0 oy
463 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Kızlar lincleyecek haksizsin falan diyecek olan yazmasın bende bir günde bu hale gelmedim önce uyarayım sonra anlatayım. Eşim baştan benim herşeyden hevesimi kaçırdı şimdide bana hevesimi kaciriyorsun diyor. Ama bende yaşadıklarımızı unutup eski duygusallığa falan dönemiyorum. Hep bekledim bekledim baktım yok bende saldım arkadaş gibi takılıyoz. Bebek salıncakta uyudugundan bende oturma odasinda yatar oldum. Haftada 1-2 ilişki o kadar aramızdaki iletişim. Olaya gelirsek demin işe giderken beni seviyormuş onu diyo ben he tabi öyledir gibi bı cvp verdim tamam kabul ediyorum yanlış ama bende ona seviyorum demek istemiyom yani. Hevesimi kaciriyon dedi gitti :pouty: halbuki yaaaa en başta bı teklif bile etmedi görücü usuluydu olay öyle kapandı sonra ilk yılımızda bazı olaylardan annemin evine gittim geliyosan gel gelip almayacam falan dedi bende baktım ailemin evinde olmayacak sen gelip özür dileyip götürecen dedim. Sonraki yıllarda da böyle çok sorunlar yaşadık ben artık böyle yoğun bı sevgi hissedemiyorum kanım kaynamiyo yani. Bebekten sonra iyi iyi oluruz diye düşünüyodum ama daha kötü oldu. En son yıl dönümünde de ailesinin işini yapıp beni dışarı cikarmayınca yani dışarı derken hani yanlış anlamayın restoran falan beklemiyorum zaten koydeydik biraz acilayim gezeyim diye dışarı çıkmak istedim. Yorulmuş götürmek istemedi. O günden sonra duygusal olarak gözümde bitti yani ne kadar istesem de içimi duzeltemiyom. Kavgamız falan yok ama işte uzaktan uzağa kendi alemimizde anlaşan iki arkadaş gibi yaşıyoz. Heveslerimi kırdı kırdı şimdi de ben suçlu oldum. Uzun oldu amaaan işte yüzüne diyemediklerimi de buraya yazıyom :ermm:

13 Cevaplar

+1 oy
(12,693 puan) tarafından
Valla haklısın yapıp yapıp sonra ilgi beklemek. Çok bencilce insanın içi bir kere soğumaya dursun olmuyor Bi daha eskisi gibi 
tarafından
Yaa işte herkes otur konuş diyo. Konuşsam nolcak adam duzelsede duygularım kin tutuyo sanki
-Reklam-
+1 oy
(13,473 puan) tarafından
Aranızın iyi olmayıp hafta da iki ilişki olması çok iyi bence ben eşime karşı böyle şeyler hissetsem yaklaşamazdım duyguların ve mantığın karışmış
tarafından
Canım laf söz kavga yok yani ortada sorun yok. Sorun benim içimde onu da belli etmiyom. Tamamen nefret etmiyorum ama hani evlilikte gerekli olan sevgiyi de hissetmiyorum
(2,692 puan) tarafından
Aynı şeyi düşündüm :)
(13,473 puan) tarafından
İçindekileri eşinle paylaş en kısa zamanda sağlıklı olan budur
Katre-i matem Ohh yalnız değilmişim ya bana çok saçma geliyor
0 oy
tarafından
Aslında bazı şeyler yaşayınca ve soğuyunca gerçekten insanın içinden gelmiyor seni seviyorum falan demek bana yapmacık geliyor çünkü demek içimden gelmiyor sende haklısın hak veriyorum 
tarafından
Aynen yalan söylüyor musun gibi geliyo söyleyecek olsam
0 oy
(14,429 puan) tarafından
Açık açık konuşmadıkca bunu alamazsın tatlım
0 oy
(392 puan) tarafından
Evlilik danışmanına gidin cnm bence. Normal değilsiniz. 
tarafından
Biliyom normal olmadığımızı ona taşa sorunlar yeni başladığında gidelim dedim. Yok öyle bı danışmanlık mı varmış sonradan uydurulmuş biseymis. Bı sorun olunca aile büyükleri cozermis falan. Halbuki aile büyükleri eski kafalı ne anlar duygudan. Gitmedim sonra kaldı
(392 puan) tarafından
Cnm benim komşum gitti araları kedi köpek gibiydi ama düzeldiler şimdi
0 oy
tarafından
Canim yanlis anlama ama birinizden biri bi adım  atiyosan digeri de atsin gecmiste ne olduysa oldu..  esin sana gelnis bi adım  adami geri çekmişsin hos olmamis gönlünü alsaydın hic değilse yani kocana karsi soguk olsan bile bunu ona belli etme yoksa bu evlilik hic uzun sürmez kendinize eziyet edersiniz
0 oy
tarafından
Bnce bunları ona da anlat. Bn soğudum sen bnm esimsin tekrar aynı seyelri hissetmek istiyorum gel sıfırdan başlayalım filan de
0 oy
tarafından
O kadar haklısın ki bazı şeyler için geç kalmış eşin umarım eskiye dönersiniz. 
tarafından
Ya işte cabalasa da ben hissedemiyom duygularım kin tutuyo sanırım :/
0 oy
tarafından
Aynen bu şekilde kocana anlat belki farkına varır ne kadar üzüldüğünun ve daha ilgili ve dikkatli  davranır .
tarafından
Ya işte ben iki laf eder ağlamaya başlarım konuşamam. Yada haksız görür sesler yükselir bebeğim ağlarken görmesin yada kavga ederken duymasın etkilenmesin. Bide ilgili davransa da bana herşey için geç geliyo yani bugün ilgilense yarın gene köye götürecek. Bide ailesinin yanında bı değişik oluyo hiç yan yana gelmiyoz akşamdan akşama odaya geciyoz o zamanda yorulmuş uyumuş oluyo zaten yazın köyde uzun kalınca bu kadar pörsüdü duygularım birlik oturanlar nasıl yapiyo bilmiyom
(12 puan) tarafından
Birlik oturanlar yapamıyor maalesef canim mesela ben yani zorluyorm duygularımı zor toparliyorum ipin ucunu bir salsam seninkilerden beter olcak duygularım
0 oy
(175 puan) tarafından
Evliliyinin yurumesini isdeyorsan aranizdaki sorunlari konusup hall etmelisiz.Bebeyinizde var onu mutsuz bir ailede buyutmek istemezsin dimi.
0 oy
(2,039 puan) tarafından
En güzeli birbirinize vakit ayırın eşinin de müsait olduğu bir gün dışarı çıkın yemek yiyin gezin tozun kavga etmeden güzel bir dille bu hissettiklerini ona anlat belki de anlayışla karşılayacak ve kendini geçte olsa duzeltecektir erkekler çok düz mantık bacım bizim kadar ince düşünmüyorlar ve birçok şeyi biz demeden akıl edemiyorlar hepsi böyle değil elbette ama inan çoğu aynı 
tarafından
Zaten ona göre bı sorun yok o evimizi gayet mutlu görüyor kavga yok ne de olsa. Duygusal ihtiyacı da yok. Kendi ihtiyacı da gideriliyor. Bide benim içimi bilse
0 oy
tarafından
Haksizsin diyemiyorum ne yasadigini sen bilirsin ama boyle de nereye kadar bacım 
tarafından
Bilmem ki :/
tarafından
Karsina al konus canm sen icindekileri soyle o soylesin karı kocasiniz siz oyle arkadas gibi olmaz ki
tarafından
Ben konuşursam ya ağlıyom yada sesler yükseliyor hamileyken stres yaşamamak için konuşmadım doğumdan sonra da bebek kavga duymasın diye. Zaten oğlum yeni duruldu bu aya kadar çok zor bı bebekti
0 oy
(2,197 puan) tarafından
Bende aynı öyleyim 3 yıldır evliyiz Bi gün olsun dört duvar arasından Bi yere götürmez kaba telefon bağımlısı sohbet aile ortamı yok en ufak şeyde küfür hakaret eder sonra pişman olur vs nefret etmiyorum ama ona karşı heyecan  sevgi  hisleri yok ilk zamanlar çok üzülürdüm yine üzülüyorum ama umursamıyorum artık tek ben ve oğlum var gibi yaşıyorum genel olarak 
tarafından
Canım benimkinde küfür hakaret yok ama çok çalışır eve yoğun gelir televizyon karşısında evinde telefon uyur kalır. Sorsan seviyo ama dilinde bide yatakta. Yani ben yazın dahada bişey beklemeyecem bekledikçe daha da soğuyorum en azından beklemezsem hayal kırıklığı da olmaz diye düşünüp duygusal alış verişi kestim. Nefrette etmiyom için de kaynamiyo. Aynı bende hep çocukla vakit geçiriyom

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,064 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 303 göst.
18 Şubat 2020 Diğer kategorisinde sevda1234 (439 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 1,392 göst.
15 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Mlhcnt (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 96 göst.