0 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde (1,009 puan) tarafından
Dün akşam karar verdim 70 kiloyum 60 inmem lazım inşallah bu defa basaricam aslında hep başlıyacak diyirdum ama hic başlamadım sabah ac karina ceviz suyu içtim kahvaltı da 1 yumurta zeytin peynir yoğurt 1 dilim ekmek yedim  valla tokum suan doyana kadar yiyen ben suan tokum yani lahana diyeti yapicam inşaallah ise yarar  hadi beni motive edin canlarim

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kabak diyetide iyi canim bende diyete gircem yarin 
(1,009 puan) tarafından
Kabakta var evde nasıl yapicam tarif etsene canım
tarafından
Kabak detoks diye geçiyor netten de bakabilirsin canim.

Kabakları rendele veya küp küp doğra nasil istersen 1kasik zeytinyagda sotele yogurt dok üstüne istersen pul biberde
(1,009 puan) tarafından
Tmm canım sagok
-Reklam-
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Masallah canm başarırsın sen sadece akilda biter sen yapicam diye karar verirsen yaparsin,bende diyetteyim 72 kiloyum bakalim artik
(1,009 puan) tarafından
Hadi canım sende başla yarından itibaren
(2,061 puan) tarafından
Bende diyetteyim zaten 5 aylık bebegim var 89 la doğuma girdim dikkat ede ede 72 ye kadar düştüm daha ediyorum 60 olmak istiyorum etrafımdakiler artık eski kilona düşemezsin diyor onlara inat bir vereyimde çatlasın lar
(1,009 puan) tarafından
Aynen bende hep başlayacam diyorsun hepsi sen ağzını tutamazsın dediler çatlatacak hepsini görürler
0 oy
tarafından
Yaparsn kuzum , sabah ceviz suyu içtim dedin ya onun yerşne yarım limon ve 1 yemek kaşığı sirketi 1 su bardağı suya koy iç bak nasl yağ yakcaksn
(2,061 puan) tarafından
Masallah canm baska neler yaptın verebilmek için
tarafından
15 ekimde diyete başlamışdm 5 aralıkta bıraktm diyeti . Ben 1 su bardağı suya koyup sabah aç karnına içtim kızlar

Kuzum ben ekmek makarna pilav hamur işi tatlı herşeyi bıraktm

Mesela sabah 10 da uyanıyorm diyelim hemen suyumu yapıp içtim 11 gbi türk kahvemi içtim 12 1 gbi kahvaltımı yaptm 2 haşlanmış yumurya 5 zeytin 1 domates 1 salata biraz peynir , ikindi gbi türk kahvesi yada yeşil çay içtm akşam yemeğimi en geç 6 da yedim sebze yada et tavuk yanına salata yada 1 kase yoğurt

Gün içindede en az 3 litre Su içtim .

Yarın gene başlıcam diyete covid oldm beslenmeme dikkat edince maalesef 2 kg aldm daha vermem gereken 10 kg var
(1,009 puan) tarafından
Bende kahvemi şekersiz içtim yarim saat önce ama yanına 1 dilim çikolata yedim zamanla onuda keserim ilk defa aci kahve içtim bu dediklerini yapicam insaalah
tarafından
Çikolaya yeme mesela kuru kayısı gün kurusu kuru üzüm ye . Alışkanlıklardan vazgeçmek çok zor ama kilo vermek için başka çapre yok valla . Bende hayatta türk kahvesini şekersiz içemem diyordm ama içtim
(1,009 puan) tarafından
Tmm cnm kuru elmam var buzlukta onu yerim 10 tane kadar
0 oy
(164,044 puan) tarafından
hadi kiz sana guveniyom yaoarsin sen
(1,009 puan) tarafından
Sağol sevdosum basaracam insaallah 5 ten sonra da bisey yemesem tamamdir
0 oy
tarafından
Hadi bakalım inşallah :)
(1,009 puan) tarafından
Sagol canim tesekkur ederim valla sizden bile cesaret aldim yaaa iyiki varsiniz
0 oy
tarafından
Diyet dedince aklıma eltim geliyo kadın bir yıl uğraştı Zayıflamak için kapak lahana diyeti ne varsa yaptı resmen aç kaldı 90 kilodan 65 olunca hamile olduğunu öğrendi hahahahahahha 2 ay önce doğum yaptı 
(1,009 puan) tarafından
Ayyy yazik yaaa verdiğini geri aldı desene bende hamilelikten önce 64 tüm bebek istiyordum diye hep erteledim şimdi bebeğim 8 aylık oldu verecem insaallah
tarafından
Aldı malesef diyo yanarım yanarim aç kaldıgima yanarım hahahaha
(1,009 puan) tarafından
Garibim
0 oy
(546 puan) tarafından
Bnde bugün girdim haftalık yazalım azim gerekiyor gerçekten bnde 76 kiloyum
(1,009 puan) tarafından
Başla canım bugün 2 günüm dün tarttım kendimi 67 dim en son tarttiginda 69 dum iki kilo da bana küsüp gitmiş oh olsun ;))))
(546 puan) tarafından
Gitsin geri glmesin inşallah haftalık güncel yapalım
(1,009 puan) tarafından
Amin keşke grup kursak motive amacli
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Bir ben giremedim bu diyete yiye manda gibi oldum jsjsjsjs
(1,009 puan) tarafından
Hemen şimdi başlayabilirsin canım benim hem kıyafetlerim artık sıkıyor hemde 40 gün sonra düğün var incelmem lazım
(1,886 puan) tarafından
İnşallah ipincecik gacii olursun canım yok yaa yapamıyorum boğazıma hakim olamiyorum bekarken çok diyet yapardım verirdim kilo iradem şimdi yok artık yiyoorum koca stresinden
(1,009 puan) tarafından
Valla bende ağzımı tutamıyorum ama artik mecbur tutucam elbiselerim olmuyor artık daralıyorum içinde kaynanamı görsen neye veriyorsun kiloyu diyor emziriyorum bide böyle güzelmiş yüzüm yuvarlak yakışıyormuş ne desende verecem dedim
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Lahana diyetinde her gün vicdan çorbası içiliyor değil mi ? :) ben onun diyet çorba olduğunu bilmeden sebze çorbası olarak yapmıştım, lezzetli de. Kolay gelsin.
(1,009 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(923 puan) tarafından
Bende 80 kiloyum senin suanki kilon benim hedefim  bugün başladık eşimle yaza kadar ne verirsek inşallah 
(1,009 puan) tarafından
Başarabilirsin canım valla dün başladım çok rahat geçti şimdi kahvaltımı yaptım öğlene kabak yapicam inş
0 oy
(3,172 puan) tarafından
80.5 la başladım 1 ayda 7 kilo verdim çok şükür. Simdi 74 civariyim devam ediyorum diyetisyene gidiyorum. Hafifledikce mutlu oluyorum 
(1,009 puan) tarafından
Çok güzel benim deb10 kilo gitse yeter bana neler yapıyorsun mesela öneride bulunur musun
(3,172 puan) tarafından
Aslında farklı bir şey yok sağlıklı diyet listesi diye arayınca çıkan klasik listelerden. Ben bir de oruç tutuyorum 2 haftadır  sahurda ilk hafta yumurta zeytin peynir 1 dilim ekmek ve 1 hurma vardi bu hafta 4 kaşık yoğurt 3 kaşık yulaf ezmesi keten tohumu ve meyve var.  İftarda 2 kepçe corba 10 yemek kaşığı sebze yada 8 yemek kaşığı baklagiller yada 4 köfte kadar et. Bol salata. Yemekten önce 2 bardak su.8 buçukta kayısı çayı 5 badem 1 kayısı 1 incir. Ama ben wger tatlı yersem bunları yemiyorum 3 kaşık yoğurta pul biber atıp yiyorum. 3 litre su dedi diyetisyen ama 2 ancak içiyorumdur. Ve bir de yesilcay
(1,009 puan) tarafından
Tmm canım bu dediklerini yapicam benimde 20 gün orucum var diyete biraz alışıp tutarım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 426 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Anne22 (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
29 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,553 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 920 göst.
27 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruya123 (510 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,346 soru

24,384,404 cevap

348,944 kullanıcı

...