0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (1,313 puan) tarafından
Bitane kargom vardı kapıda ödemeli kapıda ödeme ucretide ödüyorum bu arada adam aramış diyor ki bilmem nereye gelin kargonuzu alın adama diyorum ki kapıda odemelidir getirin kapiya yok ben getiremem diyor dogum yaptım bebegimle evde takım çıkamıyorum dedim yine getirmedi tmm götürün iade edin almıyorum dedim sizce haksız miyim gelip kargonuzu alın dediği yerde evimden 30 dk uzaklikta

18 Cevaplar

0 oy
(1,009 puan) tarafından
Kessin aras kargodur benim de kaç defa böyle yaptı bi markete paranızı bırakın biz oraya bırakırız bebeğim var caminin ordan alırım diyorum yol üstünden iki dk alıyorum 
(1,313 puan) tarafından
Evet aras kargo şikayet edebilir miyim
(1,009 puan) tarafından
Tabiki de edebilirsin u.yuz oluyorum aras kargo ya bazen kargom gelecekse önceden soruyorum hangi kargo diye
-Reklam-
0 oy
(15,869 puan) tarafından
Mecbur getirecekk 

Hiç öyle olmadı vall çoğunlukla kapıda ödemeli alirimm..
(26 puan) tarafından
Kapida odemeli nerden alisveris yapiyorsunuz
(15,869 puan) tarafından
Genelde kıyafet yapıyorum ben Sefamerve modaselvim  bugün geldi kapıma kadar bende şikayet edeceğinizi dile getirin bencee
0 oy
tarafından
Mecbur getirmek zorunda yok sa şikayet er hangi kargoysa 
(1,313 puan) tarafından
Aras kargo
0 oy
(7,089 puan) tarafından
Eve kadar getiriler alıştılar artik
(1,313 puan) tarafından
Bunlar getirmiyor ya
(7,089 puan) tarafından
Hatta bi defa sürat miydi  yoksa yurt ici kRgomuydu  hatiralmiyorum evi bulamamış aşağı inermişim abla dedi bende bebek var 5 dakikaya geliyorum dedi tarif et abla dedi ettim getirdi bebek var deyince hemen geldim dexi
tarafından
Kız bebeğe ne gerek var,çevreyi tarif ederim apartmanı da söylerim getirsin, hiç uğraşamam valla
0 oy
(14,578 puan) tarafından
Evet eve geliyor 
(1,313 puan) tarafından
Aslında olması gereken
0 oy
tarafından
Iyi yapmışsın bnce bn olaydım bnde öyle yaparım Evet kapıya geliyor kapyi duymasam telefonla arıyorlar kapıdayız diye, hatta ben olsam ürünü aldığım satıcıya bildiririm ‍
(1,313 puan) tarafından
Şimdi ben nasıl şikayet edeyim
tarafından
Hangi kargoysa şubeyi ara söyle gtrmemis kurye gelmese satıcıya şikayet edecem , gtrmezlerse satıcıya mesaj at onlar ilgilenir
0 oy
(121,654 puan) tarafından
gayette haklisin
(1,313 puan) tarafından
Cildirdim ya
0 oy
tarafından
Anaaa kavga sebebi,burnundan getiririm valla ne demek gel al,o zaman ne b.ok yemeye kapıda ödeme oluyor, zaten gidip alma durumum olsa şubede kalsın derim yani
0 oy
tarafından
Benimkiler kapiya geliyo aras kargo da kapiya getirdi
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Çok şükür hepsi eve geldi kapıma kadar çıkar bugün 25 kg kargo geldi çocuk içeri kadar koydu kaldıramazsin die :))) 
0 oy
(5,566 puan) tarafından
Aras kargo hariç bütün kargolar kapıya geliyor
0 oy
tarafından
Bunu dese dese aras argo yapar.

Kızıma kitap kalem aldı. Tredyoldan sözde beni aramışlar siteye gelmişler böyle biri yokmus kargoyu kendi kafalarına göre iade etmişler. Arada.. şikayet ettim ama kimi.kime şikayet ediyorum.ki adamlar önemsemiyor. 

Aras kargo ile.calisan firmalardan urun almıyorum artık. X bir kargo ile.gondeririseler ancak öyle. 
0 oy
tarafından
Aldığınız yere yazın kargo getirmedi diye onlara kargoyu uyarıyor.  Benim siparişlerimde kargocu markete bırakıyorum eve getiremem diyor aynı adamla hep kavga ediyoruz markey eve 2 km uzakta diyorum ki markete teslim mı yazıyor eve teslim mı diyorum eve diyo o zaman getirin yoksa sizi şikayet ederim diyorum tıpış tıpış getiriyor 
0 oy
(581 puan) tarafından
Tabiki de kapinankadar getirmeli
0 oy
(1,331 puan) tarafından
Sikayetvar a yaz bana da burda bi kere oyle uaptilar sonra da kargo kayboldu dendi sikayetvar a yazdim ozel aracla kargomu bulup getirdiler odur budur  dakikler baya
0 oy
(14,058 puan) tarafından
İlçede mi yaşıyorsunuz 

0 oy
tarafından
Öyle şey mi olur benim kargolar hep kapıma geliyor 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,028 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 453 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,413 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 261 göst.
2 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Leyla042 (1,276 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 141 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Kuzucuklarin annesi (2,954 puan) tarafından soruldu

401,061 soru

12,002,780 cevap

36,186 kullanıcı

...