0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (59 puan) tarafından
Bana yaptığı en büyük şey yeğeni ile kavga etmiştik onu savunmustu yeğenim diye dibinden gitmiyodu

31 Cevaplar

0 oy
(7 puan) tarafından
oh hooo hangisini diyeyimki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yaptığı oldu ama hic umursamam 
0 oy
tarafından

Rabbim yarına bırakır ama yanına bırakmaz diyorum ben bu konuyla alakalı :)

0 oy
tarafından
Hangi birini sayiyim ki en son çocuğuma laf etti konuşmuyorum konuşmamda artık bosanmaya gidiyor gitsin umurumda değil ama 

Rabbım e çok dua  ettim  beni  hasta çocuğumla anlattığında ona kan kustura kustura öldürsün inşallah bana o kadar çok şey yaptı ki kendi kayinvalidene dua edersin sofradan kac defa ağlatarak kaldırdı eşim görevdeyken bosansaniz cocuk ortada kalırdı iyiki olmuyor dedi milletin yanın da bu orosbu dedi günde apartmanima geldi iki oğlumun arasını bozdun dedi nisandan sonra kavga etti daha birsuru şey inşallah olun gelir diye bu yıl dua etti apartmanda 
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Çooookkk ama iste ....
0 oy
(7,949 puan) tarafından
Çok oldu canım. 
0 oy
(2,587 puan) tarafından
Ailecek Polatlı’ya gezmeye gidecektik ablam geldiği için gidemedik eşim gitmedi Aradan 1 ay geçti eşimle annemlere gittik görüntülü konuşurken eşime gideceğin yere gidiyon demişti çok zoruma gitmişti 
0 oy
(183 puan) tarafından
Şuan annemle kaynanamın yaptığı uyuzlugu konuşuyordum ki tam bu post karsima çıktı ben şuan 2 .ciye hamileyim kaynanam ilk bebegimde yelek getirmekten başka bı yardıma olmadı ve şuan 2. Sinde de naz sanırım çünkü kendi kızı doğum yaptı ona Pierre Cardin den donanımlı ahşap beşik almış 1000 TL üstü var fiyatı ve eşim onların ya ondaydi şehir dışında annesinin yanındaydı geldi annesi 1 poşet hediyelik göndermiş ama bana değil bı akrabaya asıl olaya gelelim o akraba yanımdayken poseti açtı kadının torununa el örgüsü lif takımı nevresim takımı ayakkabı yelek yiyecek içecek türü çocuk çorapları fasa fiso öylece baka kaldım çünkü o akraba benim ilk çocuğumda çocuk görmeye gelince 1 milyon fidan 3 tane renkli seramik 5 TL'lik kayık tabak getirmişti kaynanam bunu bile bile onlara hedie gönderiyor torunları oluyor diye bu arada ben hamileyim yani bana hediye göndermemiz nalet kadin
0 oy
(290 puan) tarafından
Yok ALLAH razı olsun ondan yok oğlu bı ara kızdı bana sadece kizdi oğlunu dövdü düşün ben ondan razıyım Rabb'iM de razı olsun insALLAH bide yanıma gelse bizle yaşasa iyi olurdu da oda olur insALLAH
0 oy
(6,682 puan) tarafından
Coook saysam bitmez Allah yanına komasin
0 oy
(129,649 puan) tarafından
hayatimda olmayan insanlari dusunmuyorum ben 

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,100 göst.
0 oy
0 cevap 126 göst.
13 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu