0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 2 ay 2 haftalık şuanda. 

Göğüslerim hep yumuşak aşırı hemde bazen bir kaç saat uyuyup uyanınca sert oluyordu o zaman süt akıyordu ama artık oda olmuyor hep yumuşak ve hiç akmıyor göğsüm. 

Bebeğim emerken her zaman yutkunma sesini de duyamıyorum sanki bazı zamanlar boş çekiyor gibi. 

Günde maksimum 4 yada 5 kere çiş yapıyor 

Doyuyor mudur yada mama takviyesi mi yapmalıyım uykusuda hiç derin değil uyuyor, 10 dk sonra uyanıyor

Ama emmek isteyince de çok ağlıyor emdikten sonra susuyor 

Kafam karışık yardımcı olur musunuz :(

4 Cevaplar

0 oy
(2,594 puan) tarafından
göğüsler bir süre sonra terbiye oluyor sertleşmiyor bebeğinin ihtiyacına göre süt üretiyor günde 5-6 dolu bez alıyorsanız emdikten sonra mutluysa doyuyordur birde kilo alımı iyiyse mamaya gerek yok bu dönemlerde zaten maalesef derin uyku olmuyor 
(2,594 puan) tarafından
hayır canım göğüste süt bitmez bebeğin çektikçe gelir göğüsler sertleşince meme tam doldun diyip üretimi bırakıyor ama yumuşak göğüste sürekli olarak süt üretimi devam eder kolay kolay da bitmez 1 yıl oldu oğlum emmeyeli hala bile sütüm gelir düşün
tarafından
Ooo maşallah sübhanallah inşallah benimde bol bol sütüm olur
(2,594 puan) tarafından
olur canım olur sen sütüne bebeğine inan güven hiç takma kafana stres olma bol bol su iç aç kalma dinlenmeye çalış
tarafından
Yemek düzenim hiç yok belki de o yüzden olabilir uyku zaten hak getire :))
(2,594 puan) tarafından
zor oluyor ilk zamanlar bebekle ama enazından atıştırın sürekli mesela ben emzirirken bir yandan haşlanmış yumurtayı yerdim öyle öyle aç kalmamaya çalışın bir süre sonra zaten düzen oturuyor :)
-Reklam-
0 oy
(15,059 puan) tarafından
Büyük ihtimalle göğüsler terbiye oldu onun için canım 
tarafından
Alttaki bir yorumda 2 ayda olmaz diyor ama
0 oy
tarafından
Bende çok merak ediyorum şurda yorumları okuyayım ama oğlum mamada yiyor anlamıyorum o yüzden 
tarafından
Canım mama yiyorsa neden sıkıntı yapıyorsun ki
tarafından
Fenilketonüri yüksekliği var bizde mama çok yediği zaman biraz endişeleniyorum
tarafından
Günde kaç kere mama yiyor
tarafından
7-8 bazende 10
tarafından
Sadece mama alıyor yani
tarafından
Aparatif gibi etmiyorda öncesinden :)
tarafından
Sağlıklı olsun da canım
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Göğsünü sağıp bak süt geliyor mu yeteri kadar çünkü bebişin küçük daha 2 aylık 2 ayda süt kanallari açılmaz benim 3. Ayıma kadar göğüslerim sertleşirdi çünkü süt biriktiği zaman şuan oğlum 6 aylık göğüslerim yumuşak sertleşmiyo çünkü göğsüm alıştı artık süt vermeye 
tarafından
İşte her zaman değil çünkü emme isteği iyi yani göğüslerim dinlendiği zaman daha iyi geliyor diyebilirim
(1,784 puan) tarafından
Canm ben 2. Ayda mamaya başlamak zorunda kaldım çünkü oğlum bı turlu goguslerimin dolmasına izin vermedi bı dk bile boş birakmiyodu sürekli memedeydi artık o emer ben elim göğsümde uyur kalırdım burnu kapanıp nefessiz kalmasın diye göğsümü tutardım görümcem baktı göğsüme sıktım süt yok duş alırken akıp gidiyodu bazen mecburen başladım mamaya goguslerimi dinlendiridigim sıra mama veriridm göğsüm dolsun diye
tarafından
Ben mama da denedim ama asla biberon kabul etmiyor kıyamet kopuyor süt sağsamda onu da almıyor biberonla her türlü olanını aldık ama nafile
(1,784 puan) tarafından
Kaşıkla vermeyi dene bide
tarafından
Öyle de çok uzun sürüyor ya :D

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 182 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Tbae (314 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
3 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ayten5757 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy