0 oy
447 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (7,034 puan) tarafından
tarafından kapalı

image

image

ilk denemem ve sonuç muhteşem <( ̄︶ ̄)>      ᕙ(@°▽°@)ᕗ
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

7 Cevaplar

0 oy
(22,067 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Vay be elde ne hamarat karilar var
(7,034 puan) tarafından
Hahhaha el değil kız bacı olalım :)
(22,067 puan) tarafından
:DD olak bebeammm boyle hamaratlari ayri bi severim
(7,034 puan) tarafından
Kim sevmez ki be hamarat sevmeyen ölsün :D
(293 puan) tarafından
Kız senin hislerin yeter hislerin olayım eda :D
(22,067 puan) tarafından
Denoooo senin yuzunden dün ozel mesaj atan atana :D banada bak diye diye Allah seni napmasin :D
(7,034 puan) tarafından
Ooo falmi bakıyorsunuz :D
(293 puan) tarafından
Hahsjejdjjsjdhe meşhur oldun bacım bak şimdi biride cinsiyet için ultrason resmi atmış koş anam koş sevdim seni :D
(293 puan) tarafından
Kız yok cinsiyet tahmini yapıyor kuzum benim :D
(22,067 puan) tarafından
:DD get layn dahada ugramam valla cogaliyolar git gide :DD
(7,034 puan) tarafından
Hahahha bende hamileyim :D ama cinsiyetiniz beli
(293 puan) tarafından
Sen benimsin artık kimseye bakmican :D
(293 puan) tarafından
Ney kine cinsiyet kız :)))
(22,067 puan) tarafından
:D sihirli mom dün bu kiz bana post acti postu goren ozelden yaziyo bi baktim 5 kisi yazdi dedim ulan deno basima saldin gittin :DD
(7,034 puan) tarafından
Hahahhaha al başına belayı adım gamze bu arada :)
(293 puan) tarafından
Hahhahahaha sitenin aranan tahmincisi :D
(293 puan) tarafından
Merhaba gamze bana demedin biliyorum ama ben üzerime alındım bende derya deniz deno dersen de olur tanıştığıma memnun oldum :D
(7,034 puan) tarafından
Olsundu kız tanışırız kaynasiriz derya deniz güzel isim kız gorumcemin adida derya
(22,067 puan) tarafından
:D kanki olalim beybiler :D
(293 puan) tarafından
Kaynaştım bilene :D benim severim ismimi derya teyzemin adı deniz halamın adı çok karışık Bi durum :D
(293 puan) tarafından
Tamm bundan sonra beraberiz kankiyiz :D
(7,034 puan) tarafından
Dibine kadar kaknka :D
(293 puan) tarafından
Hahhahahaha tmm anlaştık kuzularımmmm :D
(22,067 puan) tarafından
:DD Hahahahahah iyi oldi vallahi muck ikinizede
(7,034 puan) tarafından
Bendende size la :*
(7,034 puan) tarafından
Öfff kızlar sakamaka bir yana ben patlıcam galiba yarım pizzayi tek gömdüm resmen
(293 puan) tarafından
Muck :D :-*
(293 puan) tarafından
Ohhh götür anam afiyet olsun yarasın :D
(22,067 puan) tarafından
:D az ye lannnnn dicemde pizzada yedirir adama yaa :D
(7,034 puan) tarafından
Yarıyor vala deno  lop lop kilo oluyor hamileyim ayağına yiyip duruyorum :D kim çok kilo aldın dese Hürrem Sultan misali ben gebeyim deyip duryorum :D
(22,067 puan) tarafından
:DDD Sonrada vermeye calisirsin askom ozaman da hurremi gorursun :D 2 hamişin arasinda kaldim kele
(7,034 puan) tarafından
Kız dışardan söyleyince en fazla 3 dilim yer diyarım ama budefa ne olduğumu anlamadim açtım her hal gözüm görmedi birşey :D
(293 puan) tarafından
Hajsjxjjsjsn ben yeni gebeyim bilerek ten ne yesem aşerdiö ne yapim diyorum.. Kız daha 2 buçuk aylık sın ne aşermesi diyorlar :D diyom demekki ben böyleyim bacılar :D
(293 puan) tarafından
Hahahajahjaja acı gerçek :D
(293 puan) tarafından
Benim yerime de ye :D
(7,034 puan) tarafından
Vermek konusunda kendime çok güveniyorum cnm 1 ayda 20 kilo vermişligim vardır :)
(7,034 puan) tarafından
Kız ben gebe kaldığım gibi bir iştah geliyor ki bana midem kara delik oluyor resmen ye ye doymuyorum
(293 puan) tarafından
Şakaaaaa lennn nasıl yaptın bak senden tüyo alırım sonra kendin eminsin diye yiyorsun ozman helal sana ye ozman bacı kim tutar seni :))
(293 puan) tarafından
Benim ilk gebelik ben akşam çok acıkmam ama sabah karnım kazınmış bir şekilde uyanıyorum neler neler hazırlıyorum :))
(7,034 puan) tarafından
Vala canım ikindi vakti yemeğimi yiyorum akşam ağzıma su bile surmuyorum azcikta roman Mezdeke yaptinmi mis gibi gidiyor kilolar hem eğleniyor dün hem zatifliyorsun
(7,034 puan) tarafından
Seni vala benim tam tersi oldu hep bu benim 3 cü gebelik gündüz acıkmam aklimabyemek gelmez gece gozum dönüyor yemek diye deli oluyorum
(293 puan) tarafından
Hahahaha danssss Haaa mantıklı :D kız ben kasım ayında hamile olduğumu öğrendim ondan önce hergün spor hergün kolbastı oynuyordum ip atlıyordum meğer gebeymişim Allah bebek düşmedi bende dansla zayıflıyor m:D
(293 puan) tarafından
Hhaaa yok ben sabah karnımın açlığından uyanıyorum düşün yani akşam pek canım bişey istemiyor :)))
(7,034 puan) tarafından
Yinede aç kalma kız bisiler atistir gecede
(293 puan) tarafından
Anlam veremiyorum canım bişey istemiyor kine ama göbeğimi gör sankim 5 aylık ya tuhaf :D
(7,034 puan) tarafından
Benimde 6 aya kadar göbeğim çıkmaz 6 aydan sonra beli olur 9 cü ayimda da bomba gibi olurum :D
(293 puan) tarafından
:D kız ben niye böyle tersim o zaman töbe Töbe acaba gazmı dicem ama bilemedim :D
(7,034 puan) tarafından
Yok kız kimisinin iç karnı geniş kimisinin de dar senin şimdi beli olmaz zaten gazdır o zamnla geçer cinsiyetiniz belimi sizin
(293 puan) tarafından
Belkide dediğin gibidir hayır cinsiyet belli değil 10 hafta 2 günlüğüm eda ultrason görüntüme baktı erkek diyor :D
(7,034 puan) tarafından
Hahahha daha minikmişsiniz siz kız biz 30 haftalik olmuşuz bizimde erkek 3 cü oğlum :)
(293 puan) tarafından
:D he kız çok küçüğüz biz daha maşşalh sen 30 olmuşsun darısı bana ya :)) 3 erkek mi maşallh anam nasıl 3 tanesi tutturdun :D
(7,034 puan) tarafından
Ben kız diye yanıp tutusuyorum ondan rabim sınıyor beni galiba :D
(293 puan) tarafından
3 erkek anasının sana sorayım kız hepsinin kesesi aynımı ydı yada canım ilk ne çekti ben nasıl anlarım ya erkek mi kızmı olduğunu hiç tüyo yokmu :D
(293 puan) tarafından
Kız bir tane daha yaparsın belki :D
(7,034 puan) tarafından
Vala canım sol kasigima sürekli iğne batıyor gibi olurdu ordan anlardım ben hep :) ablamda da 2 kız var di onunda sağ tarafında olurdu bide ben hep tatlı manyağı oldum kız bide hiç mide bulantım olmadı ama kokuya hasasiyetim cok
(7,034 puan) tarafından
Beli olmaz rabim bunları büyütmeyi nasip etsinde kuzum zaten ikisi daha küçük için gidiyor biri 23 aylık diğeri 9 aylık 40 im çıkar çıkmaz hamile kalmışım im bide iğneyle
(293 puan) tarafından
Hııı bende sağ kasık ta ağrıyor sol kasıkta canım tuzlu ekşi şeyler daha çok istiyor ne mide bulantım ne baş dönmem nede bir yorgunluk olmadı en başından beri :D tuhaf
(293 puan) tarafından
Abovv maşşalh kuzum ya rabbim banada 1 tane daha nasip etsin yeter sen de de sabır varmış anam hepsi küçük daha :D
(7,034 puan) tarafından
Canım iki oğlumda isteyerek oldu ama 3 cü hiç beklemiyorduk sozde iğne vurunmustum
(293 puan) tarafından
Allah bağışlasın :)) ya ben iğneye spiral e güvenmiyorum yine de korunmak lazım
(7,034 puan) tarafından
Orası öyle kız prezervatif yırtık çıkacak zamanı bulmuş hadi o yırtık iğne de etki etmemiş
(293 puan) tarafından
Hahahshkdjxhbd kız nasıl yırtıldı o öyle Allah sizi ne yapmasın gülmekten öldüm vallahi :D :D
(7,034 puan) tarafından
Kız ne bileyim ben gidip bide 50TL para verdik o şeye sırf iyisi olsun diye eşimde bişi demedi daha sonra söyledi bişi olmaz dedim iğne vurunmuşum ya sözde icim rahat
(22,067 puan) tarafından
Askolar gelin çekirdek citliyek :D pembenin donlarindan da giyek birer dene
(293 puan) tarafından
Hahahaha çekirdek eksik olmaz zaten bende şalvarım yok bacım taytım var :D hemide siyah
(293 puan) tarafından
Anam ne şanssız sınız ya dikkat edin kız Bi dahakine :D
(22,067 puan) tarafından
Heleeee heleeeeee taytli neyim otryo :D kiz askom boyle takiliyom ya sana alınmiyon demi
(293 puan) tarafından
Hahahaha lennnnn ne alınması alınmak nedir bilmem ben kafana göre giriş bana :D
(22,067 puan) tarafından
:D amowwwww buda benim kafadan anacigim kiz pek sevdim seni bak cinsiyet bizi yakinlastirdi heeee :D
(293 puan) tarafından
Hahahaha ben öyleyim şakacıyım şaka yaparım şaka yapanları severim :D bende seni sevdim inanki cinsiyet bizi yakınlaştırdı evet bakalım dediğin hislerin çıkacakmı len çokk istiyorum Bi oğlum olsun bak olursa sana kuraan okicam hayrına olmasada okicam söz
(22,067 puan) tarafından
:DD ben biliyodum zaten senin erkek istedigini anladim sevinmenden belliydi bal küpüm hem bu sene erkek senesi unutma bunu :D
(293 puan) tarafından
Ayyy inşllh ben erkek anası olmalıyım kıızm da olursa oda benim canımın canı olacak Bi daha bigebe kalırım :D
(7,034 puan) tarafından
Kız pembenin donudan yok ama  valahi eteginden var :D bide kaynanamın hediyesi ya
(7,034 puan) tarafından
İnşallah rabim gönlüne göre versin denom ya valahi bakalım bende çok kız istiyorum nasip olmadı :D
(293 puan) tarafından
:D kaynanan almışsa çok kıymetlidir :D
(293 puan) tarafından
Rabbim seninde gönlüne göre versin canım inşllh hepimizin gönlüne göre versin inşllh :))
(7,034 puan) tarafından
Tabi ya bir goyiruk roman kızları halt ediyor yanımda :D
(293 puan) tarafından
Yakışır aşkomaaa :D
(7,034 puan) tarafından
Tabiki yakışır be denonun kankasi olmak kolaymi hahahaha
(293 puan) tarafından
Hahahaha yok anam eşitiz sıkıntı yok :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Maşallah burdaki herkes ne hamarat. Bi ben mi üşengeçim. Gerçi yapmak istesemde oğlum bırakmaz da
(7,034 puan) tarafından
Bende 2 bebe var atı yine 30 haftalık hamileyim :)
tarafından
Hamarat gacı seni. Oğlum uyumuyo uyanıkken hep kucakta olmak istiyo ondan kız
(7,034 puan) tarafından
Çok iyi anlıyorum seni benim büyük oglanda öyleydi Allah yardımcın olsun
tarafından
Sağol bacım
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Muhteşem cidden ellerine sağlık yeni yemek yemeden canım istersi vallaha 
(7,034 puan) tarafından
Gel ye kız sofra hazır
(4,658 puan) tarafından
Afiyet bal olsun canım
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum
0 oy
tarafından
Off tam cizzz valla afiyet olsun
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum gel beraber olsun
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Vayyy güzel olmuş canım ☺️
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum :*
0 oy
tarafından
Çok güzel görünüyor canim afiyet şifa olsun bende hiç yapmadım ☺
tarafından
Ohhh afiyet şifa olsun kuzum
(7,034 puan) tarafından
Senin Dicle hanımda buyusede sizinde yediğiniz guneleri görsek :)
tarafından
Ahhh kuzum inşallah inşallah o günleri dört gözle bekliyorum vallahi azcık büyüse de bana yoldaş olsa
(7,034 puan) tarafından
Valahi göz açıp kapayıncaya kadar büyüyorlar bir bakıyorsun aynı sofrada oturmuş yemek yiyorsunuz
tarafından
Ayyy öyle vallahi canım bende geçen gün dedim ki şurda birkaç ay sonra 1 yaşına girecek
0 oy
(421 puan) tarafından
Menü de bizim de pizza var fırında olmasını bekliyoruz hamileyim ama aserdigim için yaptım zaten ama ben farklı yapıyorum pizzayı canım 2 pişme işlemi uyguluyorum  :) eline sağlık 
(7,034 puan) tarafından
Sağol kuzum onuda görümcem denemisti bir ara görmüştüm onuda ama çok kuru gelmişti bana
(421 puan) tarafından
Valla görümcen tam formulunu çözememiş evlendiğmde kayinvalidemden öğrendim gayet yumuşacık oluyor zeytinyağı kullanıyorum yağ olarak belli bir ölçüsü var herşeyin hiç kuru olmadı  :)
(7,034 puan) tarafından
Olabilir cnm göz kararı yapmıştı o

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 335 göst.
20 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,757 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 441 göst.
0 oy
6 cevap 485 göst.
22 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bir erkek annesi (657 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 320 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Meryemserap (964 puan) tarafından soruldu

410,342 soru

12,340,661 cevap

39,649 kullanıcı

Kategoriler

...