla aynı sokakta oturuyoruz. Eşimin kendi anahtarı iş yerindeydi yedek anahtarı ailesinden almaya gitti gece gelirse zile basmadın diye kızım uyuyordu çünkü. hatta giderken uyardım onu bak gidiyosun anahtarı aldığında annen falan gelmek ister çağırma uyuyacağım ben dedim tamam dedi. Gitti eşim on beş dakika sonra kaynanam aramış görmedim uyuyodum çünkü. Zile öyle bir bastı ki aklım çıktı kızım uyandı deli oldum. Çıktı yukarı size çaya geldim diyo dedim ki arasaydın kız uyandı. Diyoki işte eşim demiş sözde git uyanık diye ben de kızdım ve surat astım çünkü aşırı sinirlendim dedim ki ben tek de kalabilirdim eşimin içi rahat etmiyorsa gitmesin o zman dedim. Uyuyodum ve kızım uyandı dedim. Buda işte bi daha gelmem falan dedi. Dedim ki senin gelmene bişe demiyorum ama öyle bi zile bastın ki kızım uyandı. Eşim gece ikide geldi. Kaynanam evine gitti. Şimdi de küsmiş ve ben ilkte ona kızdım ama eşim gelene kadar da surat asmadım. Gerçekten o kdar bıktım ki eşim diyoki annemi evden kovmaktan beter etmişsin pardon da uykumdan uyandırıldım ve tek kalmamı istemiyosa eşime desin gitme diye..hanaımlar karışık yazmış olabilirim en mi haksızım eşim annem iyi yapmış haklı diyip duruyo o kadar yoruldum ki bıktım ki

17 Cevaplar

+1 oy
(3,463 puan) tarafından
Bence sen haklısın ya hiç sevmem öyle şeyleri 
-Reklam-
0 oy
(712 puan) tarafından
Bence bosanin bu adamdan
tarafından
Belki de bilemedim
(712 puan) tarafından
Bende evliyim bekar değilim ayrica böyle evlilikler ömür boyu Çekilir mi?
(959 puan) tarafından
Kimse kusursuz değil eşlerimize sorsak biizm kusurlarımız, hatalarımız var önemli olan bu kusurlarla sevmek birbirimizi her zoru gördüğümüz de kaçıcaksak o zamaj hiçbir şeyi başaramayız hayatta annelik te çok zor ama evlatlarımızı atıp gidebilir miyiz bi kenara. Evlilik oyuncak değil, aldstma, sözlü ve fiziksel şiddet, hakaretler yoksa herşey düzelebilir
(712 puan) tarafından
Piskolajik baskı konusunda ne düşünüyorsunuz??
(959 puan) tarafından
Dediğim zaten sözlü şiddet bu anlamda ama bu paylasımda asırı bir baskı göremedim erkekler anneleri konusunda hassaslar ben de hassasım annem bizde kalıyor suan bazen esimin canı sıkkın oluyor anneme yansıyor esime tepki gösteriyorum ama bu demek değil ki hadi bosanslım. Psikolojik ve sözlü şiddet daha ağırdır. Bu konu bosanmsya gidecek kadar abartılı değil kendimce
0 oy
tarafından
Esinede pek güvenemedim belkide o göndermiştir anasını kadının suçu yoktur
(463 puan) tarafından
Hayır yemin etti ben yollamadım diye kaynanam öyle biri tek başıma bakkala gitsem sorun çıkarır
0 oy
(1,442 puan) tarafından
Valla kusura bakmasında burda nerde sende suç 1.si eşin başta sana değil kendisine Bi bakıp yargılasın kuzen muzen senin akşam vakti ne işin var dışarıda kaynananı geçtim birşey geldi başınıza çocuk hastalandı nolucak yani 

2.de gece yarısı kimse kimseyi rahatsız edemez uyanık falan demiş diye kalkıp hemen gelmiş meraklın gibi evinde otur kardeşim dahada yapmaz o yolu kesmişsin zaten sana surat asar bir yerde falanda sende ona as sabah değil öğlen değil gece yarısı 
(463 puan) tarafından
Kaynanam çok fesat bizi tek başımıza bir yere yollatmaz sorun çıkarır
0 oy
(135,530 puan) tarafından
bu adamdan hayr gekirmi
(463 puan) tarafından
Gelmez
0 oy
tarafından
Sen haklısın bence kuzum ya allah yardmcn olsn valla 
(463 puan) tarafından
Valla öyle bir baskı yapıyorlar ki kendimi haksız görüyorum resmen
0 oy
(800 puan) tarafından
bence kaynanana iyi yapmissin birsk kus kalsin en iyisi
(463 puan) tarafından
Aynen öyle ama eşim arkamda değil
(800 puan) tarafından
soyler soyler durur kiz nolcak en sonunda oda susar
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Az önce yazdım ama heralde yeni post açtın. Canım haklılık payın var. Ama ne kadar vurdumduymaz düşüncesiz olsa da eşinin annesi. Saygısızlık yapmışsın bence kapıyı açar açmaz kadını fırçalayarak. Sonuçta annedir bir yerde senin evin onun evidir. O yüzden başının üstünde yeri var olarak bakmalısın. 15 dakka da o kadar derin uykuya daldıgını düşünmemiş olabilir
(463 puan) tarafından
Ama fesatlıktan geliyo ve diyoki erkektir gider yapar deli ediyo bu lafları beni
0 oy
tarafından
Zile basmasa iyiymiş ama 15 dkda hemen uyuyabilceginizi düşünmemiştim belkii. Bu kadar uzatmaya gerek yok kvlidene biradaha gelirken haber ver  biliyorsun çocuk sesten etkileniyor de. Ayrıca niye yalnız kalmani istemicek ki daha önce öyle imalari mi oldu niye hemen öyle düşündünz
(463 puan) tarafından
Evet tek başımıza bakkala gidemiyoruz kaynanam sorun çıkarıyor
tarafından
Manyak mi ne ,kişi kendinden bilir işi de sende. Kocana şöyle kuyruk gibi peşimdr istemiyorum diye. Uzak bir yere taşının kurtulursunuz belki
(463 puan) tarafından
İşte uzağa bile yollatmaz oğlunu çok baskıcı çok
0 oy
(102 puan) tarafından
Kız alti üstü  uykundan kalmışsın ne olacak sanki bence abartmaya gerek yok o değil de yoldan geçen biri de basabilirdi uyandirabilirdi  güzel bir şekilde diyebilirsin kaynanana bence olayı abartmışsin
(463 puan) tarafından
Kaynanam ayrı eşime ayrı sinirlendim
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Allah'ım ya rabbim ya . Madem karısını evde tek bırakmak istemiyor. Gitmesin o zaman. Gece ikiye kadar uyanık kalmak zorunda değilsin
(463 puan) tarafından
Aynen öyle kaynanam gelmeseydi uyurdum
(5,569 puan) tarafından
Yaniii
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Kaynananın niyeti kötü değil surat asman doğru değil eşin git uyanık demiş oda seni yalnız bırakmak istememiş evet uykundan uyandırmış ama bu kaynananın değil eşinin suçu ona hiç yansıtmazdın eşin gelince kavgasını onla ederdin. Eşin sonuna kadar haksız madem yalnız kalmanızı istemiyor ozaman çıkmasın gece dışarı. 
(463 puan) tarafından
Ama KAYNNAM yalan atıyor eşim yemin etti ben yollamadım diye. Sırf tek kalıyorum diye fesatlıktan geliyo. Tek başıma bakkala gitsem sorun çıkarır
(6,086 puan) tarafından
O zaman durum farklı olur
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Eşin ne demeye orda burda ki anlamıyor um evle Diniz evde bekliyen var 
0 oy
tarafından
Sen haklısın madem seni tek bırakmaya korkuyor gitmesin 
(463 puan) tarafından
Aynen öye
0 oy
(293 puan) tarafından
Sadece eşin haksız bacım. 
(463 puan) tarafından
Kaynanamı kaldıramıyorum
(293 puan) tarafından
Tmm haklısın ama arada dengeyi kuracak kişi eşin yani açık konuşmak gerekirse öyle işte
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Maalesef uyku benımde ınce cizgim.Uykudan kaldırılınca kızım cok sınırlenıyorum zili istersen devre dışı bırak olan olduktan sonrada cok uzatma kuzum olan oldu yanı kızce uyandı sen uyandın ne kadarlık bebegin
(463 puan) tarafından
10 aylık
(9,718 puan) tarafından
Ufakmıs daha yavru Allah sabır versin
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Sen haklisin. Kaynananda seni takip eder gibi zırt  diye gelmis hemen

(463 puan) tarafından
Ve kendini haklı görüyo eşimde annesini küsmüş şimdide

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 52 göst.