0 oy
674 göst.
Aile kategorisinde (169 puan) tarafından
Kızlar yogun çalışıyorum. Hem dershane çalışıyorum hem özel ders veriyorum. Eşimin ailesi yogun çalıştığımı biliyor. Buna ragmen eşime ısrarla neden tek geldin, nerede diye soruyorlar. Eşim çalışıyor, yogun diyor. Ertesi hafta gene soruyorlar. Annesinin evimize çok karışmasından dolayı ben 1bucuk ayda bir görüşüyorum. Ama bu onlara kesınlıkle yetmiyor. Çok görüşünce dedektif gibi herşeyi soruyor, didikliyor.O yüzden mesafe koydum. Sürekli soruyorlar dıye sinir oluyorum. Bu yüzden eşimle kavga ettik 

6 Cevaplar

0 oy
(6,672 puan) tarafından
Bı buçuk ay çökmüş ya ayda 1 ideal 
(169 puan) tarafından
Bunlara o bıle az
-Reklam-
0 oy
(961 puan) tarafından
E eşin biliyor durumunu o yüzden sıkma canını
(961 puan) tarafından
Yani benimki de biraz karışmaya çalışır ama sağolsun eşim tepki gösterir ben de biraz inadım fikir sorarım ama illa dediğini yapmam geçen anneme demiş tel de komusmuslar benim karısmamı pek istemiyorlar kendileri konusuyor herhalde ben ne desem yok diyorlar demiş oysa ben sadece fikir sorarım mğdahale etmesini istemiyorum. Keşke en başta tepki koysaydın belki şuan daha farklı ilişkiniz olurdu
(169 puan) tarafından
Ay koymaz mıyım. Aylar önce eşim uyardı. Benim karışılmasını ve soru sorulmasını sevmedigimi söyledi annesine. Annesi de tamam bidaha aramam diye tribe girdi. Açık açık söyledim. Kadın gene aynı. Bende çözümü mesafede buldum. Uyarınca tribe giriyor. O yüzden az konuşup az görüşeceğim onunla.
(961 puan) tarafından
Aslında en güzeli ama eşin için alttan al boşver böyle kendi aranıza soğukluk girmesinde sakın
(169 puan) tarafından
Eşimle aramızda sorun yok. Ailesiyle var maalesef. 1bucuk senede bıktırdılar
(961 puan) tarafından
İnsanları değiştiremezsin eşinin ailesi iyi kötü mecbur hayatının bi köşesinde duracaklar hep düşünüpte canını sıkma, strese girme boşver
0 oy
tarafından
En güzeli mesafeli olmak bazı insanlar yapışkan oluyor malesef bıkmadan usanmadan devam eder sormaya
tarafından
İnsanları bu kadar bunaltmaya ne gerek var. Baktın gelin hoşlanmıyor biraz uzak dur yapísmanın ne anlamı var. Kaynana severler gelir şimdi:)
(169 puan) tarafından
Aynen aynen. Bunu diyorum işte. Neden insanları bunaltıyorlar. Sevsem ben fırsat yaratır gıderım zaten.
(3,162 puan) tarafından
Kaynana sevmem aslında ama onun eşimin annesi oldugunu ve istese yapışmaya da bal gibi hakkı oldugunu bilirim tabi yapışmak deyimi sizin Deyiminiz.
(169 puan) tarafından
Kimsenin kimseye yapışmaya hakkı yoktur.
(3,162 puan) tarafından
Yapışmak sizin tabiriniz diyorum bak, algı meselemesi
0 oy
(1,685 puan) tarafından
1 buçuk ayda bir görüşüyorsun ? Çok şanslısın canım neyin şikayeti bu hahahah :) ben de zamanında özel okulda yoğun çalışırdim akşam 8 de çıkardım ordan özel derse giderdim. Haftada 3 gün en az geç çıktığım gunler yemeğe giderdik beklerlerdi. Bir gün yılbaşı miydi neydi okuldan erken bırakmışlardı eve gitmiştik eşimle. O gün kayınpederim balkondan geldiğimiz yola bakıp bakıp ağlamış şimdi gelmicekler mı diye :) hele şuan çalışmıyorum bebegime bakıyorum. Burada olduklarında her gün görüşmek isterler Cat kapi gelirler hele bir gün görmesinler kaza bela öbür gün mutlaka catlatlar kapımda biterler.sen çok şanslısın canım bu kadar uzun süre gorusmuyorsan şükret :)
(169 puan) tarafından
Canım görüşmüyoruz ama onlar sıkıntı yapıyor. Onlar en az haftada bir görüşmek istıyor. Yoğunluk falan anlamıyorlar.Bende 7gün doluyum. Hem özel dersim ve hem dershanede çalışıyorum. Bana karşı sorun yok gibi konusuyorlar.ama eşime karsı neden gelmedi diye soru soruyorlar.
(1,685 puan) tarafından
Canım sorarlar normal bence 1 buçuk ayda bir görüşüyorsan. En iyisini yapıyorsun bu arada:) Ama sana tavsiyem boşver konuşup dursunlar sen umursama böyle alıştır böyle devam etsin ben sürekli gitmeye alistirdim şimdi donemiyorum
(169 puan) tarafından
Normalde ben haftada 4 5kez gıttıgımı bulurum. Yatılı bıle kal dıyorlar. Bızımkıler böyle ıstemıyor. Sürekli görüşelim istıyor. Pazar ızınlıyız orda olalım ıstıyorlar.
(169 puan) tarafından
Onların dedıgını eşim bana söylüyor, biz kavga edıyoruz. Eşim zaten artık sana ordan bısey söylemıycem dedi. Kendi dıger ogulları odadan çıkmıyor. 30 yaşında işsiz güçsüz gidip onunla ugrassınlar.
0 oy
(3,162 puan) tarafından
1 buçuk ayda bir çok değil mi ya sen onu 6 aya çıkar. 
(169 puan) tarafından
Bunlara çok
0 oy
(1,015 puan) tarafından
Malesef cnm bazı tipler öyle senin huzurunda kaçıyor doğal olarak gelmiyor bizi istemiyor mu oluyor ben 1 buçuk saat mesafede yım ailemde aynı mesafede ilcedeyim çünkü ellerinden gelse hep burda kal derler aileme gitmemi istemiyirlar burda kal ailem aile değil sanki aynı yerde olsam bana sıkıntı çıkarırlar her gün gel derler uzakta bile misafire karisiyorlar .çalışırım diyorum yinede bunlar lafdan anlamaz kızsın dursunlar insan nasıl alistiriyirsa öyle gider derlerdi eşe de ailesinde bilmezdim yaşım küçüktü çok ezildim kendimi çok üzdüm şimdi takmıyorum
(169 puan) tarafından
Kuzum mesela yaz tatilim var. 1 ay evde olcam. Bunlara söylemiycem. Bu sefer sürekli çagırır bunlar. İnan geçen yıl evdeydim. Sürekli yemege çağırdı annesi. Yemek bitti kahvaltıya çagırdı. Ben böyle şey görmedim.Süreklı benı soruyorlar. Eşimde sürekli gıdıyor. Bekar ogulları evde, odadan çıkmıyor. Ona laf demıyorlar. Ben işimde gücümdeyim. Bana rahat vermıyorlar.
(1,015 puan) tarafından
Allh yardımcın olsun cnm evet soyleme

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 126 göst.
14 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 387 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.

381,099 soru

11,409,083 cevap

34,946 kullanıcı

...