0 oy
502 göst.
Aile kategorisinde (50 puan) tarafından
 sofrada yemek yiyoruz görümcem kaynanam görümcem temizlik kionusu açtı gúya eşi demişti cok temizmiş ordanda kaynanam kızim sen hiç temiz deilsinki dedi ordan bana laf söylemeye basladı ben temizlik hastasıymışım psikolojim bozukmuş falan filan bende benim  annem böyle ogretmiş   kimse benim evime karışamaz dedim temiz olmayi seviyorum dedim sustu kızlar bide 2ye gebeyim tansiyon hastasıyım bòyle laflari bitmiyo hastaneden geldim sofra kurdum topladım hamile demiyolar temizligime takmişlar bide köyden işimi yemegimi yapmaya gelmiş ama elinde bi örgü gece gündüz   òrüyo   sinirimden  kayınpederim olmasa evden kovacaktım 2sini  inada gözleri önünde pırıl pırıl yaptım mutfagı   temiz olmak suçmu

10 Cevaplar

+1 oy
(7,677 puan) tarafından
Pis olursun suç temiz olursun yine suç çünkü sen el kızısın. 
(50 puan) tarafından
öyle kendi kızida pasakli diye sikayetci ne yapsan yaranmioz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Temiz olsan suç pis olsan suç napak ölek mi ya biz gelinler:(
(50 puan) tarafından
el kızi bi anne büyüttu demiolar 2canli yazik gunah bisey olsa korkmuolar
0 oy
(695 puan) tarafından
Kızına pis demis sana pskolojisi bozuk demiş temz olsan suc olmasan suç ne istediğini oda bilmiyor hrlde
(50 puan) tarafından
bana gore asıri temiz deilillm düzeni severim toplu olsun evde bebekte var onlari pisliktemi büyüteyim  hassas ciltleri var  psikolojisi kendinin bozuk zaten kavga ederdim  ama 2canlıyım erken dogum riskim var zaten dogurayim bi
(695 puan) tarafından
Hc strese girmene gerek yok senin icin nasil rahat edecekse öyle dawran
0 oy
(802 puan) tarafından
Osmanlı da hamılenın elinden çay içmezlermiş
(50 puan) tarafından
neden
(802 puan) tarafından
Eee hamile dıe
O yüklü yük taşıyor birde yük olmamak için nazım insanın hali başka olur
Bakmayın bizim cedimiz o kadar sanat Perver okdar kibar ama savaş lar yokluk biz dedelerimzii snirli gördük Osmanlı da öyle olmadığını çok iyi biliyorum
Osmanlı ca diline bakıyorsun ne kadar zengın
Bu kadar kelime bilen insan lar nasıl sinirli olsun çünkü kendini ifade edemeyen kişi sinirli olur
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Senin suçun gelin olmak canım ne yapsan yaranamazsın. Pis olursun kınarlar temiz olursun kıskanırlar her şeye söylücek laf bulurlar
(50 puan) tarafından
alistım ama kötüyle kötü olcan iyiyle iyi devir bunu gösteriyo ezdirmicen kendini saygidan bahsediliyo ya o eskiden mis simdiki kaynanalar herseye bi kulp buluyo kıskançliklari bitmiyo kendilerini bizle kıyasliolar
(4,139 puan) tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Ayy kaynanam der durur herşeyi yıkamaktan curuttun laf eder bir yerde bı leke görsün kızım niye temizleniyom der ne istediklerini bilmiyorlar boşver
0 oy
(5,335 puan) tarafından
Beğenmeyen evine gitsin deseydin. 
0 oy
(220 puan) tarafından
Bu insanlara yaranamazsin. Evi temizlemesen ne pasaklisin derlerdi. Ağızları torba değil ki dikesin. Tansiyonun yuksemi düşük mü ?
0 oy
(163 puan) tarafından
Ben olsam kendi evimde onlarda evimde olduklarinda temizlige düzene dikkat ederim madem onlar temizlikten rahatsız oluyo onlara gittiğinde de sen temizleme olur biter çünkü senin temizlediğininde değeri yok boşversene sen
(50 puan) tarafından
işte fesat olmadigim icin kaynanama gittigimdede yapiodum ama elimi bile sürmem neymiş ayda 1 süpürcekmişim evi hergün evmi toplanırmiş düşün hamile hdlimle  temiz evim onlar yan gelio yiyip içiolar aksama kadar
(163 puan) tarafından
Yapma canim bu kötülük değil haddini bilsin hamilesin bide siz dağınık pis seviyorsunuz ne gerek var dersin laf atarsa senin evine karışamaz
0 oy
tarafından
Benim kaynana da sağda solda busra olse dr bile evi temiz olacak hiç dağınık pis gözükmüyor hasta bile olsa diye 

Bu kötü birşey mi ben anlamadım yani

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 500 göst.
0 oy
9 cevap 1,177 göst.
12 Eylül 2019 Aile kategorisinde Htcysf (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 344 göst.
22 Mayıs 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 365 göst.