0 oy
326 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (228 puan) tarafından
Geçen ay başıma gelenlerden sonra hastaneye adım atmaya korkuyorum her ay bebeğimi o kadar merak ederdim ki şimdi hem merak ediyorum hem de korkuyorum nst odası doğumhane de nst için oraya alıyorlar ve bi sürü sıkıntısı olan annede orda oluyor doğuranlar çığlıklar desen ayrı geçen ay sancım yokken korkudan sancım çıktı bir de kan serumu takviye edecekler yine sonra ayaklarım şiş muhtemelen tahlil yapacak protein kaçağı için ne yapacam bilmiyorum artık 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum 
-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun ama herşey bebeklerimiz için inan ben de aynı durumdayım riskli gebeliğim var erken doğum yüksek haftalık kontrolüm var bu çarşamba hastanaye yatıcam 12 saat serum, iğne, ilaç tedavisi uygulanacak NST den bakılacak ve dediğin gibi korkudan ziyade yorgunluk var. Ama olsun çektiğimiz bu sıkıntılara değsinde bebeklerimiz sağlıkla gelsinde çektiğimiz hiçbirşey
(228 puan) tarafından
Bende senin iyi haberlerini bekliyorum cinsiyeti ne bebişin :) hayır aynı kafadaydik anlaşmış gibi aynı şeyleri yazdık ben çok sevdim düşünce tarzını dedim benden bi tane daha var beni de sevmezler çünkü :)
(959 puan) tarafından
Genelde öyle işlerine gelinmeyen şeyleri sevmezler :) ikiz erkek benim bebişlerim senin
(228 puan) tarafından
Valla ben lafımı esirgemem işlerine gelmezlerse susarlar :) bizim bi tane o da erkek teyzesi
(959 puan) tarafından
Bu sene de hep erkek dolu genelde :) inşallah sağlıkla kavusalım bebişlerimize dua edelim birbirimize erken doğum riskim cok benim
(228 puan) tarafından
Aslında benim çevremde hamile çok çogunun da kız ama :) yaaaa öyle mi Allah'ım zamanın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yat dinlen bol bol ayaklarını uzat Allah'ım korusun sizi
0 oy
tarafından

Ben bunları 9 ay hergun  yaşadım cnm hergun  büyük bir aşkla gittim cnm cnm o minik can için herşeye değer

0 oy
tarafından
Her hastaneye gidişimde yatış alıyordum çok kötüydü psikolojim bozulmuştu artk ☹️ az kaldı sabret canım ❤️ geçmiş olsun
0 oy
(416 puan) tarafından
Kanınız kaç çıktı ki  kan serumu yapacaklar benim de düşük ondan soruyorum  ve kaç haftalık hamilesiniz 
(416 puan) tarafından
Komple siz ödeseydiniz ne kadar olurdu serum parası ve bana tüm tahliller yapıldı ama ferritin değerini göremedim ne olarak geçiyor adı acaba?
(228 puan) tarafından
Biz devlet bi kısmını karşıladığı halde 280 lira verdik ama hiç sigorta falan olmasa ilacın teki 300 lira yaninda serumu serum seti falan da var onlar da ayrı fiyat bize iki aylık verdiler. Ferritin olarak geçiyor tam olarak birde hidroksi d vitamini var onu da ayrı yazıyor ama kan değerleri tam olarak tam kan sayımı ve ferrritin değerine göre bakılıyor
(416 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim geçmiş olsun bu arada
(228 puan) tarafından
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun
(416 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 212 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde Aslıhanınannesi (2,040 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 807 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 191 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 398 göst.

410,546 soru

12,350,502 cevap

40,439 kullanıcı

Kategoriler