0 oy
670 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (639 puan) tarafından

Almayı düşünüyorum ama ilk çocuğum olduğu için gerekli olur mu olmaz mı sora sora öğreniyorum. Sizce kullanışlı, gerekli olur mu? Çok kullanılıyor mu?

image

40 Cevaplar

0 oy
(7,932 puan) tarafından
ben almıştım çok rahat ettim oyuncaklarla bayağı oyalanıyordu , yer sofrasında yemek yerken bununla yanıma alıyordum.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ayin 7 sinde bime geliyor atıyorum bi bak canım

image

0 oy
tarafından
Şurada beklim bende nasip olursa bebeğim olunca bende almak isterim
0 oy
tarafından
kullanmadim ztn pisette ayni islevi goruyor
0 oy
(378 puan) tarafından
Benim bebek arabasinin puset olan parcasi ana kucagi gibi onu kullaniyorum evde, mutfakta is yapsam oraya oturturum, ne bileyim odalara giderken koyarim. Senin yoksa bu ayni isi gorecegi icin cok ise yariyor yani
0 oy
(2,072 puan) tarafından
Yanılmıyorsam bu model 7 ocakta bime geliyordu. Bi kataloga bakmanızı tavsiye ederim 
0 oy
tarafından
Ben doğum yapmadım ama aldım,çünkü mutfakta falan iş yaparken buna konuluyormus bebek,yanımda gozukun önünde oluyor diyor herkes,ben de aldım 
0 oy
(25,212 puan) tarafından
Hayat kurtarıcı sana o kadar söylüyorum :D 
0 oy
(746 puan) tarafından
Bnce kullanışlı canım. Mutfaga falan götürüyorum yemek yaparken hatta onda uyutuyordum oda da yine onda duruyor.. Ama artik 4 aylik oldu yatar pozisyonda bile kndini kaydiriyor üstünden
0 oy
tarafından
İmkanın varsa otomatik al efsane birsey anneye çok büyük yardimci
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Bende bunun titresimlisi var cok iyi bişey bence
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Alın bence. İlk bebeğim de kullandım, anneme giderken bile arabaya koyup götürüyordum. Çok faydası oluyor :) 
0 oy
tarafından
En gerekli bu olur canim. En azindan oturup emekliyene kadar kullanirsin.
0 oy
(297 puan) tarafından
Hayat kurtarıyo ilk 3 ay yemek yaparken falan buna koyup yanımda gezriyodum 
0 oy
tarafından
Otomatik ana kucağı al rahat edersin canim
0 oy
(7,438 puan) tarafından
En küçükken baybneste koydum biraz buyuyunce altına yastık koyarak bebek arabasina puset koyup onunla dolastirdim evde ben nereye o yanimda bebek arabasinda oldu beraber evde süpürdük yemekte yaptık pusetin tutulacak yerinede iki oyuncak as al sana ana kucağı
0 oy
tarafından
Bende alacağım canim ama fisher price bir modeli var onu bekliyorum.  Stokta yok gelir gelmez alacağım müzikli olan titreşimli olanlari var onlara bak derim uyurken sallama modunda olursa sallama derdin olmayacaktır. Uyku seslerine anne karnındaki gini güvende olmasjni sağlıyor yagmur sesi ve sesleri var 
0 oy
(219 puan) tarafından

Abim bunu almıştı oğluma iyiki almış çok faydasını gördüm hala da kullanırım iş yaparken yanımda durur.

imagei

0 oy
(547 puan) tarafından
Ben ilk bebeğimde çok kullandım. Evin içinde nereye gitsem yanıma aldim,beni gördüğü için ağlamazdi sakın sakın oynardı :) şuan ikinci bebeğime hamileyim,gene kullanacağım inşallah. 
0 oy
(3,054 puan) tarafından
İlk 6 ay gerekli mesela biz yer sofrasında yiyoruz oglimuzda yanımızda duruyordu mutfakta aynı şekilde.ise.yariyor cnm

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 467 göst.
9 Ocak 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde ogulcanmums (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.
0 oy
10 cevap 356 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 87 göst.
24 Mart 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde SULTANOVA (270 puan) tarafından soruldu

409,029 soru

12,293,946 cevap

38,284 kullanıcı

Kategoriler

...