Kızlar hep şişmandım 86 kilo oldum 90a gdiyordum boyum 1.67 artık ne giysem yakışmadı saçma sapan diyetler denedim yok detosk yok patates diyetş yok 3 günde 5kg verdiren diyet şok diyet boşa bunlarla uğraşmayın sadece kendinşzi yorup enerjinizi düşürüyor size sadece en önemli şeyi söyleyim kilolarınızı 3 günde almadınız 3 gündede vermeyi düşünmeyin etrafımda beni gören şok oldu hatta korktular anroksiya filan oldum sandılar yüzüm çöktü cok verdiğim için ama sarkmam olmadı sadece kollarımda biraz vardı yüzüm çökğnce 1 hafta canım ne isterse yedim sonra düzene oturttum şuan kilo koruma yapıyorum 1 ay yiyorum özgürce herseyi 1 ay diyet yapıyorum şimdi nasıl verdiğimi anlatıyım başta biraz kafama göre yaptım sonra dr rengin börekcinin diyetini yaptım kendisi profesör inanılmaz bir diyeti var istagramda buldum takip edebilirsiniz paylaşımlarına bakarsanız bişey anlamassınız yorumları okumanız lazım bnm bu diyeti anlamam 2 ayı buldu normal diyetten cok farklı ama şekeri insülini guatırı olanlarada inanılmaz faydası var ben sizece kısaca mantıgını anlatıyım bu diyet diğer diyetlerden cok farklı ismine aralıklı oruç deniyor googleden bakarsanız ara öğünler olur ama bu diyette ara öğün yok sadece sabah ve akşam yiyorsunuz ve araya 8 saat koyuyorsunuz öğrneğin sabah 10 da yediyseniz kahvaltınızı akşam 6 da yiceksinşz 8 saat sonra 11 de yiyorsanız akşam 7 de 9 da yiyorsanız akşam 5 de sadece sabah 9dan önce akşam 8 den snra kalmamaya özen gösterin sabahtan akşama kadar olan sürede sade şekersiz çay sade soda sütsüz şekersiz lahve ve bol su tüketiyorsunuz yemek yaparsanız tadına bile bakmayacaksınız öğününüzden önce oruç gibi düşünün kendinizi sadece saydıgım içecekleri içebilirsiniz sabah kahvaktısında zeytin bol yeşillik (mutlaka ama mutlaka 2 yumurta) sucuk salam sosis mantar soğan biber cevşz badem peynir (lor olması gerek) tüketebilirsiniz akşam yemeğinde ise et balık tavuk sebze yemekleri yiyoruz kesinlikle yasak olan şeyler ekmek pirinç şeker abur cubur patattes (her şekilde patates yasak) yemiyorsunuz yani dr rengin diyorki 0 karbonhidrat yüksek protein besleneceksiniz diyor ama süt ve süt ürünlerinş az tüketeceksiniz diyor yoğurtta buna dahil bunun mantıgını hala anlamış değilim akşam yemeğinde kalori hesabı yamayın diyor özgürce yememizi istiyor sadece dikkat etmenşz gerekşyor saydıklarıma diyor şimdi diyeceksiniz karbonhidratsız olmaz diye ama dr rengin karnonhidratın hayatımızda gereksiz sağlıksız besin oldugunu söylüyor gercekten öyleymiş protein ağırlıklı beslenmemiz gerekiyormuş beni cesaretlendiren oradaki yorumlar oldu bir kişide veremedim yazmazmı herkes kadına teşekkğr ediyor hem verdiği için hem şekeri guatırı insülini düzene grdiği için inanılmaz güzel bir diyet sorularınızı yanıtlayabilirim bu arada kadını takip edin sağlıksız kilo değil gayet sağlıklı kilo 1 ay özgürce yesem aldıgım 1 kg oluyor yorumlarda anlarsınız genelde paylaşımları biraz yabancı bol kg vermeler size hatta durun düzenleyim postu bağzı zamnlar 24 saat açlık sonra yiyende var 48-72 saat yapanda var ben 48 ide denedim cok enerjiktim 3 kg gtmişti 2 günde ve inanılmaz enerjin oluyor başta alışana kadar zorlanıyorsunuz bu arada turşuda bu diyette serbest
emzirenler yapamiyordur tabi :-(
1,513,858 soru
24,688,548 cevap
368,206 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın