0 oy
121 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (46 puan) tarafından
Kızlar 4 aylık bebeğim var maddi anlamda sıkıntıdayız baya bi onun stresi bebeğin stresi kendime bakamıyorum onun stresi kaşımı bile alamıyorum işlerim bitmiyoki aynaya bakmak istemiyorum saç diplerim baya gelmiş kendimi çok kötü hissediyorum evde değişiklik yaptım belki iyi gelir diye halbuki nereye iyi geliyo nefes almam lazım çocuk doğdu doğalı sadece aşılarına çıktık dışarı bir iki kere kaynıma gittik okadar.... okadar bunaldımki maddiyat çok sıkıntıya sokuya beni el işi yapıyodum ondanda sıkıldım siz neler yapıyosunuz evde 

5 Cevaplar

0 oy
(960 puan) tarafından
Geçim sıkıntısı neredeyse herkeste mevcut 
(46 puan) tarafından
Maalesef canım okadar zorlaştı ki  hayat bizde hiçbiyerden destek yok maaş geldiği gibi gidiyo borç üstüne borç Allah zorda olanlara yardım etsin şu krizde  geçinmek çok zor herkesin yokluğuda kendine farklı
-Reklam-
0 oy
(5,262 puan) tarafından
Durum asagi yukari herzde ayni bende salgindan dolayi cok cikmiyorum disari

Temizlik

Bebek bakımı 

Bebisime oyun oynayalim 

Yemek derken aksam oluyor zaten 
(46 puan) tarafından
Doğdudur canım en dibi gördüm sanırım kendimi nereye atacağımı şaşırdım valla Rabbim darda olana yardım etsin amann bide ben regl oldum ondan sanırım böyle aşırı stres sinir bi garibim :D
(5,262 puan) tarafından
Haha bendede durumlar ayni sabah uyandim eyvah dunya basima yikilmis sonra fark ettim regliyim sakin ol dedim kendime=)
0 oy
(9,098 puan) tarafından
Aynı ben de valla. Bebeğim 5 aylık oldu. Dışarı çıkmak zorlaştı. Ama çatlayacak gibi oldum. Bebeğimi sarıp sarmalıyorum. Arabasına koyuyorum. İki üç saat yürüyorum. Yol üstünde züccaciye var. Bikaç magaza var. Oralara bakıyorum. Öyle yani 
(46 puan) tarafından
İyii yapıyon valla bebeğim sağolsun mız mız sürekli ağladınmı susmuyo  kucak istiyo durmuyo arabada
0 oy
tarafından
Spor yapiyorum en azindan vakit hizli geciyor bebem uyudukca yapyorum
0 oy
(5,570 puan) tarafından
Hepimiz de o sıkıntıları var. Rabbim sağlık sıhhat versin diye avutuyorum kendimi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 186 göst.
27 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 906 göst.
26 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Bal Bebek (310 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
0 oy
1 cevap 116 göst.

412,409 soru