0 oy
401 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (129 puan) tarafından
Ya ben arkadas tavsiyesiyle nar cekirdegi kapsulu varmıs neyse bızım gelinle aldık ikimiz zayıflıycak guya ama ben basladım ya kullanmaya hasta oldum o sıra ve hastlıgım 3gun kesıldı gram olmuyorum karnım nasıl bılıyomusn bı sıs sankı hamileyim ustune kabızda oldum karnım korkutuyor beni niye kesildim ben 3 gunu yoksa hmılemıyım cok korkmaya basladı sabah ewmı temızledım pek bıseyde yemedim kahvaktı bı ateslendım cok usuyrum smdı vala napcam ya 

7 Cevaplar

0 oy
(7,654 puan) tarafından
Kapsül de keramet yok iste 
tarafından
Tamam 1 ocakta postunu bekliyorm aşkım :)
(7,654 puan) tarafından
La yok ne post acacam :))reklama gerek yok sen bil yeter :)D
Kocam asla zayıflayamazsin diyor
tarafından
Tartılıp buraya atcan sandm la sorry canm :) nie öyle diyo moral bozuyo
(7,654 puan) tarafından
Yok canım be
Genelde hüsranla bitiyor o da haklı
tarafından
ÖZelden yaz bana kanka
-Reklam-
0 oy
(122,428 puan) tarafından
allah askina tavsiye uzerine diyetisyene gitsene oyle cekirdek mekirdek canindanmi olcan
(129 puan) tarafından
Bogazımj tutabılsem kendım yapıyodum guya 1 2 gun snra yıne aynı
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Allah korusun da böyle şeyler yüzünden insanlar ölüyor niye bilinçsiz şeyler yapıyorsunuz Allah aşkına doktora git bari
0 oy
(450 puan) tarafından
Valla iç organlarına zarar verirse görürsün o zaman deli mi ne Allah aşkına Bi dahiliyeye git kullandığın şeyi göster kan tahlili yapsın Bi daha da böyle saçma sapan şeyler kullanma zayıflama uğruna ölünmez 
0 oy
tarafından

Acik konuşayim ben o zayıflama hapları yüzünden 1 ay yoğum bakimda kaldım  artık öldü diye benden umudu bile kesmişler düşün  ondan sonra tobe ettim 

(129 puan) tarafından
Yaaa korktum smdı dha cok
0 oy
(435 puan) tarafından
Nar çekirdeği kabızlık yapar diye biliyorum ama nasıl zayiflatacakmis
0 oy
(306 puan) tarafından
Oyle herseyi kullanmayin kiz zayiflicam diye az yiyin bol yürüyün zayiflarsiniz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 375 göst.
12 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 293 göst.
24 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Nesli-birand (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayatbosturloo&04 (1,411 puan) tarafından soruldu

403,830 soru

12,098,060 cevap

36,406 kullanıcı

...