0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

İlk defa yapacam ama yaprağı asma yaprağından daha yumuşak sizce içine pirinç mi bulgur mu kullanayım nasıl suyunu vereyim :ermm:

7 Cevaplar

0 oy
(44,718 puan) tarafından
Annem paziyi kırık pirincle yapar 
-Reklam-
0 oy
(2,555 puan) tarafından

Bende yapcam kiz bugun :Dicini kisir gibi yap cok guzel oluyor

tarafından
İçine ince bulgur mu koyimm bide suyunu sarma suyu gibi mi verecem
(2,555 puan) tarafından
Bol eksili baharatli orta boy bulgur guzel oluyor maydonozlu soganli felan evet suyunuda az salca sivi yag su limon baharat koyabilirsin
0 oy
(3,273 puan) tarafından
Ben pirinç ve bulguru karıştırıp yapıyorum pazıyı çok haşlama hemen dağılmasın 
tarafından
Demi çok yumuşak ilk defa yapacam değişik geldi :)
(3,273 puan) tarafından
Aynen haşlanınca daha da yumuşuyor çok haşlanınca sarmak zor olur yırtılır
0 oy
(119,355 puan) tarafından
hiic yapmadim    
0 oy
(4,661 puan) tarafından
Çok haşlama istersen biraz on pişirme yapabilirsin 
0 oy
(6,671 puan) tarafından
Diğer sarmaya ne konursa ona da onu koyuyor um ben hiç sorun olmuyor 
0 oy
(16,504 puan) tarafından
Biz normal pirinçle yaparız onuda

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 74 göst.
25 Mart 2024 Diğer kategorisinde Halime tonka (78 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 176 göst.
1 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 74 göst.
10 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 80 göst.
2 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Halime tonka (78 puan) tarafından soruldu

380,333 soru

11,387,948 cevap

34,891 kullanıcı

...