+1 oy
150 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (986 puan) tarafından
5 aylik oğlum kabız normalde hiç olmaz her gün yapardı tuvaletini.  P.tesi den beri yapmıyor.  Bağırarak ağlıyor kaç  gecedir huzursuz.  Ne yaparsam iyi olur kızlar? Uyuyor şimdi birazdan uyanır kalçasını bacaklarını biraz ılık suda yıkayacağim iyi gelir mi dersiniz 

11 Cevaplar

0 oy
(4,036 puan) tarafından
Evet ılık su iyidir ben sabah akşam birer çay kaşığı zeytinyağı verirdim bı de ılık su içir emmelerden sonra yine çay kaşığı ile. Benim bebe hiç kabız olmadi
(986 puan) tarafından
Maşallah inşallah hiç olmazda
(4,036 puan) tarafından
Artık 2 yaşında dana olursa da çözüm çok
-Reklam-
0 oy
(339 puan) tarafından
Kayisili meyve suyu al icir inşallah faydası olur
(4,036 puan) tarafından
5 aylık
(339 puan) tarafından
Biberon almıyor mu.zeytin yagida 1kasik icirebilirsin
(4,036 puan) tarafından
Ben post sahibi değilim ama bu cahillikler beni öldürecek kayısılı meyve suyu ne bebeğe verilir ne çocuğa hatta büyükler bile içmez ikincisi biberonla meyvesuyu ya da herhangi bir içecek hiç verilmez çünkü bu şekilde dış curuklerine sebep olur
(339 puan) tarafından
Sürekli demiyorz zaten bende hep fakirim.ama kabızlık için diyoruz konuşmak için konusmayin
0 oy
(140 puan) tarafından
Şırıngayla poposuna zeytinyağı sıkıp ovalardık biz . Zeytinyağı içirirdik bir tatlı kaşığı . Çorba yapıp içirin . 
(986 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Oglum 1 yaşında yaklasık 3 aydır bu sorunumuz var geçmek bilmiyor. Zeytinyağı fitil herşeyi denedim olmuyor. Doktorumuz duphalac ve lavman vermişti bi bunlarla yapabiliyor canım. Dün brokoli çorbası yaptım o cok iyi geldi cocuk resmen totişini dile getirdi
(4,036 puan) tarafından
Aç karna kabak çorbası iyi gelir
0 oy
tarafından
Benim bebeğim de 3buxuj aylık kabız oluyo poposuna zeytin yağı yada sıvı yağla masaj yapıyorum beş on dakika hemen yapıyo canım 
(986 puan) tarafından
Teşekkür ederim kardeşim
0 oy
tarafından
Minnacık bir zeytin yağı versen iyi gelir belki 
(986 puan) tarafından
Verdim iyi gelir inşallah
0 oy
(603 puan) tarafından
2 3 çay kaşığı zeytinyağı içir kuzum ılık suyla duş aldır
(986 puan) tarafından
İkisini de yaptım umarım yapar . Teşekkür ediyorum
(603 puan) tarafından
Bak kayısı çayı da verebilirsin azar azar korkma Allahın izniyle bişey olmaz biz beş aylıkken ek gıdaya filan da geçmiştik geçmiş olsun canım
0 oy
tarafından
Tereyağını erit aşkm 1 çay kaşığı sabah akşam ılık ver tuvalete çıkıcak görüceksin 
(986 puan) tarafından
Çok sağol teşekkür ediyorum
0 oy
tarafından
Zeytinyağ 1 veya 2 çay kaşığır icir. Bide şunu yap duş aldır canım duştan sonra poposuna masaj yağı masaj yap faysasını görürsün
(986 puan) tarafından
Teşekkür ederim kardeşim
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Yoğurt yediriyorsan canim kuru kayısıyi suda haşla sonra blenderdan geçir yoğurtla karıştır ver ben oğluma haftada bi yapıyorum artık olmuyor kabız bide corba ve pürelerine kesinlikle zeytinyağı koy 
(986 puan) tarafından
Teşekkür ediyorum
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
(9,675 puan) tarafından
Bal kabağı armut

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 85 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 146 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hafsaa (810 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 91 göst.
12 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde busra.b (113 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,592 soru

23,594,694 cevap

305,744 kullanıcı

...