Çok ağır çok bugün herşeyi öğrendim ve inkar etmedi ne yapacağımı bilmiyorum şimdi evde değil gitti ben gidicem dedi sen kal ben giderim dedi bi eşşeklik yaptım diyor ne yapim neeeee 2 çocuğum var hak etmedim
Ne yaptıkı canım bı sakın ol guzelce anlat ona gore yorum yapalım hatası ne
Canim öncelikle sakın ol evlatların için onu affetme zaten şuanda istesemde yapamazsın ilerleyen zamanlar için kendini güvence altına al o onun hatası senin yada çocuklarının degil
Çok geçmiş olsun canım erkek milleti değilmi al birini vur ötekini inşallah hatasını anlar birdaha da yapmaz
O adam 2 cocugunu dusunseydi sana ihanet etmezdi omur boyu o adama katlanabilecekmisin ihaneti bile bile
Benim esim bana ihanet etse karnimdaki bebegimin uzerine yemin ederim ki o an biter bende ihanetin affi olmaz
Devamı gelir emin ol bende su an dağılma surecindeyim sadece bekliyorum acele etmeden bekle iyi olur
Yapilani tabiki hak etmedin canim seytana uymus esin. Valla allah kimseye yasatmasin suan basina gelmeyen icin bosan ayril.demesi cok kolay ama onca yil onca emek dunyan basina yikilmis gibi olmustur ama bosanmak en mantiklisi ne yazikki. Bir yapan hep ypar bunu unutmamak lazim. Allah yardimcin olsun umarim herseyin hayirlsii olur hakkinda.
Başına gelmeyen ve bu acıyı yaşamayan kimse bilemez, Allah sabır versin cnm sana, büyük konuşmak istemiyorum ama bnm eşimde yapsa böyle bişey ne kdr affetmek istesemde edemem, hep içimde bi kanayan yara olarak kalır ve tahammül edemem, madem beni seviyor ne diye başkasıyla görüşüyor seven adam değil ihanet etmeyi aklından bile geçirmez diye düşünüyorum şahsen. Ben sana ne affet ne de affetme demem kendini en iyi sen tanıyosun, affedip affedemeyeceğini en iyi sen biliyorsun ve ben kendimi senin yerine koyduğumda sonuna kdr sana hak veriyorum cnm, aklı başına gelmiş olsa bile bir daha değil ihanet kadınlara göz ucuyla bakmasa bile o yaptığı ömrümce içimden atıpta tekrar onunla aynı yastığa baş koyamam, herşeye katlanabilirim ama ihanet çok ağır gelir bana.
Onu çok seviyorum hemde çok onun dusunemiyecegi kadar çok seviyorum ihanet etti bana çocuklarımıza sevgime aileme ben onun ağzından bir güzel söz çıkacak diye köpek gibi beklerken onun her gözlerine baktığımda kalbimin çarpması ona olan askim çok büyüktü onun için çok çaba gösterdim ama bitti benim için kalbimde bir yara olarak kalacak ölene kadar hiç haketmedim ben bunları;(;(:(
Ne yaparsan yap ama sakın affetme affetmek bir daha yap demek erkekler bak bu çantada keklik çocukta var ne yaparsam yapım bırakamaz iki trip atar geçer der ama içindeki kırgınlıkları bilemez karşına geçince pişmanım ayakları ağlar bile ama inanma sakın bu bir strateji pişman ağlıyor beni seviyor deme seven insanın gözü senden başkasını görmez zaten ...
Canım tam olarak ne yaptı nasıl aldattı yani
401,979 soru
12,034,066 cevap
36,262 kullanıcı