Kızlar yeni hastaneden geldim tansiyonum sınırda kansızlık desen o biçim bide üstüne bebeğim baya asagidaymis o kadar strese dayanamadı yavrum ağlamak istemiyorum ama korkuyorum İlk evladım :( Sabah yine cadı kaynanam verdi diline sinirden patlaya patlaya gittim hastaneye bunlarıda duyunca eşime dedim uzak tut onları benden oda anlayışsız herşeyi sen yapiyosun aliniyosun demekten başka bişey bilmiyor çocuğa bisey olursa gidersin bu evden diyo iyice bunaldım ben evladıma zarar vermek istermiyim hiç en çok ben istedim onu hep yalvardım bi yavrum olsun diye :(
Kardeş ne bu dertler kalıcı ne de ömür.Koruyanın yoksa kendını dualarınla sen koruyacaksın.Oyle adama dert bıle anlatma kaynanayı ds dinleme kac haftalık hamılesın.
Allah yardımcın olsun canim bol bol dua et Rabbim onu korur merak etme boşver kaynana da o kadar takılma bozma moralini
Beni istemeyen benim cocugumuda istemesin de
Allah dayanma gücü versin eşine de akıl fikir versin evladınn annesine bu kadar anlayışsızlık nedir anlamıyorum
O ne biçim söz çocuğa birşey olursa gidersin yuh çocuk için mi almış seni çok sınır oldum valla 9 yıllık evliyim 8 aylik oğlum var eşim benim için defalarca tüp bebek yaptırdı üzerine titrer o ne öyle bulmusta bunuyor yuh ya
Canım eşin seni tutmuyorsa yapacak tek birşey var salaga yatmak eşine güleceksin asla annesini şikayet etmeyeceksin ama salaga yatıp herşeyden de eşinin haberi olmasını sağlayacaksın işin zor aslında koca aradaki dengeyi saglamali .Oyle bir denge olmalı ki kaynanan ben buna laf dersem oğlum bana kızar deyip korkmalı sende ayni şekilde ben annesine birşey dersem eşimle aram bozulur demelisin yani eşin o görevi yapamıyorsa o tatlı canını hiç sıkma kaynaninda suratına gül bildigini oku .Eşine de tüm isteklerini kadinligini kullanarak yaptır canım cilve ile nazla
Canim sen bebegine odaklan ondan onemlisi yok simdi bol bol dinlen insallah alirsin kucagina
Sen kimseyi boşver üzülme dua et bol bol derdi veren Allah dermanıda verir sabırlı ol buraya gel durmadan iyi gelir sana kaynanada aldırış etme o ne derse hehe de geç bayılır kaynanalar laf sokmaya sanki kendileri mükemmel gelin olmuşlar gibi kendini mutlu et unutma bebişin için mutlu ol :)
411,021 soru
12,370,143 cevap
42,373 kullanıcı