0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (2,246 puan) tarafından
Şuan ağlamaklıyım dokunsalar pıt diye ağlıcam 

9 buçuk aylık oğlum var 1 yaşından sonra işe girmek zorundayım ve oğluma kaynanam bakacak günlerce görmeyeceğim bende evde iş buldum üye odaklı çalışıyorum ürün aldım 288 liraya onun parasını çıkardım üstüne para kazanıyorum 1000 puan olursam daha yüksek para kazanacam ki üye desteği oluyolar eşime dedim seni de üye yapim zaten 20 gün sonra ödemeli ki ben o zamana kadar çıkartırım o parayı ki bu işi 10 aydır yapan 5 bin lira alıyo ay geçtikçe yükseliyorsun boş işlerle uğraşıyorsun falan dedi gitti yattı ben elimden geldiğince bi işle uğraşmak istiyorum hiç destek olmuyo kendinden de benden de para çıkmadı üstüne para kazandım bana söylediğine bakın başka bi tanıdığım var eşi hiç bişe için çaba göstermiyo çocuğu da yok çalışmaz ama benden değerli bilmiyorum anlatabildiğim mi çok kalbim kırıldı daha nasıl çaba göstereyim ki ben insanda ne heves bırakıyo ne bişe

6 Cevaplar

+1 oy
(2,663 puan) tarafından
Hata sende canım.Niye çabalıyosun o zaman.Calisma sende.Mecbur geçindirecek evi.Onun görevi sonuçta 
(2,246 puan) tarafından
Sorun da orda tek kişiyle geçinilmiyo eline bakmakta istemiyorum böyle fırsat geçmiş onu da hevesimi kırıyo
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Niye çalışıyorsun bırak baksın size çocuğa annesinden iyi kimse bakamaz valla kimse kusura bakmasın ben oğlumu bırakıp gidemiyorum uyuyunca gidiyorum sabah uyandığında yanındayım o bile zoruma gidiyor
(2,246 puan) tarafından
Ev kira asgari ücret düğün borcu bide benşm gibi sa lak eline bakmak istemiyo
0 oy
(3,281 puan) tarafından
Nasıl bi iş bu canım  yapabilirmiyiz 

Bazıları iyilikten hiç anlamaz üzülme boşver 
(2,246 puan) tarafından
Biobellinda diye bişe kuzum ilerde çok güzel kariyerler var sade kadınlar yapıyor üye odaklı çalışıyorum satış odaklı çalışan da var güzel bi iş yani
Hiç anlamıyo iyilikten nankörlük böyle işte :(
tarafından
Farmasi gıbı mı cnm
(2,246 puan) tarafından
Daha farklı kuzum ama ben işi çok sevdim zarar hiç etmiyorsun cebinden de para çıkmıyo üstüne para kazanıyorsun
(3,281 puan) tarafından
İnternetten üzerinden sadece sanırım nerden yapabiliriz bende evden olsun bişeyler yapmak istiyorum 3 5 kuruş kendime kazanayım
0 oy
(959 puan) tarafından
Senin çalısma isteğin güzel ama böyle dşyen adama da destek cıkmak yerine salıcaksın. Ğye ettikçe mi kazanıyorsun? 
(2,246 puan) tarafından
Kuzum olmuyo öyle de yaa eline bakmak istemiyorum ev kira asgari ücret düğün borcu da var en azından ben de kazanırsam istediğimi alır yardımcı olurum
Kuzum ben 1 ayda 5 iye topladım üst liderler alta üye verdiği için destek oldukları için 25 üyem var aldığım ürünler bedavaya geldi sütüne para kazandım bu işi 1 yıldır yapanlar 7 8 bin lira alıyo öyle sahte bi iştw değil zoom eğitimi falanda alıyoruz çok güzel ben çok sevdim işimi işte wişşm de öyle diyince canım sıkıldı :(
(2,246 puan) tarafından
Bu işte hiç zarar etmiyorum aksine gelen ürünler bi alana bi bedava geliyo satabilem satar da ben satamam çevrem yok yüzde yüz kar elde ediyorlar
(959 puan) tarafından
Sıkma canını hırs yapmıssın yap sonunu getir görsün basarabildiğini vazgecme
(2,246 puan) tarafından
Allah nasip ederse devam edecem kuzum çok teşekkür ederim :)
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Allah kötü şansı versin ne diyim
(2,246 puan) tarafından
Çirkin şansı versin :)
0 oy
(472 puan) tarafından
Onun istediği ise girersniz de günlerce cocugunuzu görmemek yerine , bakıcı tutup gerekirse paranın büyük kısmını bakıcıya verin.Annesine baktırmak zorunda değilsiniz.Esinize bu şartla giderseniz lütfen evden calis diye size kendisi yalvaracaktir.
(2,246 puan) tarafından
Haklısın aslında canım

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,425 göst.
29 Nisan 2020 Aile & Aşk kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 364 göst.
0 oy
4 cevap 386 göst.
19 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Melek.06 (202 puan) tarafından soruldu
0 oy