0 oy
90 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından
Sorum yukarıda 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Post çıksın....
(6 puan) tarafından
Tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hipertansiyon vardı gebelikte olmuştu. Araştırma hastanesinde normal doğum yaptım. Devlet hastanesi yaptırmadı araştırmaya gönderdi. Doğum yaptığım gün 18e kadar çıkmıştı suni sanci ile doğum yaptım. Doğum yaptıktan sonra 4 gün daha yattım tansiyon ilacı kullandım bi süre sonra bıraktım normale döndüm 
(6 puan) tarafından
Anladim 18le normal dogum yapabildiniz yani açıkçası endişeliyim bebek kanala girdiği zaman tansiyonu yükselebilir ikinma da tansiyonu yükseltir dedi doktor kanala girdiğinde zaten mecbur doğum olmak zorunda sezeryana da dönülmez herhangi bir sağlık problemi olursa bebekte diye endişe ediyorum açıkçası Allah korusun
tarafından
Canım sanci ıkınma falan derken tansiyon belki 20 de olmuştur korkmana gerek yok. Sürekli nst ye takılı oluyorsun bebeği kontrol ediyorlar.     Hiç bi sorun yaşamadım 15 saat suni sanci çektim düşün o sancıya  tansiyona rağmen ne bebeğim sıkıntı yaşadı ne de ben. Gözetim altın da oluyorsun bi sorun olsa müdahale ederler bunları düşünüp kendini strese sokarsın tansiyonun daha çok yükselir sakin kalmaya çalış
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Ben hastaneye gidince heyecan yapıyordum özellikle son zamanlar 15 16 8 9 lara çıkıyordu normal dogurdum problem yaşamadım 
(6 puan) tarafından
Bende aynı şekilde heycan yapıyorum ilk gebeligim doğumda da heyecanlanıp temelli artarsa diye korkuyorum
(7,620 puan) tarafından
Bnmde ilkti evde de ölçtüm hep normaldi tuzlu seylerden kaçındım bol su içtim
Bende öyle olur diye düşündüm ama cok şükür rabbim utandirmadi normal dogum istiyordum hep
0 oy
(129,806 puan) tarafından
bende var suan bakalim nolcak bu gebeligimde hersey var zaten
(6 puan) tarafından
Allah yardımcımız olsun
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Canım riske atma derim tansiyon çok önemli 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mina (2,705 puan) tarafından soruldu