Gece saat 2deb assagi yatmaz yatsada yarım saat sonra ayakta iki de yatarsa 4 te mizirdamaya başlar bekelr baktı mama veriyorum uyanır ağlar uyumaz doğru düzgün mama veririm tam uykusunu açmadan geri hemen uyur beşiğine koyarım 5 buçuk 6 gibi kalkar alırım emziriririm uyanır bugün 7 de uyandı ama gece saat 5 te mizirdadadi biraz beşiğini falan salladım yatış şeklini degistiridm uyudu saat 4 te mama vermiştim 5 te mizirdadadi ağlama sesleri çıkardı sabah 7 de daha doğrusu 6 buçuk gibi mizirdamaya başladı tekrar aldım emzirdim 7 de uyandı yeni uyudu geri bakalım kaçta uyanacak gündüz zaten mizirdama ağlama geçiyor biraz kendi başına oynar sonra gelir mizirdar alırım emziriririm oda bı iki çeker bırakır gider öğlen uykusuna en geç 5 te yatar 6 gibi kalkar yada gündüz sabah uykusundan sonra uyumazsa 2 de uyur 4-5 arası uyanır sonra gece 1 -2 ye kadar ayakta yani az da olsa biraz düzeldi daha küçükken uyutmamin imkanı yoktu sürekli uyanır sürekli kucakta durmak isterdi birde kolik bi bebekti zaten birazcikta olsa düzeldi uykusu falan oyun oynamaya başladı kendi kendine o biraz rahatlattı açıkçası